ozzy56 Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Kde se,prosím nacházejí KVALITOU kola Borbet? Jsou výborná,dobrá nebo nicmoc ? Dík Už jsou na autě--jen chci vědět..... Citovat
Neon Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Dle mých zkušeností se kvalitou NIC nevyrovná oroginálům (alespoň u Peugeotů a BMW)... Allesia jsou měký jako prase -> 2x mi je museli rovnat po vymetení ďuzny. A DOTZY zase mají prozměnu na pytel lak, kterej se začíná po roce loupat ... Každopádně to bude kus od kusu a podle kvality silnic na kterejch jezdíš, když už je máš na autě, tak neřeš a za rok poznáš, jak jsou kvalitní ... Snad Ti vydržej ... Citovat
AnotherOne Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Keď sme už pri tom aký je tada rebríček? Citovat
Fusion Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 A kdo ty \"originály\" pro Peugeot vyrábí? Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 borbet jsou prumer, ale osobne bych do nich nesel.... Citovat
BoneDaddy Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: Fusion A kdo ty \"originály\" pro Peugeot vyrábí? No strejda má na 406 Borealy a je na nich z druhy strany Borbet:D Aspoň myslím. Citovat
čakom Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Já měl origo BBS. Jinak ted mám autec a jsem spokojenej. tak jsem se koukal kdo dělá pro Peugeoty nejvíc jsem našel kol od BBS, na 207 byly od Ronalu a pak nějaký bez výrobce. [upravil dne 13.6.2008 čakom] Citovat
BoneDaddy Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Já mám malý Zendery a jsem taky spokojenej. Jen škoda že je na nich pár oděrek a několik delších škrábanců. Nevíte někdo jak se jich zbavit? Teda jestli to jde. Ha, tak už jsem si to našel a nevěřím co vše se dá opravit. TU [upravil dne 13/6/08 BoneDaddy] Citovat
PaloLM Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 ja ich mám na mojej 307 skoro už dva roky, ja neviem posúdiť kvalitatívny rozdiel medzi nimi a napr.Ronal,Alesia a pod., myslím si že ak trafíš obrubník s tymi alebo inými, tak sa ti poškodí každý, treba ich ale dať vyvážiť, zatial nemám problém ani na prednej náprave, ale znovu opakujem, musia byť dokonale vyvážené Citovat
KoudaK Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Kamoš je mel na crx-u a byl velice spokojen... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.