h4wk3y Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 nemate prosim nekdo fotky toho vnitrku (plosnaku) te tempomatove packy? jelikoz se da silene blbe sehnat, tak jsem se pustil do prestavby packy ovladani radia na tempomatovou a predpokladam, ze vnitrek ma stejny plosnak, jen jine klemy.... a za boha nejak nemuzu vymyslet ten rozpinaci kontakt v pacce... A jeste, dotaz na nekoho kdo meril packu, ten rozpinaci kontakt ma rozepnout i kdyz se hybe packou nahoru a dolu, nebo to ma byt stale sepnuty a ma rozepnout jen pri pohybu packou k sobe? Diky Citovat
h4wk3y Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 Ahoj, tak tvrde pokracuju v dodelani tempomatu, ale dela se blbe, jak je venku zima a kazdou chvili tady u nas poprchava... No, takze jelikoz se mi nechtelo utracet za packu tempomatu, koupil jsem packu radia predelal ji... Musel jsem si vyrobit vnitrni plosny spoj... Pekne jsem cele cesty pocinoval, aby se hned nevydrely a pripajel dratky - pekne barevne, abych vedel, jaka barva vede kam... Packu je z plne kulatiny, takze jsem si ji krasne ve sveraku a za pomoci hrube sily pretvaroval dle svych predstav... Pred sestavenim jsem plosnak a ten bily plast uvnitr packy mirne potrel vazelinou, aby vse lepe chodilo a zacvaknul jsem zpat vsechjny zobacky krytu... Zde jiz v aute nainstalovany homemade vypinac.... A pri zapnuti krasne sviti :-D (ve vypnutem stavu samozrejme sviti prestane)... A tady \"seznam\" dilu a delky dratu (delku jsou mirne predimenzovane): Ovladaci packy a delka kabelu packy tempomatu... Detail koncovek (1x female faston - na privod napeti, 3x male faston - vyvod do ECU) Ocko s dratem a female fastonem - uzemneni (minus) LED diody ve vypinaci Samotny vypinac - cerveny - privod +12V z pojistkovky, zelenozluta uzemneni - ke spojeni s predchozi fotografii, modra - spinane napeti pres onen vypinac k pacce tempomatu... Drat ktery strcim do pojistkovky misto jedne nozicky pojistky, pote do pouzdra s pojistkou 5A (nedokazal jsem se dostat za pojistkovku, ty draty tam jsou fest a vubec nesla vytahnout, abych se dostal zezadu k dratum, tak jsem to vyresil takto) Kabel, ktery privadi napeti od drzaku pojistky k hlavnimu vypinaci tempomatu a dale ta dlouha zila povede napeti, ktere nebude vypinane na druhy(tempomatovy) spinac na brzde.... Odpinanych +12V od druheho(tempomatoveho) spinace na brzde a vede pod volant (pod volantem bude vyveden privod od ECU(chci to mit vse na jednom miste))... Jeste detail dvou pacek radia (leva predelana na tempomatovou) zepredu.... Detail packy shora Pro ty, kteri nemaji predstavivost, tak \"nahled zapojeni\"... Celkovy rozpocet na komplet natahnuti a rozchozeni tempomatu: povoleni na diagnostice - 200,- kolebkovy vypinac s LED - 30,- Fastony - 25,- Buzirky - 100,- Smrstovaci buzirky - 50,- Pouzita packa radia - 200,- 50m vodice (0,5 a 1mm2) - 160,- Spinac na brzdu - 74,- Objimka spinace na brzdu - 18,- Rezistor k LED diode (pokud neni ve vypinaci) - 1,- Ocko na drat - 2,- Drzak pojistky a pojistka - 28,- 4ks konektoru do ECU - 20,- 3ks sroubu do pro packu tempomatu - 2,- Prace - k nezaplaceni ------------------------------------------------------------------------------ Celkem - 910,- (snad jsem na nic nezapomnel) Takze celkova cena vcetne natahani komplet elektriky je prakticky tretina ceny originalni packy tempomatu... Pekne, jsem se sebou spokojeny Ted se jen modlim, aby to slo povolit na diagnostice, protoze jsem tam s tim jeste nebyl :D .... Tak uvidime.... [upravil dne 12/2/11 00:07 h4wk3y] Citovat
satanek89 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Takže pokud jsem pochopil správně tak všeobecně od r.v. 2001 by na všech šel dodělat tempomat ... Citovat
h4wk3y Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 povoleno na diagnostice a funguje! a ja jdu slavit... Citovat
dry Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 O tempomatu snim uz dlouho, ale nikdy jsem se k tomu nedostal. Mam 406 coupe 3.0 rv. 97, co jsem koukal tak draty a konektory snad natahany mam, ale nevim jestli mam potrebnou ridici jednotku a tahlo v motoru. Koupil bych nejradsi potrebny dily z bouracky, ale nevim co vsechno je potreba ani jestli to musi byt ze stejnyho auta nebo jestli jsou nektery dily stejny treba ve vsech 406. Nasel by se nekdo v okoli Prahy kdo by mi s tim za uplatu pomoh? Citovat
MadVlkodlak Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Mam nějakou naději, že by mi tempomat šel dodělat ?? Mam rok v.95 ... zejtra mrknu na nějaký ty čísla, až bych se dostal k autu. Jen se tak ptám, zda má vůbec smysl zabejvat se tím Citovat
h4wk3y Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 hledat cisla ani nemusis... na starym modelu se to resilo pomoci nejake pridavne ridici jednotky, pokud vim.... myslim, ze v tvem pripade bude lepsi podtlakove rizeni . viz tak 3.-Xta strana ... Nekde tam na zacatku se to resilo... Jo a tak pro info si dej do popisu, jak mas Peugeot 406 i motorizaci, vykon a rok vyroby.... Takhle nikdo nic nevi... ani jestli mas benzin nebo naftu nebo co... Je to dost uzitecne... Citovat
Benžík Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Právě zjištuju, jak dodělat tempomat. Přišel jsem na to, že z řídící jednotky nejsou natažený dráty 28 a 29, který je potřeba na připojení spínače spojky a speed interface, dráty od páčky tempomatu tam jsou. Tak nevim, jestli řídící jednotka motoru funkci tempomatu vůbec umí. Dá se to nák zjistit? Teda nák jinak, než to zapojit a pak říct, že to stejně nejde. Přidat do konektoru drátky nebude problem. Je to 2,1 lucas epic a immobilizer-kalkulačku to nemá, má to čip v klíčku. [upravil dne 30/6/11 13:45 Benžík] Citovat
h4wk3y Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 ale Benziku.... prosim te, precti si muj prispevek ob jeden nad tvym... Citovat
Benžík Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Jj, ale tohle je jiný případ. Je to stejný motor jako například v 605 a tam to šlo i bez další řj.. Citovat
Leo Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 Tak zajdi na diagnostiku jestli to jde povolit. Citovat
comm Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 benzik pise dobre! Je to elektronicke cerpadlo tzn. ze je riadene elektricky. Tak ze domontovat sa da ale je tu jedna vec a to ci funkci tempomat podporuje aj RJ bo podla mojich zisteni sa montovali aj bez tejto funkcie. Na diag sa to zistit neda jedine zohnat cisla rj ktore maju zakomponovany tempomat ale to sa asi ani nepodary. Treba skusat mna to tiez za chvilu caka tak ze som zvedavy aj ja. Citovat
Leo Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 Jak to, že se to nedá zjistit na diagnostice? Buď to jde povolit nebo tam příslušná kolonka vůbec není. Citovat
comm Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Tam nemas co povolovat bo su to presne naprogramovane polia a ked to pole na tempomat nie je tak tam nie je a diag ti to nezisti. Mam to s peugeotu tak ze! Citovat
HonzaZ Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Leo, nemusí být pravda, že pokud je v dia kolonka a jde povolit tak ta funkce bude pracovat. Viz vlákno tempomat do 307. Tam jsem v ŘJ motoru 1.6 benzín NFU povolil tempo, v BSI také a stejně nefunguje. Prostě to ta ŘJ motoru neumí. To jsem ale poněkud odbočil, jedná se o auta s MPX. Jenom aby jsi si nemyslel, že když to tam je, tak vždy to funguje Citovat
Benžík Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 benzik pise dobre! Je to elektronicke cerpadlo tzn. ze je riadene elektricky. Tak ze domontovat sa da ale je tu jedna vec a to ci funkci tempomat podporuje aj RJ bo podla mojich zisteni sa montovali aj bez tejto funkcie. Na diag sa to zistit neda jedine zohnat cisla rj ktore maju zakomponovany tempomat ale to sa asi ani nepodary. Treba skusat mna to tiez za chvilu caka tak ze som zvedavy aj ja. Nasel by se nekdo, prosim, kdo by to umel zjistit podle cisla řj nebo podle VIN? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.