Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přijdu k autu a nestačím se divit ... \"PP bok v háji\"

Recommended Posts

Odesláno

No s tym ze si to dotycna osoba musela vsimnut celkom nesuhlasim. Parkujem (parkovaval sem) na pdoobnym parkovisti v Trnave na Kollarovej. Chodilo tam vela studakov a auta sa striedali ako ponozky. Kdyz sem tam raz zaparkoval pazouta, vyjel ven, zamknul, zapalil cigaro a v tom vidim pjeknou blondinu nastupovat do noveho B-eckoveho Mercedesu B180.

Jeste sem si stihl pomyslet, ze dovi jak si pak nanho videlala :D resp. kdo ji ho koupil :D Ale tot vse. V tom zacala couvat, a vedle ni stalo VW Polo, ktore tam stava pravidelne ako ja, tj nekde pobliz pracuje :) No a pri tom couvani sem jenom slisel jak zacali skrypat plechy. Obezrem sa, a ona sucha pravy bok o to polo.

Koukam, co spravi, a ona normalne koukala do spetaku, a couvala dal a dal skrela. Dobehol sem k ni, zaklopal ji na vokinko a ona ho s uzasem pootvorila. Kdyz sem ji povedal, ze ci je normalni, a ze prave zdevastovala auta, mi povedala ze ci mi nesibe. Az kedyz sem ji uhl s pred okinka, a ona zbadala to polo tak vystrasne vybehla s auta, ale samozrejme ne na to aby pozrela POLO, ale utekala na druhu stranu pozret na sviho zdevastovaneho mercedesa.

V tom som jenom pocul hlasku, Otec mne zabije (ta mi tudiz zodpovedala otazku, ktoru som si kladol na zaciatku tohoto prispevku, resp. v case pred havariou :D )

Nevedela co ma delat, a tak sem se duchapritomne (dobre nasranej na tu kravu, protoze sem tam mohl parkovat i ja) ponukol ze majitelovi to oznamim. Spisal som si vsetky jej udaje s OP, Vodicskeho , Poistky a dokonce i s TP ... Typkovi sem dal za okinko moje cislo. Ten my zavolal a zacal mi nadavat ze co sem to spravil, az sem ho uklidnil ze to ne ja, a ze nech pride osobne - kusok odtial pracujem...

Pak sem mu vsechno povedal. Nakonec to vybavil dle spokojenosti, auto ma opravene a je sem schytal balicek Kavy a flasu 7 hvezdickove metaxi :D To sem si snad ani nezaslouzil.

S vypraveni len povedal, ze jej tatko to nedal na poistku, a ze mu to zaplatil CASH ... Tak sem se cudoval, ale co uz...

Odesláno

Někteří lidé jsou prostě hovada. Já jsem sice psal, že kdyby mě někdo stopnul kvůli tomu, že mi ulít od auta šutr a rozbil mu okno, že ho pošlu do řiti, ale takováhle kurva, abych štrejchnul něčí auto a nevyříkal si to s ním, tak to zase nejsem.

Jináč včera měla žena boží zážitek v Jablonci n.Nisou. Šla na procházku s tchýní (mou) a s prckem a kus od nich jelo po hlavní silnici auto (nějaké nové). Z vedlejší mu tam vjel Favouš barevnej jak duha (asi slátanina z víc aut). No borec na hlavní ho nabral, rozmlátil si předek a luplo mu čelní okno. A debil z Fága, s pomuchlaným bokem, hodil zpátečku, myšku a byl v trapu. Chudák ten postiženej jen čuměl jak puk. Nějaký auto se jalo Fágo stíhat, a dál žena už neví. Bylo tam pár svědků, tak to nějak řešili. No fakt, nechápačka...

Odesláno

Tak když jsem tak kalkuloval, kolik by stálo koupit na vrakáči blatník a dveře + to hodit do laku v lakovně, tak jsem dospěl k minimální sumě 6000,-, což se mi do pracanta Feldy moc vrážet nechtělo. Tak jsem cinknul jednomu nejmenovanému členu fóra a DUNDEE řekl, že se na to mrknem. Ve čtvrtek jsme koupili lak za 500,- (jediná investice) a v pátek jsem se vydal ku Čečelicím do \"dílny\". Zatím máme hotovo vyklepání a první vrstvu tmelu a příští týden se chystáme na druhou vrstvu tmelu, plnič a finální lak, tak budou fota ...

Tímto Ti, Dane moc a moc děkuju za ochotu tobě vlastní!!:super

post-0-14109601018646_thumb.jpg

Odesláno

Zatím finální verze, jak to bude týden jezdit ... plnič odkryl par nerovností na lemu blatníku, tak ještě půjde jemým tmelem vyspravit. Prolis i dveří bude potřebovat také ještě kouda dotmelit, ale na to, jaká je tam vrstva je to na poprvý super ... A ve finále přijde na řadu slovo pana lakýrníka Dana ... ;)

post-0-14109601019055_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Já už tohle neřeším.... je to prostě jen prostředek na dopravu a za čas stejně skončí na vrakovišti :) Dřív mě to vyloženě *****

Jo, to já to obecně taky už moc neřečim - odřenina sem, otlačenina tam, přeci jenom bydlím v Praze a to bych se z toho mohl tak maximálně zcvoknout, kdybch řešil každej šrámek (to bejvávalo na Ropisovi). Ale tohle se neřešit nedá, to prostě není odřeninka od prakování, ale férově zbouchlej blatník a dveře (ře je štrejchlý zrcátko a zadní dveře neřešim, ale tohle je fakt hodně)...

Odesláno

tohle je přesně důsledek bonusového systému u povinného ručení - kdyby se viník doznal, další rok by musel platit ročně na svůj tříválec o 3 kila víc a to by ho zrujnovalo, tak radši ujede a doufá, že ho nikdo neviděl:bacha

hrozím se okamžiku, kdy mě taky něco podobnýho tady na sídlišti potká:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Tímto Ti, Dane moc a moc děkuju za ochotu tobě vlastní!!:super

Nechval dne před večerem;) Sám jsem zvědavej, jakej bude finální výsledek (rozhodně to bude ale lepší, než na první fotce):mrk:D

Odesláno

Neochota řešit způsebenou škodu byla vždycky. Jakmile se k tomu přidala ještě ztráta bonusu na pojistce, bylo rozhodnuto! Podobných případu je strašně moc. Moje 307 o tom také může vyprávět. Někdo mi odřel dveře a prohnul práh, když jsem čekal na značky pro mého (tenkrát nového) miláčka. Přijdu k autu, nasadím mu přední SPZ, jdu dozadu, abych nasadil i zadní a vidím tu hrůůůůůzu ne levém boku! Musím říct, že jsem byl nasraný jak čert!!! :bacha Za stěračem pochopitelně žádný vzkaz a nikdo nic neviděl!

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

O tom, že nikdo nic nevidí, neslyší a o ničem neví, se tu už napsalo habakuk. Je to prostě v lidech. Bohužel. :bojim:bojim:bojim:ticho:ticho:ticho

Buď v klidu, že i řada lidí z tohoto internetového klubu by v takovéhle situaci prostě a jednoduše frnkla stejným způsobem. Netřeba si dělat iluze...

Odesláno

Tak hotovo, dobrá věc se díky Danovi podařila. Sice na blatníku máme pár mapiček (chtělo to ještě více sbrousit), ale na pracanta, kterej má jenom jezdit a ne dělat parádu je to dostačující ...

post-0-14109601132705_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...