Dress Odesláno 27. únor 2004 Autor Odesláno 27. únor 2004 Rebik: díky za nabídku a přeju a? odtahovka dlouho a spolehlivě slouží Stále nejsem rozmyšlen mezi variantami: 1/ prodat (dostanu max. 25 tis si myslím) 2/opravit Každopádně by mě zajímal Váš názor a kalkulace i např. s celkovou prohlídkou auta, a když mě řeknete že pak mě čekají ještě ty a ty investice tak se rozmyslím zda jit i do ty opravy hlavy O víkendu se pokusím sehnat zdroj financí a případně bych v příštím týdnu se ozval. Citovat
Ladis Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 Jem vsuvečka. Za ty prachy co takhle zajet do Francie a rovnou z tama dotáhnout plnou dodávku motorů? Známej tam jezdí na takovem megavrakáč a tam ti za 50 euro dají co budeš chtít a co se ti vleze do dodávky. Je jim to jedno, kompletní motor, blatníky, nárazníky, klima. Prostě všechno. Nevím jak na celnici, co je pro to třeba. Tahá z tama celý auta, ale s dílama se nepotáhne... Takže na vlastní pěst. Je to vrakáč u Nice. Mají tam toho nastlanýho na střechách ve dvou vrstvách, Laguny, VW, 405,406, 306, 605. Rozloha asi tak dvou fotbalových hřiš?. Citovat
impact Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 no nějaký klimy a ABS se dycky hodí... co na to na celnici, to nevím, asi to budou chtít proclít Citovat
Kik Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 Dress: já na tvým místě bych se pokusil pežotka zachránit ... ale uvidíš podle rozpočtu, na kolik to vyjde. 605 je skvělá kára ...:cool: Citovat
Dress Odesláno 27. únor 2004 Autor Odesláno 27. únor 2004 Kik: když budou finance tak pokusím....a koneckonců není to jedinná 605 na svetě aproto jedna z domu druhá do domu )) uvidíme čirou náhodou nechceš udělat čenž tvé 205 za 605 ? Citovat
Dress Odesláno 27. únor 2004 Autor Odesláno 27. únor 2004 Ladis: když ten známý tahá celý auta tak co by tak stálo dotáhnout zachovalou 605 bez papírů? Papíry bych měl a náhradní díly taky ) Citovat
Kik Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 Což o to - klidně bych bral takovou káru, ale ... a) kdo to má krmit ? b) to povinný ručení Zůstanu věrný svý 205 - alespoň prozatím Citovat
Dress Odesláno 27. únor 2004 Autor Odesláno 27. únor 2004 tak je to správně neodolat pokušení a myslet racionálně ) Citovat
Rebik Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 Vzhledem k tomu, že jsi změnil podpis a právě na dílně děláme hlavy na 605 3.0, přijď se podívat na exkurzi :papa A navíc bude příští týden celkem přesný cenový odhad, i když tady se dělaji i nějaké silentbloky a rozvody ... Motor jsme včera vyškubli za pár hodin:cool: Citovat
Dress Odesláno 19. březen 2004 Autor Odesláno 19. březen 2004 Zdravím Rebiku, díky za zprávu, opravdu to je moje autíčko; podívat bych se přišel moc rád, ale dnes nemůžu, jedině až v pondělí odpoledne, ještě díky za odtah, byl to smutný pohled, jak autíčko odjíždí poníženě na odtahovce, alespoň peugeot táhnul peugeota ) ale už se nemůžu dočkat 605, teď když musím tak jedu 206 a do tý se skoro ani nevejdu - přes zimu ze mě byla pecka bez pohybu kdyby něco jsem k dispozici skoro pořád na mailu: ykony@seznam.cz a samozřejmě i na mobiku Hezký den! [Editován dne 19/3/04 Dress] Citovat
Rebik Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 No to já jsem nevěděl, že je to tvoje auto, když jsme se minuli a techničák je na female:papa:papa Citovat
Dress Odesláno 19. březen 2004 Autor Odesláno 19. březen 2004 tak to je dobrý, ale měl jsem rovnou udělat jasný podpis a hlavně klame fotka interiéru, tu co mám zde sem někde zahlédl a líbila se mi ale už sem dostal k narozeninám digitál tak už nafotím to moje... je to psaný na Zuzku, ale ta nemá ani řidičák , takže řidičem jsem já a majiteli rodinného vozu oba PS: jsme se neminuli, já u Vás ještě nebyl, pan Vašenda za mého přihlížení naložil autíčko a pak do servisu už cestoval bez mojí asistence [Editován dne 19/3/04 Dress] Citovat
rimmer Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 Napsán autorem Kik Což o to - klidně bych bral takovou káru, ale ... a) kdo to má krmit ? b) to povinný ručení Zůstanu věrný svý 205 - alespoň prozatím O krmeni a pojistku tu nejde... kdyz mas diesel, tak das to stejne jak 1.9tky, a spotreba tak o litr, max litr a pul vetsi, tj. okolo 6,5 v zime na kratke tak 7, vic ne...na takovou karu je to dosti slusna spotreba. Samosebou V6 je o necem jinem Citovat
Dress Odesláno 19. březen 2004 Autor Odesláno 19. březen 2004 rimmer: hlavně ten pocit z jízdy v 605 stojí za to mít o litr větší spotřebu, co říkáš? Citovat
Ladis Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 Dress : reakce ex-post Optat se můžu, ale myslím, že se mu do takových věcí moc nechce. Spíš něco novějšího, co splňuje stáří. Má to včetně papírů. Nebo pak ty tvoje prodat. Hodím sokolí ucho do tel a bude ) Citovat
Dress Odesláno 19. březen 2004 Autor Odesláno 19. březen 2004 Ladis: díky moc za snahu pomoci, ale jsem rozhodnut pro opravu tý mojí dosavadní peginy Citovat
rimmer Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 Napsán autorem Dress rimmer: hlavně ten pocit z jízdy v 605 stojí za to mít o litr větší spotřebu, co říkáš? No o tom ani nemluve nemusis jet v tomto aute rychle aby sis pripadal jako kral silnic Pokazde jak vidim nejakou nadupanou oktavku nebo podobne svintsva, tak se musim smat...jednou sem jel v oktavce, a teda rek bych, ze snad 205tka ma vic mista vsude Hodl tohle je poradne kocar Citovat
Petr605 Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 Take jsem jednou jel koktavkou. Nejsem klaustrofobik, ale...:D Citovat
Petano Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 Hele jak to teda vlastne dopadlo, jsem narazil na tohle stary vlakno a vzhledem k tomu ze se na foru jeste pohybujes a v podpisu se porad vyskytuje V6 tak bych rek ze snad dobre :-) Citovat
Pajda Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 Proč bys měl platit nějaké clo a DPH. Jsme v EU a pokud je to pro vlastní potřebu, pak není co řeši Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.