Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim koupil jsem si předvčírem ze SRN 307 SW 1,6 16V, vozidlo je vybaveno palubnim PC, kde se ukazuje spotřeba, ujeté kilometry, když otevřu dveře, tak se zobrazí model auta, kde jsou otevřené dveře, ale jak jsme četl v manuálu, má to hlásit anomalie, jako vypnutí airbag atd. Mě to však nehlásí. Zkoušel jsem projít nastavení, kde jsem změnil jazyk na AJ, NJ, ale nic se nemění. Nikde nemůžu dohledat, zda so tá nějak aktivovat.:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Betak

Ahoj, na diplei se ovládá páčkou pod volantem na pravé straně ,zvrchu na té páčce je tlačítko a to je ovládáni.

Jo jak se displya přepíná to vím, že klikám z boku přepínače na blinkry a tam měním údaje Datum-ujeté km-počet km do tankování-průměrná rychlost-průměrná spotřeba-okamžitá spotřeba. Mě jde o to zda se dá nějakým způsobem aktiovat to hlášení jako otevřené levé přední dveře-vypnutý airbag a další jak píší v manuálu. Známej má 206 a tomu to hlásí, něměcky, ale hlásí.

Odesláno

Neznám nikoho komu by to nešlo,takže určitě i tobě by to mělo jít.Pokud já vim tak je to bez aktivace.Po otočení klíčku se ti to ukáže jenom na pár sekund (kromě otevřeních dveří to zobrazuje dokud nezavřeš) a pak ti normálně naběkne PP a rádio.

Odesláno

To hlášení se objevuje samo, např při přepnutí automatických světel nebo stěračů, nízká teplota nebo málo paliva... Blikne to jen na chvíli, může to i pípnout. A pak při poruše :-(

Odesláno

Buď rád, že Ti to žádné chyby nehlásí. Jinak je to přesně jako psal sekaj nebo Mates1. Jestli chceš mermomocí chybovou hlášku, tak nech pootevřený pátý dveře a rozjeď se. Nebo se nepřipoutej a rozjeď se. Nebo ať spolujezdec za jízdy není připoután. Nebo zatáhni (lehce) ručku a rozjeď se. Nebo měj málo paliva a nastartuj. Tohle všechno jsou stavy, které zapříčiní, že ti PP bude hlásit \"chybu\".

Takové ty informativní věci, to jen pípne a napíše na PP (na pár sekund)

To, že máš zataženou ručku, to hlásí myslím stále (kromě kontrolky na PD), ale pípá to jen při akceleraci.

Odesláno

Pochopitelně, že netoužím po tom, aby se nějaké chyby objevovaly, jde mi spíš o to, co vše to má hlásit, tu ručku jsem zkušel, pak vypnout Airbag spolujedce, ale páté dveře mi to myslím nehlásilo, právě proto jsem se na to ptal., zda to hlásí i dveře, neboť jsem je ve spěchu nechal otevřené a skoro 2 km jsem jel s vyklopenými 5-tými dveřmi, tak jsem myslel, že to nějak hlásí. Když jsem měl lagunu, tak ten kecálek řval, dokud jsem to neodstranil, a to stačilo, aby dítě blbě dobouchlo zadní dveře.

Odesláno

Jsem přesvědčen, že při nedovřených pátých dveřích to při jízdě řve \"boot open\" Ráno vyzkouším. Jiné dveře zkoušet nebudu. Jezdím sám a kdybych musel někde strhnout řízení, dveře se otevřou a co já pak :)

Tys jel 2km s vyklopenými 5.dveřmi a nevšiml sis toho? :myslim

Odesláno

Tak, vyzkoušeno. Když nedovřu páté dveře a rozjedu se, tak již záhy začne na PP blikat varovné STOP, BOOT OPEN, pípá to jako blázen a na palubce se rozsvítí oranžový trojúhelník.

Odesláno

syn mi otevřel dveře při jízdě po dálnici asi 140km/hod. a hlásilo to otevřené dveře,a na obrázku auta bylo zobrazeno které to jsou.A ten zvuk mě docela vyděsil.Naštěstí byl hned sjezd na benzinku.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: nemec.cb

syn mi otevřel dveře při jízdě po dálnici asi 140km/hod. a hlásilo to otevřené dveře,a na obrázku auta bylo zobrazeno které to jsou.A ten zvuk mě docela vyděsil.Naštěstí byl hned sjezd na benzinku.

používej dětskou pojistku a neotevřou :super

Odesláno
Původně zaslal: nemec.cb

Spráskej syna... :o

Odesláno

tak jsem zkousel jen s nedovrenymi patymi dvermi ajedine co i to delalo, ze na nerovnostech problikavala ikona auta a u ni 5-te dvere, ale nic to nepsalo jel jsem jen kousek od garaze po takove hrbolate prasne ceste a skoro krokem, ale jen pri kazdem zhoupnuti mi to do prehravane skladby cd jen takhle problikavalo, ale zadna hlaska, kvileni o 5-tych dverich

Odesláno

V tom případě bych hledal problém v spínači pátých dveří (fakt nevím kde se nachází). Asi je sepnutý (rozepnutý) i když nejsou dveře zcela zaklaplé. Na nerovnostech se chvilkově rozepne (sepne) a tím to nehlásí trvalou chybu. Jen problikne info a pípnout nestihne.

Zkus akci opakovat a jet se zcela otevřenými pátými dveřmi (nebo tam strč nějaký hadr) ať je spínač bezpečně sepnutý (rozepnutý).

Máš osvětlení kufru? Když otevřeš kufr, svítí? Když ho jen přivřeš (nedobouchneš), zhasne?

Odesláno

mam osvětlení kufru, dnes jsem to zkousel se dvermi ridice, nemel jse je tedy dokoran, ale jen pribouchle a na nerovnostech to zas jen blikalo osvetleni a na displayi dvere, pak jsem uz jel po silnici tak jsem je otevrel, abych je mohl zabouchnout a jet, ale hlaska zadna

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...