Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hm, tak to je blbý. Je to mechanicky ovládané jak uvádí výše Ferry. Takže tempomat jenom povolením na dia a doplněním brzd. spínače nepůjde. Je třeba ta vývěva, ale s tím nemám žádnou zkušenost.

Odesláno

takze oddnes uz aj mne funguje tempomat. vsetky kable som mal natahane uz origo a ostatne veci ako packu, vypinac a brzdovy spinac som zohnal z jednej 406 coupe a aktivacia cez diag a funguje.

dakujem Leovi za dobry navod a clenovi janou za aktivaciu v pocitaci.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

takže další uspěch uspěšně zprovozněn original tempomat 406 2.0 RFR mech klapka všechny kabely byli jen osadit komponenty a běhá na poprvé miluji francii :D ale ty nervy sehnat vývěvu už bych znova zažít nechtěl :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

zdravim panove... mohl by mi prosim nekdo zjistit jestli mi pujde do auta dodelat tempomat? cislo z ŘJ je 0 281 010 363 .. a pokud to jde, tak nejake info o vozidlu, VIN je VF38BRHZF81269820 ;)

• O 2 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj všichni,zajímalo by mě jestli je možný dodělat tempomat do old modelu 406 ,pokud má někdo zkušenost

vin VF38BRFV280006248 nemam BSI ale ppc dodělat šlo . :myslim

Odesláno

samozrejme ze to ide, potrebujes: packu tempomatu, riadiacu jednotku tempomatu, vakuovu pumpu, balonik, spinac na spojku, kable si dorobis a taktiez drziak na balonik a spojkovy spinac bude zrejme treba dorobit.

[upravil dne 27/12/2012 08:01 od linomaniac]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Jistě, pokud si pořídíš 406 s multiplexem, které se dělaly od 7.2001, tak bude stačit jenom páčka a asi brzdový spínač. V každém případě až najdeš, tak mi pošli VIN a uvidí se.

Odesláno

Pokud se nemýlím, tak máš motor 66kW a tam někdy bývají problémy s tempomatem. Jinak platí to co jsem psal výše. Povolení, pokud to bude ŘJ motoru podporovat, není problém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...