Kinyo Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Zdravím, nevíte jestli se dá někde sehnat ta černá folie co je nalepená dveřích u skla (rám)...mám jí odrbanou a chtěl bych jí vyměnit. Nebo jestli by to přelepili v servisu... Citovat
Neon Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Dá se sehnat ... v TUNING shopech. Nejlepší je od 3M. Počítej, že na ty 4 sloupky tě vyjde kolem 700,- a je děsnej mazec dostat dolů to starý lepidlo. Upřímně nevěřím, že by se s tim v servisu někdo patlal, ale doma se to udělat dá ... Citovat
Guest servisman Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 je to pěkná piplačka měnil jsem je u sedanu a už bych to nechtěl dělat.Folii sundáš,ale to lepidlo jde hůře.Jinak se tu o těch foliích na sloupcích psalo Citovat
Kinyo Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 no.. tak to se na to asi vybodnu.. Citovat
Ferry Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 sundat, ocistit lak od lepidla a vic neresit to je nejlepsi reseni tohodle problemu, taky sjem to tak udelal sice to cisteni je na dlouho, umyval jsem to lihem a trvalo mi to asi dve hodiny jedna strana auta, ale vypada to ted lip nez ty odrbany samolepky [upravil dne 19/6/08 Ferry] Citovat
Laďa Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Já ji mám odsud http://www.mkkosa.cz/?list_page=5 a žádný problém s odstraněním starých polepů a ani lepidla. Vše uděláno ( odstraněné staré polepy + lepidlo a nalepení nových polepů) na všechny auta cca 2 hodiny práce. Citovat
AnotherOne Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Neviem síce o aké lepidlo sa jedná, ale mám dobré skúsenosti s odstraňovaním lepidla samolepiek pomocou technického benzínu. Ak je pod nimi origo lak, radšej by som však zostal u liehu. Citovat
mifko86 Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 tiez som to robil.acetonove riedidlo.po nalepke nezostala ani stopa.novu pasku som tam nelepil,a bez nej to je stokrat krajsie.robota,cca 1 hod. Citovat
ART Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Mě se osvědčily obyč samolepící folie, z nějakýho reklamního studia co polepujou auta právě těma foliema. Vybral jsem si černou hladkou lesklou s co nejvyšší odrazivostí - to kvůli tomu aby ladily se zatmavenými skly. Metr z 60cm role stál asi 60 kč (tak 3 roky zpátky). Práce byla s tím, že jsem si musel udělat šablony a podle nich to vyříznout. Ale povedlo se a efekt hezký. Po těch třech letech se ale strana u řidiče začla v ohybech (část pod těsnící gumou) lámat. Tak jsem nedavno všechny strhnul, a přelakoval černým lakem. A teď to vypadá taky good Na druhou stranu na 406 se dají sehnat rovnou hotové sloupky, jen ale nevím jestli budou v černé lesklé. Citovat
jojo0608 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Chcem si dať tiež tie čierne polepy pretože mám tmavé sklá. V service boxe som našiel niekoľko druhov polepov, ale na verziu sedan restyl tam nie je nič. Tak by som potreboval vedieť, ktoré by mi pasovali. Na starý model sedan aj combi je rovnaké ref. číslo. Na restyl sú iba na kombi a to v dvoch verziách. Na obrázku je to diel č. 10. Ak je to do É. OND 08238 má to rovnké číslo ako starý model, ak je to od É. OND 08239 má iné číslo. Vedeli by ste mi poradiť, ktoré mám kúpiť? Citovat
jojo0608 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Tí čo to tam majú to dávajú dole, ostatní to tam zas lepia.. Mám striebornú farbu a sklá tmavé aj v predu, tak to bude lepšie vyzerať. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.