Neon Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Tak dnes přijdu ze školy (byl jsem tam po cca 2 měsících) k autu a nestačim se divit ... Nějakej dobrák (dobračka) patrně vyjížděla z řady příčně zaparkovaných aut a Felda to poněkud trošku odnesl ... Pochopitelně za stěračem nebyl žádný vzkaz. . . TÍMTO PŘEJI DOTYČNÉMU PIČUSOVI \"HODNĚ ŠTĚSTÍ\" V JEHO ŽIVOTĚ ...!!! Citovat
raspa Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 To snad neni pravda viník se evidentně zachoval velice čestně Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Koukám že se ti daří. No hlavně ať ste zdraví . Citovat
Marcel505 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: raspa To snad neni pravda viník se evidentně zachoval velice čestně Viník o tom možná ani neví, jak už to známe... Neon: Zabít málo. Ještě že to byla jen Felda... Citovat
Neon Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 A ještě ke všemu je celý auto krásně štrejchlý až k zadnímu blatníku od nárazníku, ale to je celkem v poho, stejně mám Feldu jenom jako pracanta, ale štve mě, že měl fakt celkem fajnovej lak (na Felicii) a hlavně ona ohleduplnust a čestnost účastníků provozu. A ještě, že tam bylo místa jako sviňa, takže to mohl udělat jedině nějakej degenek ... No co, teď to jenom nějak výhodně opravit. A jenom, kdo to neví, tak ve čtvrtek jsem měl miniťukendo se 406. Dneska jsem byl u likvidátora a říkám si ještě \"tak a mám část hotovo, už jen opravit\" a vono prd ... opravit JO, ale hnedle 2x ... Si říkám, ještě, že nemáme 3 a více aut ... :D:D Citovat
agresssor Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Lidi sou děsný svině... Snad to das do cajku:) Citovat
chuck11 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Jsou to fakt kur*y ,ale buď rád že to neodnesla 406:bacha Citovat
Neon Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: chuck11 Jsou to fakt kur*y ,ale buď rád že to neodnesla 406:bacha 406 to \"odnesla\" ve čtvrtek ... ale tam to v pohodě, je to z povinného viníka, protože jsem naštěstí byl u toho, když mi tam hodil myšku ... Jenom doufám, že už mám na nějakou dobu od těchto ťukanců pokoj a že to není předzvěst nějakého většího karambolu ... Citovat
Dundee Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Neon: Kdybys na ní měl havarijko, tak bys dost vydělal;) Ten bok dáme do kupy celej, ať tam nemáš šmouhy od štětečku;) Citovat
pastorek Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Také niečo sa nedá spôsobiť tak abý dotačný(á) nič nespozoroval. Tomu sa povie smola. Citovat
jozefsv Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 smola. kazdy mame svoje skusenosti s podobnymi vecmi.ale na kazdeho raz dojde nemaj strach. len daj pozor aby ta oprava filcky nestala viac ako ma hodnotu cele auto Citovat
chuck11 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: chuck11 Jsou to fakt kur*y ,ale buď rád že to neodnesla 406:bacha 406 to \"odnesla\" ve čtvrtek ... ale tam to v pohodě, je to z povinného viníka, protože jsem naštěstí byl u toho, když mi tam hodil myšku ... Jenom doufám, že už mám na nějakou dobu od těchto ťukanců pokoj a že to není předzvěst nějakého většího karambolu ... Tak to máš teda pech:nevim Citovat
Marcel505 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Neon: Nekryješ tím půjčení auta synátorovi? To víš, dnešní děti jsou docela učenlivý... Citovat
Driver Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Jestli máš tu filcku jako dělníka tak bych se na opravu asi vykašlal, blatník trochu srovnal a škrábance co půjdou rozlěštil. Alespoň by tě to tolik nesr.... kdyby ti to ještě někdy někdo vyleštil nárazníkem Citovat
Vvitty Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 to je smula ale jestli to mas jako pracovni, tak do toho parkrat bouchni a neres to, a az ji jednou budes prodavat tak jen shodis celej blatnik a vymenis, nebo to nechas tak.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.