Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pátrám po vhodný motokárový lokalitě, v podstatě kdekoliv v Praze. Jde o to, že by nás šla menší skupinka lidí různýho věku a pohlaví, takže by to chtělo něco volnějšího, kde nebude velkej nával. Radotín je super, ale holky tam dostávají děsně na prdel a bojim se, že by se jim tam nelíbilo. Mám tip na Čerňák, tam prej je to volnější, ale letmým pohledem zjišťuju, že možností je teoreticky mnohem víc.

Podělte se o znalosti a zkušenosti, díky :super

Odesláno

na Cernaku jsem byl jednou a uz bych tam asi nesel.. :) hrozne to tam klouzalo, az neprirozene moc..:aut

v Radotine meli tenkrat zavreno ale chystam se tam pac to vypada dost dobre :)

Odesláno

Jirkap: ČM je momentálně asi nejžhavější kandidát, kdyby se ale naskytlo něco podobnýho charakeru kousek blíž, nezlobil bych se :)

Free-style: Jak píšu, Radotín je super, ale je tam věčně narváno a převážně lidma co mají něco najeto. A když pak holka dostává třetí kolo, nemá z toho radost ani ten vpředu, ani ten vzadu.

Béďa: Dej vědět.

Odesláno

Ty jo, sakra, celkem se vám daří mi ten ČM rozmluvit...

V Radotíně by to nemělo chybu za předpokladu, že bych sehnal dost lidí na celou dráhu - abysme na sebe brali taky krapet ohledy. Ale to se mi asi nepovede :myslim

Odesláno

Motokáry to byla pred rokem moje droga - byl jsem na nich skoro kazdej den :D

Radotín - celekem pohodová trat a celkem i rychla a zajimava ale pro holky to moc neni ( ale dobre tam vařej :D )

Černák - tam me to moc nenadchlo jezdi tam kolem tebe auta dolu z parkoviste a je to takovy fádní....

Jinonice - (v býv. areálu Walter ) docela zajimava trat ale dosti tociva a adrenalinova ( jede tam proti sloupu a na

posledni chvili ti trat uhne :D )

Letňany - zde sem strávil asi nejvíc času - tam by se mohlo holkám libit je to celkem jednoduchá a stredne rychlá trat -

je to v byvalém hangáru - akorat tam maji problemy s motokarama ( myslim jako s kvalitou )

Měcholupy - jediná venkovní asfaltová motokárova trat v praze - minimum lidi a celkem zabava - je to neco jinyho nez

jezdit na klouzavych tratich...

Tak si taci jen vybrat ale pokud tam pojedes s nakejma slecnama tak doporucuju mecholupy nebo letnany ale spis ty mecholupy.. :aut

Odesláno
Původně zaslal: Jessie

Tak si taci jen vybrat ale pokud tam pojedes s nakejma slecnama tak doporucuju mecholupy nebo letnany ale spis ty mecholupy.. :aut

tam mel byt jinej dovetek..;)

tak me vem sebou.. :D

Odesláno

Když jsem občas v Praze,tak se jdu svézt do Radotína :super ,ale byl jsem se asi před třemi lety svézt na Džbánu.Bylo to venku nekryté.Bylo právě po dešti,takže na mokru celkem adrenalín :super ,ale nevím jestli to tam ještě funguje :myslim:papa

Odesláno

Sakra.... odhalil si mě... :aut

Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: Jessie

tam mel byt jinej dovetek..;)

tak me vem sebou.. :D

[upravil dne 18/6/08 Jessie]

Odesláno
Původně zaslal: Pepito

Když jsem občas v Praze,tak se jdu svézt do Radotína :super ,ale byl jsem se asi před třemi lety svézt na Džbánu.Bylo to venku nekryté.Bylo právě po dešti,takže na mokru celkem adrenalín :super ,ale nevím jestli to tam ještě funguje :myslim:papa

Ne, ne - na Džbáně to už hodně dlouho nefunguje (obávám se, žes tam musel jezdit před více než 3mi lety) - Peugeot-club se tam totiž schází poměrně pravidelně a káry už tam opravdu nejezdí

Odesláno

já to znám akorát v letňanech (občas se tam vyskytuju i pracovně) a to s kvalitou motokár záleží dost po kom jedete(někteří lidé fakt nemají soudnost), většinou už jsou káry v pořádku jo a hlavně teď mají nové motory Subaru-robin (jako třeba v jinonicích).

a co mi říkali lidi co tam přišli tak na čerňáku je nicmoc dráha v radotíně dobrý káry ale často zavřeno a jinonice srovnatelný s letňanama ale je to na druhý straně prahy.

:super:super:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...