HonzaZ Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 To Cerepce: než sundáš tapecírunk střechy, podívej se, když sundáš těsnící gumu zadních dveří v karoserii, tak se podívej do horního rohu u středního sloupku - u mě se tam o sebe třely plechy a vrzaly jako když vrže kůže. Dokonce na jednom bylo vidět, že je narezlý. Potom klidně sundej tapecírunk - když to tím nebude. Měl jsem ho dole při hledání vrzání 3x. U sundavání stropních madel doporučuji zahnutý šroubovák - je tam ke střeše málo místa. Přeji úspěch. Citovat
Cerepce Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 AnotherOne & HonzaZ, velmi dakujem! BTW cim je najlepsie prilepit ten tapacirung ?? [upravil dne 1.7.08 Cerepce] Citovat
HonzaZ Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Vždycky jsem používal chemoprén, ale já to mám trochu jinak, protože mám střešní okno a tam se to nelepí na plochu, ale pouze dva distanční hranoly. V každém případě to přilep do místa původního přilepení. Ještě malá připomínka: opatrně vyndavej ty střešní madla - rády se tam ulámou takové výstupky a potom se ty madla viklají. Jdou docela blbě vyndat. Citovat
vrto Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Dnes mi asi odišla klima. Skúšal som tento test: Původně zaslal: AnotherOne Neskúšaj to na auto ale daj ventilátor na maximum a teplotu obe zóny na minimum. Teplota vzduchu by mala byť do tých 15C ak je vonku 25 a viac a do 10C ak je vonku menej ako 20. ale vzduch je u mna stále rovnaký, žiadna zmena teploty, či je klima zapnutá alebo nie. Taktiež sa vôbec nepohnú otáčky motora, ked zapnem klímu. Mam podozrenie že je tam malo chladiva, kedže sa asi nespína kompresor. Mate niekto tip na dobrý klima servis v BA a okolí ? Citovat
HonzaZ Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Ano na 406ce jsem měl to samé. Kompresor nespínal a nechladilo. Únik chladícího média. Po naplnění zase vše OK. Citovat
vrto Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Opravené. Skočil som do Oilpartners pri Avione a za 45 minút a 59 € bolo po probléme. Leto môže začať Citovat
vrto Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Našli kde to unikalo? To netuším, ale robili nejakú tlakovú skúšku na tesnosť a bolo to v poriadku, tak to naplnili a funguje to super. Citovat
hnusoba Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Za tú cenu Ti dúfam naplnili klímu aj farbivom na detekciu úniku? Citovat
vrto Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: hnusoba Za tú cenu Ti dúfam naplnili klímu aj farbivom na detekciu úniku? Tak to tiež neviem, nejako som to neriešil. Napichli to na nejakú mašinu a že tam je len 60 g chladiva, tak mi to naplnili ale či je tam aj to farbivo, neviem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.