Bigbadjohn Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 OK díky za infomace, tak na to kouknu ještě jednou pořádně. Citovat
mikicek Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 zdar , nevite chlapi někdo barvu vodiče kterej živí ventilátory ? Měl by údajně vést někde nad pedálama. Předem dík za info. Sorry, je to už skoro rok staré, ale chcem sa spýtať, našiel si ho? Citovat
kemar Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Když bude mít někdo zájem tak mám na prodej originální Webasto sadu pro předělání přihřívače na nezávislé Pro vozy Peugeot 807 / Citroen C8 Je to komplet kabeláž včetně relé, patic, pojistek i modulu pro řízení větráku Prostě kompletní sada jakou si můžete jinak u Webasta koupit za cca 8.000Kč Vše originál, žádné \"samodomo\" Cenu nabídněte... Možno dodat s originál programovacíma Webasto hodinkama nebo Dálkou Telestart Případné foto mohu zájemci dodat buď po víkendu sem nebo na email [upravil dne 13/11/11 17:52 od kemar] Citovat
llug Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 10 +- stojí nová takže ta tvoje je za kolik?? Citovat
kemar Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 No vidis, dokonce stoji 10tis :-) Ja tu moji prodam za 5tis K tomu mozno dokoupit ovalne Webasto hodinky za 1.800kc nebo komplet set dalky Telestart za 4.600kc Citovat
Milan+ Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Na vrakáči ve Smrku s ovalnýma hodinama 4000kč.A v ceně ještě byly zánovní trubky dole u topení. [upravil dne 14/11/11 19:53 od Milan+] Citovat
kemar Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 hmm dobry to uz jsi tady psal nekolikrat a vsichni te obdivovali jak jsi dobre koupil... a kolik ze tech sad tam maji za ty 4tis ted momentalne na prodej? hmmm Citovat
Milan+ Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Musíš si tam zavolat,oni Ti řeknou,já to už nescháním,tak nevím,tímto jen poukazuji,že se to tam nechá sehnat za rozumný kačky komplet s hodinkama. Citovat
kemar Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 co si tak pamatuju tak uz jsi vloni psal tu svoji cenu 4tis vim o nekolika klukach co to uz vloni po tvem prispevku schaneli jak na vrakacich vcetne Smrku, tak po inzerci a nikde po nicem ani vidu ani slechu jedine to bylo tak za plnou cenu kolem 10tis primo ve webastu uz kdyz se logicky zamyslis tak kolik asi tak 807 ma tohle origo prestavbu? Kazda 20 nebo 50? Takze z toho plyne jednoducha rovnice kolik techto sad budou mit na vrakacich atd ;-) Citovat
Marcel00 Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 5000??? to si ju urobim sam tu kabelaz a bude ma stat maximalne 20€... viem co hovorim nakolko som to z robil... a tie hodiny co predavas by som upravil cenu nakolko nove sa daju kupit lacnejsie http://www.autosip.cz/autosip/eshop/1-1-Nezavisla-topeni-Webasto/37-3-Ovladace/5/9-Webasto-Predvolbove-hodiny-1533 [upravil dne 14/11/11 21:09 od Marcel00] Citovat
kemar Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 tak to jsem zvedavej jak to udelas za 20ecek asi jsi nepochopil ze se jedna o original tovarni Webasto kabelaz vcetne 4ks relatek a modulu na vetraky a ne to zapojeni samo domo co si tady kluci delaji na jakesi vypinace a podobne aby zapnuly topeni jako nezavisle :-D ale co kdo bude mit zajem napise si a na ostatní \"rádce\" a víkřiky do tmy typu: \"JÁ JSEM TO SAMY KOUPIL ZA 258,90Kč\" a nebo \"TO ZASE JÁ JSEM TI TO VYROBIL ZA 2,59EUR\" uz nereaguji behem zitrka dodam foto az to nafotim Citovat
Marcel00 Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 to by bolo najlepsie... mne to funguje normalne a robil som to podla schemy co je priamo od webasta pre moj model vozidla. takze ziadne samodomo ani sadomaso... uplne v pohode to funguje a kurim ostosest, spusta sa mi to samo v stanoveny cas, alebo zapinam dialkovo orig. ovladacom od vozidla... mozno 807ma potrebuje modul na vetraky, 407ma nepotrebuje tak za tento fakt sa omluvam, ale povedz mi co moze na 4 relatkach v hodnote 2,5€ a dratikoch stat 5000, aj ked mi je jasne ze to u firmy weba tolko za to pytaju. ale to je s tou znackou uz raz tak. Ja som mal tiez moznost kupit tu kabelaz, avsak som nebol ochotny tolko za nu platit tak som si ju podla schemy urobil sam a je to presne to iste co origo. takze asi tolko. jediny rozdiel bude ten modul vetrakov, ktory u 407 nieje nutny tak za ten sa vopred omluvam, takze ja som mal asi vtomto pripade stastie... [upravil dne 14/11/11 21:23 od Marcel00] Citovat
Milan+ Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Pokud by se do toho někdo pustil,schéma na to tu je,není to nic složitého,jsou to 4 relátka,IPCU modul,bud origo http://www.autosip.cz/autosip/eshop/1-1-Nezavisla-topeni-Webasto/29-2-Prislusenstvi-Webasto/5/354-IPCU-modul-Webasto , nebo ho tu nabizel Carel za 800, hodinky http://www.autoweiss.cz/www-autoweiss-cz/eshop/2-1-Nezavisla-topeni-WEBASTO/13-2-Ovladaci-prvky/5/196-Webasto-Predvolbove-hodiny-1533 a k tomu trocha práce. Takže s hodinkama se to nechá když jeden nebude počítat svoji práci za cca 3500 udělat. [upravil dne 14/11/11 21:38 od Milan+] Citovat
kemar Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Takze zde je foto Na foto nejsou pouze 4 relatka ale ty jsou samosebou v cene Citovat
ivannk Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 zdravim, vedel by nekdo z okoli udelat Ovládání nezávislého topení za uplatu. Neumim to a nechci neco .... podle VIN mam pridavne topeni automaticke Ceska Trebova, dekuji s pozdravem Citovat
kemar Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Pokud by se do toho někdo pustil,schéma na to tu je,není to nic složitého,jsou to 4 relátka,IPCU modul,bud origo http://www.autosip.cz/autosip/eshop/1-1-Nezavisla-topeni-Webasto/29-2-Prislusenstvi-Webasto/5/354-IPCU-modul-Webasto , nebo ho tu nabizel Carel za 800, hodinky http://www.autoweiss.cz/www-autoweiss-cz/eshop/2-1-Nezavisla-topeni-WEBASTO/13-2-Ovladaci-prvky/5/196-Webasto-Predvolbove-hodiny-1533 a k tomu trocha práce. Takže s hodinkama se to nechá když jeden nebude počítat svoji práci za cca 3500 udělat. [upravil dne 14/11/11 21:38 od Milan+] Milane kdyz pises jak je to brnkacka ten kabel umotat, tak sem pro zajemce o domaci vyrobu toho svazku hod odkaz kde je schema tohoto dostavboveho svazku a myslim tim schema TOHOTO SVAZKU nikoliv popis zapojeni uz hotoveho svazku do auta!!! protoze tvoje vystely do tmy me vzdy celkem pobavi :-D Citovat
Marcel00 Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 ved vravim ze vsetko je na webe... Citovat
risa.kabat Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Pojistky v prostoru baterie Pojistková skřínka Pro získání přístupu k pojistkám umístěným v prostoru baterie (v podlaze před sedadlem spolujezdce): F odklopte víko. Po zásahu velmi pečlivě zavřete víko. Pojistka č. Proud Funkce 1* 40 A Elektrické boční posuvné dveře vpravo. 2* 40 A Elektrické boční posuvné dveře vlevo. 3* 30 A Nepoužitá. 4* 30 A Nepoužitá nebo Přídavné topení (diesel). Pokud tu pojistku od přídavného topení vytáhnu, tak to pořád jede a nejde to vypnout Citovat
MotoMoto Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Chceš poradit??? Nevypínej, to. Oni by to tam soudruzi francouzi nedávali kdyby to nebylo potřeba. A ta chvilka hluku a smradu se fakt vyplatí. Až bude kosa, budeš klepat. Citovat
filas1 Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Pokud by se do toho někdo pustil,schéma na to tu je,není to nic složitého,jsou to 4 relátka,IPCU modul,bud origo http://www.autosip.cz/autosip/eshop/1-1-Nezavisla-topeni-Webasto/29-2-Prislusenstvi-Webasto/5/354-IPCU-modul-Webasto , nebo ho tu nabizel Carel za 800, hodinky http://www.autoweiss.cz/www-autoweiss-cz/eshop/2-1-Nezavisla-topeni-WEBASTO/13-2-Ovladaci-prvky/5/196-Webasto-Predvolbove-hodiny-1533 a k tomu trocha práce. Takže s hodinkama se to nechá když jeden nebude počítat svoji práci za cca 3500 udělat. [upravil dne 14/11/11 21:38 od Milan+] Milane kdyz pises jak je to brnkacka ten kabel umotat, tak sem pro zajemce o domaci vyrobu toho svazku hod odkaz kde je schema tohoto dostavboveho svazku a myslim tim schema TOHOTO SVAZKU nikoliv popis zapojeni uz hotoveho svazku do auta!!! protoze tvoje vystely do tmy me vzdy celkem pobavi :-D Schéma není problém. Minulý rok jsem ho sem někam dával, je v originálním návodu od Webasta. Zapojení není opravdu nijak složité..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.