Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přijdu k autu a nestačím se divit ... \"PP bok v háji\"

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes přijdu ze školy (byl jsem tam po cca 2 měsících) k autu a nestačim se divit ... Nějakej dobrák (dobračka) patrně vyjížděla z řady příčně zaparkovaných aut a Felda to poněkud trošku odnesl ... Pochopitelně za stěračem nebyl žádný vzkaz. . .

TÍMTO PŘEJI DOTYČNÉMU PIČUSOVI \"HODNĚ ŠTĚSTÍ\" V JEHO ŽIVOTĚ ...!!!

post-0-1410960095463_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: raspa

To snad neni pravda :roll viník se evidentně zachoval velice čestně :bacha

Viník o tom možná ani neví, jak už to známe...

Neon: Zabít málo. Ještě že to byla jen Felda... :(

Odesláno

A ještě ke všemu je celý auto krásně štrejchlý až k zadnímu blatníku od nárazníku, ale to je celkem v poho, stejně mám Feldu jenom jako pracanta, ale štve mě, že měl fakt celkem fajnovej lak (na Felicii) a hlavně ona ohleduplnust a čestnost účastníků provozu. A ještě, že tam bylo místa jako sviňa, takže to mohl udělat jedině nějakej degenek ...

No co, teď to jenom nějak výhodně opravit. A jenom, kdo to neví, tak ve čtvrtek jsem měl miniťukendo se 406. Dneska jsem byl u likvidátora a říkám si ještě \"tak a mám část hotovo, už jen opravit\" a vono prd ... opravit JO, ale hnedle 2x ... Si říkám, ještě, že nemáme 3 a více aut ... :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Jsou to fakt kur*y ,ale buď rád že to neodnesla 406:bacha

406 to \"odnesla\" ve čtvrtek ... ale tam to v pohodě, je to z povinného viníka, protože jsem naštěstí byl u toho, když mi tam hodil myšku ...

Jenom doufám, že už mám na nějakou dobu od těchto ťukanců pokoj a že to není předzvěst nějakého většího karambolu ... :nevim

post-0-14109600956003_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: chuck11

Jsou to fakt kur*y ,ale buď rád že to neodnesla 406:bacha

406 to \"odnesla\" ve čtvrtek ... ale tam to v pohodě, je to z povinného viníka, protože jsem naštěstí byl u toho, když mi tam hodil myšku ...

Jenom doufám, že už mám na nějakou dobu od těchto ťukanců pokoj a že to není předzvěst nějakého většího karambolu ... :nevim

Tak to máš teda pech:nevim

Odesláno

Jestli máš tu filcku jako dělníka tak bych se na opravu asi vykašlal, blatník trochu srovnal a škrábance co půjdou rozlěštil. Alespoň by tě to tolik nesr.... kdyby ti to ještě někdy někdo vyleštil nárazníkem ;)

Odesláno

to je smula :(

ale jestli to mas jako pracovni, tak do toho parkrat bouchni a neres to, a az ji jednou budes prodavat tak jen shodis celej blatnik a vymenis, nebo to nechas tak....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...