Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

hura uz tam jsou me penizky, platba s poradovym cislem 4 a 5 je Sebetov a tricka :-)

Odesláno

Takže právě převedeno 1200,-

3x tričko

2x osoba na sraz (další možná budou, zaplatím déle, až se dozví, zda budou mít volno)

Dále 300,- členský příspěvek (sem to oddaloval už nehorázně dlouho, až je mi stydno, pozdě, ale přece že..)

Datum splatnosti 23.6.08

Odesláno

Medvede pri platbe postovni poukazkou je to sice na pikacu, ale mela by dojit behem par dnu postovni tento, kde je napsano kdo a co. Na adresu uctu, tj nevim kam :)

BTW: mooc zajimave pocteni na tom odkazu :D

Odesláno

Já na to úplně zapomněl a dnes je poslední den, takže nestíhám. Mohl bych prosím zaplatit až na místě? Dneska raději ještě brnknu někomu z organizátorů ;) omlouvám se za komplikace.

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Já na to úplně zapomněl a dnes je poslední den, takže nestíhám. Mohl bych prosím zaplatit až na místě? Dneska raději ještě brnknu někomu z organizátorů ;) omlouvám se za komplikace.

To jsme na tom stejně.:( Taky jsem si na to vzpomněl až dneska...

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: kujon106

To jsme na tom stejně.:( Taky jsem si na to vzpomněl až dneska...

A co Expresní platba?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...