AnotherOne Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Ešte dodám, že AUTO cirkulácia má význam pri odstraňovaní zahmlenia okien, ak sa nemýlim ak sú orosené okná malo by to automaticky cirkulovať len vnútorný vzduch cez kabínový filter aby to odsálo vlhkosť. Citovat
Přema Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Francouz_407 Tak u pedálu jsem odmontoval ten plast na tunelu a pod tím žádný filtr není, asi jsem špatně. Ne pod tím plastem ale pod tím kobercem nad pedálem......nahoře hned vedle plyn. pedálu je tam na výšku krytka jak jsem psal a pod ní je filtr...ten koberec odhrn a uvidíš Citovat
janou Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Ja som mal 2 ročný uplne čierny. Nahrda stala 800 .vraj ho treba vymienať po 100 000 Citovat
Matuska Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Ešte dodám, že AUTO cirkulácia má význam pri odstraňovaní zahmlenia okien, ak sa nemýlim ak sú orosené okná malo by to automaticky cirkulovať len vnútorný vzduch cez kabínový filter aby to odsálo vlhkosť. V manuálu je popis režimu AUTO poněkud jiný-zajišťuje optimální rozvod ČERSTVÉHO vzduchu po kabině. Používám ho většinou.Pro odmlžování předního skla je samostatné tlačítko. Citovat
AnotherOne Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Matuska Původně zaslal: AnotherOne Ešte dodám, že AUTO cirkulácia má význam pri odstraňovaní zahmlenia okien, ak sa nemýlim ak sú orosené okná malo by to automaticky cirkulovať len vnútorný vzduch cez kabínový filter aby to odsálo vlhkosť. V manuálu je popis režimu AUTO poněkud jiný-zajišťuje optimální rozvod ČERSTVÉHO vzduchu po kabině. Používám ho většinou.Pro odmlžování předního skla je samostatné tlačítko. O žiadnom čerstvom vzduchu sa v manuáli nehovorí. Naopak režim auto (komfort) zabezpečuje aj odmlženie okien. Až keď je tento režim neúčinný je možno použiť tebou spomínané tlačidlo, ktoré zapne priame fúkanie na predné sklo a tým ho rýchlejšie osuší. Skús si prepínať tlačidlom recirkuláciu vzduchu v kabíne, keď máš zapnutý auto režim. Pri treťom stlačení (keď sa to prepne späť na auto) máš na displeji hlásenie Automatic check on air intake čo znamená automatická kontrola vstupu vzduchu, čo je jedna z funkcií klimy v režime auto. [upravil dne 24.6.2008 AnotherOne] Citovat
Cyclope Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: AnotherOne O žiadnom čerstvom vzduchu sa v manuáli nehovorí. Naopak režim auto (komfort) zabezpečuje aj odmlženie okien. Až keď je tento režim neúčinný je možno použiť tebou spomínané tlačidlo, ktoré zapne priame fúkanie na predné sklo a tým ho rýchlejšie osuší. No řekl bych, že je to takto zřejmé, když se jedná o AUTOmatický režim klimatizace. V manuálu to mám stejně jako ty, jen česky Citovat
Matuska Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Tak jsem si to přečetl ještě jednou. Máte pravdu:papa Citovat
Francouz_407 Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Tak jsem ten koberec nad tím plynem odkryl a já tám nemám nic. Je tam vůbec filtr, prostě ho nemohu najít, takže ho nemohu vyčistit. Nemáte někde foto, bud jsem slepej nebo ho zapoměli ke mě dát Citovat
Francouz_407 Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 díky zkusím se na to zaměřit Citovat
Francouz_407 Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 tak jsem to našel, je to tedy pěkně zapykané, vyluxováno a vyčištěno uvidíme Citovat
AnotherOne Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: Francouz_407 tak jsem to našel, je to tedy pěkně zapykané, vyluxováno a vyčištěno uvidíme Citovat
petertn1 Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: AnotherOne . Odkial mas taketo pekne nakresy? Citovat
KoNG Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: petertn1 Původně zaslal: AnotherOne . Odkial mas taketo pekne nakresy? ze serviceboxu placená část Citovat
AnotherOne Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: petertn1 Původně zaslal: AnotherOne . Odkial mas taketo pekne nakresy? ze serviceboxu placená část Tak, tak. Ak by ste niečo potrebovali stačí povedať. Citovat
Cerepce Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: petertn1 Původně zaslal: AnotherOne . Odkial mas taketo pekne nakresy? ze serviceboxu placená část Tak, tak. Ak by ste niečo potrebovali stačí povedať. Plz, ja by som potreboval obrazok ako sa demontuje tapacirung stropu (komplet aj s lampickami), strasne mi tam uz roky nieco vrzga a v servise na mna ... thx moc a sry za Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.