MirasCC Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Pátrám po vhodný motokárový lokalitě, v podstatě kdekoliv v Praze. Jde o to, že by nás šla menší skupinka lidí různýho věku a pohlaví, takže by to chtělo něco volnějšího, kde nebude velkej nával. Radotín je super, ale holky tam dostávají děsně na prdel a bojim se, že by se jim tam nelíbilo. Mám tip na Čerňák, tam prej je to volnější, ale letmým pohledem zjišťuju, že možností je teoreticky mnohem víc. Podělte se o znalosti a zkušenosti, díky Citovat
Free-style Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 docela v pohode je to v Radotine..trat je dostatecne dlouha a rychla i s par zajimavejma zatackama... Citovat
Béďa Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 na Cernaku jsem byl jednou a uz bych tam asi nesel.. hrozne to tam klouzalo, az neprirozene moc.. v Radotine meli tenkrat zavreno ale chystam se tam pac to vypada dost dobre Citovat
John Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Osobně jezdím občas do Radotína a naprostá spokojenost,na Černáku jsem byl jednou abych to tam zkusil a upřímně zlatej Radotín..... Citovat
MirasCC Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 Jirkap: ČM je momentálně asi nejžhavější kandidát, kdyby se ale naskytlo něco podobnýho charakeru kousek blíž, nezlobil bych se Free-style: Jak píšu, Radotín je super, ale je tam věčně narváno a převážně lidma co mají něco najeto. A když pak holka dostává třetí kolo, nemá z toho radost ani ten vpředu, ani ten vzadu. Béďa: Dej vědět. Citovat
RychJ-1 Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Ještě můžete zkusit Radlickou ulici,areál Walter... Prostředí sice nic moc,ale dráha dobrá... Citovat
MirasCC Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 Ty jo, sakra, celkem se vám daří mi ten ČM rozmluvit... V Radotíně by to nemělo chybu za předpokladu, že bych sehnal dost lidí na celou dráhu - abysme na sebe brali taky krapet ohledy. Ale to se mi asi nepovede Citovat
MirasCC Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 U tý Waltrovky je to kde přesně? Přímo na rohu v tom velikým zchátralým areálu? To tam ale není dlouho ne? Citovat
MirasCC Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 U tý Waltrovky je to kde přesně? Přímo na rohu v tom velikým zchátralým areálu? To tam ale není dlouho ne? Citovat
Driver Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Nebo ještě motokáry v Letňanech, ale nevím jak to tam teď vypadá. Už je to pár roků co jsem tam byl jezdit. Ale nebylo to tam špatný, vyblbli jsme se tam dostatečně. http://www.motokary.com/ Citovat
Jessie Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Motokáry to byla pred rokem moje droga - byl jsem na nich skoro kazdej den Radotín - celekem pohodová trat a celkem i rychla a zajimava ale pro holky to moc neni ( ale dobre tam vařej ) Černák - tam me to moc nenadchlo jezdi tam kolem tebe auta dolu z parkoviste a je to takovy fádní.... Jinonice - (v býv. areálu Walter ) docela zajimava trat ale dosti tociva a adrenalinova ( jede tam proti sloupu a na posledni chvili ti trat uhne ) Letňany - zde sem strávil asi nejvíc času - tam by se mohlo holkám libit je to celkem jednoduchá a stredne rychlá trat - je to v byvalém hangáru - akorat tam maji problemy s motokarama ( myslim jako s kvalitou ) Měcholupy - jediná venkovní asfaltová motokárova trat v praze - minimum lidi a celkem zabava - je to neco jinyho nez jezdit na klouzavych tratich... Tak si taci jen vybrat ale pokud tam pojedes s nakejma slecnama tak doporucuju mecholupy nebo letnany ale spis ty mecholupy.. Citovat
Béďa Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Jessie Tak si taci jen vybrat ale pokud tam pojedes s nakejma slecnama tak doporucuju mecholupy nebo letnany ale spis ty mecholupy.. tam mel byt jinej dovetek.. tak me vem sebou.. Citovat
Trundik Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 V Radotíně je to ve čtvrtek 19.6.2008 pro veřejnost uzavřeno. Citovat
Pepito Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Když jsem občas v Praze,tak se jdu svézt do Radotína ,ale byl jsem se asi před třemi lety svézt na Džbánu.Bylo to venku nekryté.Bylo právě po dešti,takže na mokru celkem adrenalín ,ale nevím jestli to tam ještě funguje Citovat
Jessie Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Sakra.... odhalil si mě... Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Jessie Tak si taci jen vybrat ale pokud tam pojedes s nakejma slecnama tak doporucuju mecholupy nebo letnany ale spis ty mecholupy.. tam mel byt jinej dovetek.. tak me vem sebou.. [upravil dne 18/6/08 Jessie] Citovat
Medvěd Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: Pepito Když jsem občas v Praze,tak se jdu svézt do Radotína ,ale byl jsem se asi před třemi lety svézt na Džbánu.Bylo to venku nekryté.Bylo právě po dešti,takže na mokru celkem adrenalín ,ale nevím jestli to tam ještě funguje Ne, ne - na Džbáně to už hodně dlouho nefunguje (obávám se, žes tam musel jezdit před více než 3mi lety) - Peugeot-club se tam totiž schází poměrně pravidelně a káry už tam opravdu nejezdí Citovat
Chip Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 já to znám akorát v letňanech (občas se tam vyskytuju i pracovně) a to s kvalitou motokár záleží dost po kom jedete(někteří lidé fakt nemají soudnost), většinou už jsou káry v pořádku jo a hlavně teď mají nové motory Subaru-robin (jako třeba v jinonicích). a co mi říkali lidi co tam přišli tak na čerňáku je nicmoc dráha v radotíně dobrý káry ale často zavřeno a jinonice srovnatelný s letňanama ale je to na druhý straně prahy. :super:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.