Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tvrdi se, ze jde vsechno a ze neni nic co by ceske rucicky nedokazaly - Presto pokud tam nemas pritazene kabely - muzu te ubezpecit, ze v mem teda nejsou - tak ten palubni pocitas jen tak nepripojis :)

Odesláno

Podle cisel ktery jsou na nich vytisteny kousek od konektoru se da ve schematu najit kam vedou.

Zjisti ty cisla na tech kabelech a napis je sem, mrknu se a reknu ti co to je zac

Odesláno

Je tam 10 kabelů ...

1 - B25B P

2 - M721 P

3 - A28H P

4 - ŠEDÁ (BEZ OZNAČENÍ)

5 - V138

6 - 721 P

7 - 722 P

8 - NENÍ

9 - 7210 P

10 - ŠEDA (BEZ OZNAČENÍ)

11 - NENÍ

12 - NENÍ

13 - NENÍ

14 - NENÍ

15 - 870P (ASI)

DÍKY

Odesláno

takze jsem to srovnal se schematem z knizky od nakl. Haynes pro peug. 406 r.v 96-97 a nektery draty se tam lisi od toho jak pises ( mozna ze nektery cisla a pismena jsi spatne precetl, koukal jsem na to a jsou lehce zamenitelna ).

cely je to oznaceny jako Trip computer, vede do toho cerny 15ti polohovy konektor

draty:

1 B25B stale plus od baterky (pojistka F25)

2 M431 zem, drat spojen s dratem M722 k digi hodinam ( poloha na jejich konektoru 2)

3 A28H klickem spinane plus, poloha klicku 2a3, drat je spojen s dratem k digi hodinam s oznacenim A28G (konektor hodin poloha3)

4 C02C opet klickem spinane plus poloha klicku 3a4 (pojistka F2)

5 7250 zem spinana pres Wash/wipe switch (packa ostrikovace/sterace )

dale drat V19B spojen s dratem k digi hodinam V19V (konektor hodin poloha 4), dratem V19Y vedoucimu k cernemu konektoru radia poloha 6 a s dratem V193 vnitrniho osvetleni

6 4310 vede na modry konektor budiku poloha 15

dale drat 721 vede k termistoru (teplotni cidlo) umistene v Passenger mirror assembly ( zrcatko spolujezdce )

7 722 vede k termistoru (teplotni cidlo) umistene v Passenger mirror assembly ( zrcatko spolujezdce )

8 nic

9 7210 drat vede k radiu na 8mi pol. cerny konektor poloha 2

10 7211 drat vede k radiu na 8mi pol. cerny konektor poloha 3

dale drat 723 vedouci do vehicle speed interface module

11 nic

12nic

13 4315 drat vede z modreho konektoru budiku poloha 11

14 720 drat vede na konektor Fuel gauge sender unit ( jednotka zasilajici stav paliva v nadrzi ) tento a predchozi drat jsou zakresleny jako volitelna odbocka, jinak vede z Fuel gauge sender unit drat pouze primo na polohu 11 modreho konektoru budiku

15 840 drat vede na cerny 8mi pol. konektor radia poloha 5

takze to je asi vsechno, preber si to jak umis ;) rekl bych ze ti tam ten displej pujde

Odesláno

No Davide, podle toho schematu bych rekl ze se to ovlada nejakym spinacem na pacce sterace/ostrikovace :D

Ty proklety mile :D proc netahas auta treba z francie nebo nederlandu, nebo nemecka :D

BTW, ten chladic uz jsem vyresil, sehnal jsem za 3500 uplne novej, origos Valeo, ale ty mlhovky porad plati ;):papa

Odesláno

Packa na sterace je bez rozdilu.

Ad chladic: to je to co jsem uz rikal-na kraviny jsem dobrej,ale poradne veci se kupujou jinde. Chladic na 406 benzin bez klimy taky VALEO bych ti umel dat za 2800,- a to bych tam mel petikilo pro sebe.

Odesláno

hmm, no jo vidis, ja se te ptal jen na jetej a ty mas teda asi moznost i novyho :( chyba v komunikaci :mad: , tak priste mi rovnou rekni ze mas i novy veci a ja se polepsim a dam vydelat tobe ;)

Odesláno

no me to v tu chvili nenapadlo ze mas i novy veci a jelikoz jsme se pak s tatkou shodli ze auto jeste par let hodlame vlastnit, tak ze je lepsi dat uplne novej ,tak pak mi ho kamos sehnal u nas, no :( rikam chyba v komunikaci z moji strany, priste se ptam na vsechny moznosti

Odesláno

Ještě k tomu PC. Taky malinko koketuju s jeho zprovozněním. Jak jsem koukal u sebe tak to je též připravený alesoň po kabelový stránce. Jen by mě zajímalo jestli venkovní čidlo na teplotu je potřeba dodat. Jo a přepínání je na konci páčky stěračů (myslím že ji je potřeba vyměnit). A ten displej je nejspíš uni pro rádio 4050 a PC, ale pokud má člověk jiné rádio tak využije tak třetinu displeje. Nějaký ty schémata mám, ale elektrika není moje silná stránka.:) Takže pokud s tím máte někdo zkušenost dejte prosím vědět.

Odesláno

1. Mam tam taky privedeny konektor a chtel bych zkusit jestli kdyz tam zapojim PC to bude fungovat. Zkuzte to nekdo vyzkouset. Radio mam jine a tak asi vyuziju jen cast ale chtel bych ho. Muzete nekdo na zkousku ten display sehnat?

2.Nemate nahodou zadni znak na 406 mam ho pekne hnusny. Asi na tom mozna nejste lepe ale mate ho nekdo k dispozici?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...