Přejít na obsah

dry

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

Vše od uživatele dry

  1. dry

    Jak na tempomat – Fotodokumentace

    O tempomatu snim uz dlouho, ale nikdy jsem se k tomu nedostal. Mam 406 coupe 3.0 rv. 97, co jsem koukal tak draty a konektory snad natahany mam, ale nevim jestli mam potrebnou ridici jednotku a tahlo v motoru. Koupil bych nejradsi potrebny dily z bouracky, ale nevim co vsechno je potreba ani jestli to musi byt ze stejnyho auta nebo jestli jsou nektery dily stejny treba ve vsech 406. Nasel by se nekdo v okoli Prahy kdo by mi s tim za uplatu pomoh?
  2. dry

    Peugeot 406 coupé

    Tak v Inception jsem si ho nevsiml, kde tam byl? Ale hraje docela pekne v . A kratce se mihnul v La Zona.
  3. dry

    Anténa 406 coupe

    Jeden konec se prisroubuje do ty objimky, predpokladam sem: Ten druhej konec ma sroub nekde v podlaze? Koukali jsme kolem a nic nadejnyho jsme nevideli. Diky.
  4. Řešim problém se 406 Coupe rv.97, radio Philips 4050. Konkretne mi hrozne spatne ladi radio. Antena je nova, nechal jsem si zapojit i novy zesilovac anteny. Nekde jsem zaslechl ze u 406 je antena uzemena do vyfuku, ktery jsem nedavno menil, tak mozna ze uzemeni po vymene znovu nezapojili. Ale koukali jsme vsude kolem a zadnej volnej drat nenasli, ani ve schematech na serviceboxu nic takovyho neni. Poradi nekdo? Predem dik.
  5. dry

    motor V6

    Ja mam taky starsi verzi V6, a myslim ze bych ocenil novejsi zejmena pro promenlivy casovani ventilu, diky cemuz motor lip tahne i pri nizsich otackach. Spotrebu mam mesto a dalnice 12l, okresky 10l.
  6. dry

    TEMPOMAT 406 - dodělání

    Taky resim domontovani tempomatu, mam coupe 3.0 rv. 97, draty, cudlik a packa nejsou problem, ale shanim tu krabicku do motoru. Na vrakovisti by se snad neco naslo, ale pomohlo by mi kdyby to nekdo nafotil a pripadne opsal co je na tom za cisla.
  7. dry

    Peugeot 406 coupé

    Treba v 6?
  8. dry

    Peugeot 406 coupé

    Ja se tam ted uz pul roku moc nevyskytuju, a s casem to nemam moc dobry, tak bych navrhnul rovnou Coupe-sraz, co treba sobota 18/8 na Dzbane? Tak pokud ma nekdo zajem, tak ja budu zitra pripraven se sejit na avizovany sraz. Dorazil by nekdo nekdo nebo se na to mam taky vykaslat? Já dorazím. Sice budu mít nějaký program, ale skloubím to s ním. Na kolikátou to dáme a kde přesně? Na džbáně to moc neznám. to @re: Příjeď.... [upravil dne 17.8.07 MPavel] to MPavel: Nebo to muzem premysit nekam bliz, treba parkoviste u Hostivarsky prehrady? 50°2'27.8"N; 14°31'43.55"E
  9. dry

    Peugeot 406 coupé

    Ja se tam ted uz pul roku moc nevyskytuju, a s casem to nemam moc dobry, tak bych navrhnul rovnou Coupe-sraz, co treba sobota 18/8 na Dzbane? Tak pokud ma nekdo zajem, tak ja budu zitra pripraven se sejit na avizovany sraz. Dorazil by nekdo nekdo nebo se na to mam taky vykaslat?
  10. dry

    Peugeot 406 coupé

    Zadni operadla jsou deleny a sklopit jdou, krome toho je na lyze k dispozici tunel. Kufr me mile prekvapil, za 3/4 roku mi zatim malej nebyl, vcetne vyletu ve ctyrech s plnou polni a basou piv, nebo jsem tam taky slozil jizdni kolo. Malinko me mrzi ze se nedela zahradka, resp. dela se na viko od kufru, ale tam toho clovek moc neuveze. Kvuli kolu jsem premyslel o univerzalni zahradce na prisavky, ale nemam s tim zadny zkusenosti a trochu se toho bojim.
  11. dry

    Peugeot 406 coupé

    Ja se tam ted uz pul roku moc nevyskytuju, a s casem to nemam moc dobry, tak bych navrhnul rovnou Coupe-sraz, co treba sobota 18/8 na Dzbane?
  12. dry

    Peugeot 406 coupé

    Praha Hostivař, i kdyz ted travim vetsinu casu v Bratislave ;(.
  13. dry

    Peugeot 406 coupé

    Hlasim se, rad si prohlidnu dalsi kupatka.
  14. dry

    Peugeot 406 coupé

    Po delší odmlce opět zdravim kupátkáře, tentokrát s jednoduchym dotazem: taky vám jdou stěrače jen nadzvednout a ne úplně zvednout? Jinak jsem na svym od vánoc najel 20000km a kromě vymeny tyci stabilizatoru tlumicu a toho že se rozloučil kompresor klimatizace naprostá spokojenost. Milhaus69 mi navíc zprovozní palubní počítač, akorát tempomat zřejmě nebude tak jednoduchej, dráty jsou sice natažený ale motor nemá nějakou klapku či co. Taky se objevila dalsi recenze, tak kdo muzete bodujte , taky bych se nekdy mel dokopat k tomu udelat pekny fotky a pridat se... Na zaver jeste jeden odkaz, vypada to ze se mame po dlouhy dobe zas nac tesit.
  15. dry

    Peugeot 406 coupé

    Tak pro zmenu resim zase problem, vcera vecer divny zvuky kolem rozvodu, nakonec to je nahon kompresoru klimatizace, prej se to musi vymenit cely, novej kompresor z druhovyrovy za 17000,-. Tak si na PP a tempomat budu muset pockat. PS: @re: cet sem tvoji recenzi kacenky na moje.auto.cz , byl bych ji podporil, ale nechce se mi registrovat. [upravil dne 8.6.07 dry]
  16. dry

    Peugeot 406 coupé

    Cisla ktery dokonce celkem odpovidaj stavu nadrze a spotrebe.
  17. dry

    Peugeot 406 coupé

    Po prepnuti trimru na pozci 2 se objevil teplomer a dojezd, takze staci asi tlacitko. Diky.
  18. dry

    Peugeot 406 coupé

    Trimr to má, zmenou pozice se meni co displej ukazuje, ale ani v jedny z pozic se neukazuje pocitac (resp. mozna ukazuje venkovni teplotu, kterou to ale ukazuje porad a nevim jak to prepnout). Nechce se mi to resim samotnymu, uz sem psal Milhausovi65, stavim se u nej, treba mi tam udela i tempomat;). PS: Tvoje nalada mi pripomnela sraz, tak se uvidime tam. [upravil dne 3.6.07 dry]
  19. dry

    Peugeot 406 coupé

    Moje prvni auto byl Renault 5 GTE. Bylo to celkem svizny, ale zacalo se to pochopitelne dost rozpadat. to @re a mpavel: docela ste me nahlodali na zprovozneni palubniho pocitace, mam velkej displej se dvema radama zapojenejch konektoru, ale nemam packu. Po prepojeni prepinace na displeji na jednicku zadna zmena. Packu si sezenu, ale nevim jestli mam dostatecnou ridici jednotku (denni sviceni sem vyresil tema dvema relatkama).
  20. dry

    Peugeot 406 coupé

    U novejsich se to da pry jen doprogramovat.
  21. dry

    Peugeot 406 coupé

    Vitej a uzivej si:). Na podsviceni palubni desky doporucuju nechat si udelat denni sviceni (viz zde), pak se zapnutim svetel neprepne osvetleni budiku na nocni mod. A pocitac ti zas tak chybet nebude, stejne se se spotrebou dostanes nejlip na 10 litru, takze to v zasade nema smysl sledovat.
  22. dry

    Parametry repra v coupe s JBL

    Nevymenoval jste nekdo vyskove repro umistene pod prednim oknem? Potreboval bych vedet jak se dostat dovnitr a rozmery repra.
  23. dry

    Parametry repra v coupe s JBL

    Tak sem to zmeril a schemata jsou zde: Predni a zadni. Oboje je 50Wattu RMS, nevim kolik Ohmu. Ja objednal tyto zadni a tyto predni.
  24. dry

    Parametry repra v coupe s JBL

    wow, ja jsem tady dal odkaz na ten katalog a mně nenapadlo se tam kuknout ja jsem ťula... Díky :papa No to je sice fajn, ale nevim jak z toho poznam rozmery a parametry. ja myslel že tam budou napsané, ale nejsou ani když zadám katalog.čislo do vyhledavace dilu peugeot skoda Zitra mam v planu soucasny vyndat a promerit, tak udelam nakres a dam k dispozici.
  25. dry

    Parametry repra v coupe s JBL

    wow, ja jsem tady dal odkaz na ten katalog a mně nenapadlo se tam kuknout ja jsem ťula... Díky :papa No to je sice fajn, ale nevim jak z toho poznam rozmery a parametry.
×
×
  • Vytvořit...