Martas406 Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Mám takový malý problém,prorezla mi spojka mezi katem a středním dílem,tak jsem je uříznul a navařil obě nové.I přesto,že jsem ty spony stáhnul co to šlo,stále to trochu fouká,tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s pastou na spoje výfuků,popř.jakou značku by jste mi doporučili.Předem děkuji. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Jestli máš mezi nátrubkama velkou mezeru,tak uřezat a srovnat a svařit znovu.Pastou toto neutěsníš-velké mezery--,jen vyhodíš prachy.... Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Dělá se i opravná jakoby páska. Namotáš, ona se teplem stáhne a pak to ještě přejdeš tou pastou a mělo by to něco vydržet. Citovat
jozefsv Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 s pastou skusenosti mam,pouzil som ju na novy vyfuk,kde som nemal potrebne naradie nakolko som bol mimo domova.utesnilo to celkom dobre.bol som spokojny.znacku nepoviem,bolo to kupovane v irsku a uz si nepamatam.stalo to par drobnych. Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 tos to mel uz rovnou svarit , taky to tak mam ,, v tech mistech spoj namahany neni , a pasta by to neutesnila na furt Citovat
pastorek Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Mal som takýto problém spôsobený nerovnosťami tých dosadacích plôch. Použil som na ne pastu na opravy výfukov, stiahol novou sponou a je pokoj. Nepamätám si už názov tej pasty ale bola sivá, hustá a akoby v nej boli nejaké chlpy z tkaniny. Dokiaľ nebola zatuhnutá tak ju rozpúšťala voda. Citovat
Kekros Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 tak to asi nemáš tip top svařený. Já to mam taky takhle svařený, ale nic neslyšim , že by to foukalo ven Citovat
Ferry Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 pasta od Wurth je dobra, mam to tak utesnene uz rok a drzi. www.wuerth.cz Citovat
Guest servisman Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Pe.Tr svařit ja dobrý ale není to rozebiratelný a pokud se mění část ,tak je nepraktické,je pak nutno při výměně použíti rozbrus a pak opět svářečku. Jednotlivé výfuky jsem si měnil sám v práci na rampě,pastu jsem požil co měli v autokelly,zatím drží dobře a těsní.Pokud jsou spoje očištěné stačilo nanést a stáhnout,pasta se zapekla a vypadala jako keramika. Citovat
Karel Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Měl jsem pastu na spoje vyfukového potrubi od Bossalu. Citovat
Martas406 Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Velkou mezeru tam nemám.Svařený se mi to zdá také dobře,jen presně nesedi ty dva díly na sebe,zkusím tam dát nějakou pastu jak píšete,Děkuju Vám všem za tip. Citovat
Karel Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Použival jsem i červený silikonový tmel na motory, ale musíš ho nechat zaschnout ať ti ho plyn nevytlači ven. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.