Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takový malý problém,prorezla mi spojka mezi katem a středním dílem,tak jsem je uříznul a navařil obě nové.I přesto,že jsem ty spony stáhnul co to šlo,stále to trochu fouká,tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s pastou na spoje výfuků,popř.jakou značku by jste mi doporučili.Předem děkuji.

Odesláno

s pastou skusenosti mam,pouzil som ju na novy vyfuk,kde som nemal potrebne naradie nakolko som bol mimo domova.utesnilo to celkom dobre.bol som spokojny.znacku nepoviem,bolo to kupovane v irsku a uz si nepamatam.stalo to par drobnych.

Odesláno

Mal som takýto problém spôsobený nerovnosťami tých dosadacích plôch. Použil som na ne pastu na opravy výfukov, stiahol novou sponou a je pokoj. Nepamätám si už názov tej pasty ale bola sivá, hustá a akoby v nej boli nejaké chlpy z tkaniny. Dokiaľ nebola zatuhnutá tak ju rozpúšťala voda.

Guest servisman
Odesláno

Pe.Tr svařit ja dobrý ale není to rozebiratelný a pokud se mění část ,tak je nepraktické,je pak nutno při výměně použíti rozbrus a pak opět svářečku.

Jednotlivé výfuky jsem si měnil sám v práci na rampě,pastu jsem požil co měli v autokelly,zatím drží dobře a těsní.Pokud jsou spoje očištěné stačilo nanést a stáhnout,pasta se zapekla a vypadala jako keramika.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...