banan1987 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 jasne tak ako pises zarazit a ked pustis pedal tak sa nastavia same... ono sa to da kontrolovat aj cez diagnostiku ci snimase robia spravne.. niekde v elektrosucastiach sa to da pozriet.. a ked budes stlacat brzdovy pedal bude ti ukazovat ci je snimac aktivny alebo nie... no mne jedem ukazuje a druhy nie Citovat
sannyray Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 mne jeden preblikoval preto to skusim, ale bez dia nakolko som v praci. A urcite odpojim bateriu na minutku a dam reset uvidim ze co , proste restart a nech si to nacita nanovo. Citovat
banan1987 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 no neviem ci reset pomoze.. ale skusit mozes... a pocuvaj ma.. aky mas spinac na brzde.. ked je zatlaceny tam ma obvod a ked nieje zatlaceny tak je preruseny obvod? lebo ja som mal doma len taky... ale ten pracuje presne naopak ako brzdovy spinac.. Citovat
sannyray Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 http://www.autokelly.cz/?utm_source=najisto.centrum.cz&utm_medium=referral#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp03MxRinFE8R8LtQvjoDJoK0kXHdamxQP7bufJewFz4LDwDuUktNVExy0aCTo4gxrL9iT/0uyZG6q3WF6SDpgj7r4zXliYddpsiGpkydwd4zk+AhTIbeqwe41EfiZ4H+58OLjHoXDKzrEdQRVND/v29kk4TD6WzVxq+AmHhbEjXl5LOn3EsWrfl51IAwRLFze2ECkxHeSOVT6xF/Nfzi9UGPxoYyFpQOBvBd5DAReLtRhip5PrCo/yZrAZMlZHKoDwbpypBE+rwMAjO0I35JrsAdkq9VHcyLwrZuVuLjC9J70pkwMETW2vuioEh+z92XmKMEkrkr+Jlvi1+WVS23bHc= tento tam mam. Citovat
banan1987 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 tak to je ten co nemam ale idem ho kupit.. len dufam ze tu obimku zozeniem tiez.. ale ajtak mi nejde do hlavy preco mi to hadze do nudzaku ked je to spojene.. Citovat
sannyray Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 tu sponu som kupil v peugeote presne za 0.39€ A mne to nic nerobi nic nic skusal som aj tie spinace zatlacit dosadli ako mali cerveny je na troch zuboch biely na dvoch , bateriu som odpojil ale ani to nepomohlo . Som zufaly ...... Citovat
sannyray Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Ludia mam len taku cisto hypoteticku otazku ohladom pouzitia tempomat packy. Ako tak pozeram a pozeram tak pre modely s MUX existuje iba jeden druh packy? Tempomat sa podla navodu na obsluhu peugeotu spusta tak ze kolecko sa otoci do polohy on a potom ovladat uz iba plusom a mminusom , stlacenimm tlacidla set sa deaktivuje, ja hlupak som prave stale mackal tlacidlo set cim som vlastne deaktivoval tempomat. Dalsiu vec co som si vsimol ze na konektore pod volantom mam 8 pinov ,ale na packe je iba 6 ??????? Mozte si tie pini pozriet? ci je to problem, rad by som ak by si to obzreli ludia co uz maju funkcny tempomat s MUX vdaka . Citovat
banan1987 Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 no s tym deaktivovanim by nebol problem.. zase vypnes a zapnes a musi ist... Citovat
sannyray Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 takze mam opet nove spravy, co sa odblokovania tyka, Tempomat - pritomen ; Regulace rychlosti - s regulaci rychlosti. Obe veci boli povolene uz predtym a v poriadku ale nefunguje to zacinam byt zufaly neviem si s tym poradit ( . Co sa packy tyka tak je zaujimave ze v packe mam 6 pinov a v module pod volantom 8 pinov ALE! Stosun ma to iste auto ako ja aj rocnik aj model ale on ma packu s 5 pinmi a na module pod volantom ma 6 pinov Takze ABSOLUTNE TOMU NECHAPEM!! Citovat
banan1987 Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 heh.. no parada... musim pozriet aj ja moju packu.. asi najskor v nedelu pozriem... Citovat
stanko.z Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 caute, myslite si ze tempomat na mojej 406 rozbeham aj ked mam packu len 4-pinovu??? to je ta co ma priamo na sebe aj ON/OFF, ktore sa otaca Citovat
sannyray Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 4pini )) tak to si ma sokoval nakolko si dal novy typ opet. Ja mam 6 pin a Stosun ma iba 5 pin, ty mmas 4 pin ,zacinam byt zaujimavo skovany Citovat
stanko.z Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 naozaj mam packu ktora ma 4 piny a pozeral som konektor v aute a ten 5 pinovy. ak nezabudnem, hodim sem foto tej packy. Citovat
sannyray Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Tak chcem doplnit info, co sa mna tyka tak som rezignoval s tempomatom nakolko nefunguje a neviem prist na pricinu, nakolko nikoho na blizku ktory sa tomu ROZUMIE nepoznam nebudem to dalej riesit. Ja niesom v tomto odbornik a ist s tym do peugeotu kde ma zotru a povedia ze to nejde a platit im zato rozhodne nemienim, ale to aj v pripade ze by to islo uz nemam chut dotoho investovat. Moja investicia sa dostala na hranicu 50eur a viac dotoho nemienim vrazat. Jednoducho som to mal predpripravene , spinac osadeny , vsetky tri spinace funguju , packa tiez,(myslene skusackou napetia vsetko spina co znaci ze niesu vadne) v dia som nemal moznost vyskusat funkcnost tychto veci ako packa ,spinace nakolko uz knej nemam pristup. Inakv dia je vsetko povolene ale tempomat nejde. Ale nadalej sledujem toto vlakno a dufam ze sa niekto objavi s mojim problemom a vyriesi ho . Hodne zdaru. Citovat
jenyk Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Možná bych zkusil na chvíli odpojit baterku.Po zapnutí se vše načítá znovu.Třeba to pomůže Citovat
banan1987 Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 nepomoze... to sme uz skusali asi viaceri... ja mam ten isty problem.. uz si s tym neviem rady... a pochybujem ze aj to zapojenie na sivy kabel na 1 konektore RJ je dobre nakolko mi to po stlaceni brzdy hodi do nudzaku... Citovat
HonzaZ Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Jak jste přišli na šedý kabel? Je to pin E4 na konektoru 32 pinů šedý, řídící jednotky motoru. Z tohoto pinu to musí jít na pin 1 konektoru 2. brzdového spínače. Z pinu 2 na 2. brzdovém spínači jde kablík na spínač spojkového pedálu pin 2 (je to +12 V z pojistky F3 vlevo dole v palubce). Pokud by nebyl spojkový spínač, tak se + 12 V přitáhne přímo z BH28 (pojistky vlevo v palubce) z konektoru 34V NR (32 pinů černý) pin B3. Ten konektor 32 pinů šedý na ŘJ motoru je ten blíž světlometu. Kromě povolení v BSI se musí povolit na dia v počítači motoru \"regulace rychlosti vozidla\" na \"přítomen\". Citovat
punkac Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Prodám uni podtlakový tempomat i se zásobníkem vákua (vhodné pro turbodiesly) s páčkou ovládání (i s tím deklem pod volant) plus kontakt na spojku. Zapojím, poradím. Cenak jednání 3800 Kč, kdo má zájem tak SZ Citovat
linomaniac Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 no neviem ci reset pomoze.. ale skusit mozes... a pocuvaj ma.. aky mas spinac na brzde.. ked je zatlaceny tam ma obvod a ked nieje zatlaceny tak je preruseny obvod? lebo ja som mal doma len taky... ale ten pracuje presne naopak ako brzdovy spinac.. no neviem ako novy model, ale na starom modeli sa spinac na brzde pouzil aj na tempomat len pridanim drotiku, to znamena, ze obvod bol normalne rozpojeny, a pri stlaceni brzdoveho pedalu sa obvod spojil, zasvietilo brzdove svetlo a deaktivoval sa tempomat tym, ze donho voslo 12V. Presny opak spojky, ktora je stale uzavrety obvod a stlacenim sa rozpoji. Citovat
linomaniac Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 4pini )) tak to si ma sokoval nakolko si dal novy typ opet. Ja mam 6 pin a Stosun ma iba 5 pin, ty mmas 4 pin ,zacinam byt zaujimavo skovany tak sa zaujimavo odsokuj, lebo on ma auto bez multiplexu ako je napisane v jeho podpise. Ma staru gulatu packu, nie novu placatu. Sice 4 piny, ale mam pocit, ze len 3 drotiky do nich idu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.