Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dle mých zkušeností se kvalitou NIC nevyrovná oroginálům (alespoň u Peugeotů a BMW)... Allesia jsou měký jako prase -> 2x mi je museli rovnat po vymetení ďuzny. A DOTZY zase mají prozměnu na pytel lak, kterej se začíná po roce loupat ...:nevim

Každopádně to bude kus od kusu a podle kvality silnic na kterejch jezdíš, když už je máš na autě, tak neřeš a za rok poznáš, jak jsou kvalitní ...

Snad Ti vydržej ...

Odesláno

Já měl origo BBS.

Jinak ted mám autec a jsem spokojenej.

tak jsem se koukal kdo dělá pro Peugeoty nejvíc jsem našel kol od BBS, na 207 byly od Ronalu a pak nějaký bez výrobce.

[upravil dne 13.6.2008 čakom]

Odesláno

Já mám malý Zendery a jsem taky spokojenej. Jen škoda že je na nich pár oděrek a několik delších škrábanců.

Nevíte někdo jak se jich zbavit? Teda jestli to jde. :roll

Ha, tak už jsem si to našel a nevěřím co vše se dá opravit. :o

TU

[upravil dne 13/6/08 BoneDaddy]

Odesláno

ja ich mám na mojej 307 skoro už dva roky, ja neviem posúdiť kvalitatívny rozdiel medzi nimi a napr.Ronal,Alesia a pod., myslím si že ak trafíš obrubník s tymi alebo inými, tak sa ti poškodí každý, treba ich ale dať vyvážiť, zatial nemám problém ani na prednej náprave, ale znovu opakujem, musia byť dokonale vyvážené

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...