Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nevíte jestli se dá někde sehnat ta černá folie co je nalepená dveřích u skla (rám)...mám jí odrbanou a chtěl bych jí vyměnit. Nebo jestli by to přelepili v servisu...:myslim

Odesláno

Dá se sehnat ... v TUNING shopech. Nejlepší je od 3M. Počítej, že na ty 4 sloupky tě vyjde kolem 700,- a je děsnej mazec dostat dolů to starý lepidlo. Upřímně nevěřím, že by se s tim v servisu někdo patlal, ale doma se to udělat dá ...

Guest servisman
Odesláno

je to pěkná piplačka měnil jsem je u sedanu a už bych to nechtěl dělat.Folii sundáš,ale to lepidlo jde hůře.Jinak se tu o těch foliích na sloupcích psalo

Odesláno

sundat, ocistit lak od lepidla a vic neresit ;) to je nejlepsi reseni tohodle problemu, taky sjem to tak udelal

sice to cisteni je na dlouho, umyval jsem to lihem a trvalo mi to asi dve hodiny jedna strana auta, ale vypada to ted lip nez ty odrbany samolepky

[upravil dne 19/6/08 Ferry]

Odesláno

Neviem síce o aké lepidlo sa jedná, ale mám dobré skúsenosti s odstraňovaním lepidla samolepiek pomocou technického benzínu. Ak je pod nimi origo lak, radšej by som však zostal u liehu.

Odesláno

Mě se osvědčily obyč samolepící folie, z nějakýho reklamního studia co polepujou auta právě těma foliema. Vybral jsem si černou hladkou lesklou s co nejvyšší odrazivostí - to kvůli tomu aby ladily se zatmavenými skly. Metr z 60cm role stál asi 60 kč (tak 3 roky zpátky). Práce byla s tím, že jsem si musel udělat šablony a podle nich to vyříznout. Ale povedlo se a efekt hezký. Po těch třech letech se ale strana u řidiče začla v ohybech (část pod těsnící gumou) lámat. Tak jsem nedavno všechny strhnul, a přelakoval černým lakem. A teď to vypadá taky good :cool:

Na druhou stranu na 406 se dají sehnat rovnou hotové sloupky, jen ale nevím jestli budou v černé lesklé.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Chcem si dať tiež tie čierne polepy pretože mám tmavé sklá. V service boxe som našiel niekoľko druhov polepov, ale na verziu sedan restyl tam nie je nič.

Tak by som potreboval vedieť, ktoré by mi pasovali. Na starý model sedan aj combi je rovnaké ref. číslo. Na restyl sú iba na kombi a to v dvoch verziách. Na obrázku je to diel č. 10. Ak je to do É. OND 08238 má to rovnké číslo ako starý model, ak je to od É. OND 08239 má iné číslo.

Vedeli by ste mi poradiť, ktoré mám kúpiť?

post-0-14109604597884_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...