Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ešte dodám, že AUTO cirkulácia má význam pri odstraňovaní zahmlenia okien, ak sa nemýlim ak sú orosené okná malo by to automaticky cirkulovať len vnútorný vzduch cez kabínový filter aby to odsálo vlhkosť.

Odesláno
Původně zaslal: Francouz_407

Tak u pedálu jsem odmontoval ten plast na tunelu a pod tím žádný filtr není, asi jsem špatně.

dsc00033aq6.th.jpg

Ne pod tím plastem ale pod tím kobercem nad pedálem......nahoře hned vedle plyn. pedálu je tam na výšku krytka jak jsem psal a pod ní je filtr...ten koberec odhrn a uvidíš

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Ešte dodám, že AUTO cirkulácia má význam pri odstraňovaní zahmlenia okien, ak sa nemýlim ak sú orosené okná malo by to automaticky cirkulovať len vnútorný vzduch cez kabínový filter aby to odsálo vlhkosť.

V manuálu je popis režimu AUTO poněkud jiný-zajišťuje optimální rozvod ČERSTVÉHO vzduchu po kabině. Používám ho většinou.Pro odmlžování předního skla je samostatné tlačítko.

Odesláno
Původně zaslal: Matuska

V manuálu je popis režimu AUTO poněkud jiný-zajišťuje optimální rozvod ČERSTVÉHO vzduchu po kabině. Používám ho většinou.Pro odmlžování předního skla je samostatné tlačítko.

O žiadnom čerstvom vzduchu sa v manuáli nehovorí. Naopak režim auto (komfort) zabezpečuje aj odmlženie okien. Až keď je tento režim neúčinný je možno použiť tebou spomínané tlačidlo, ktoré zapne priame fúkanie na predné sklo a tým ho rýchlejšie osuší. Skús si prepínať tlačidlom recirkuláciu vzduchu v kabíne, keď máš zapnutý auto režim. Pri treťom stlačení (keď sa to prepne späť na auto) máš na displeji hlásenie Automatic check on air intake čo znamená automatická kontrola vstupu vzduchu, čo je jedna z funkcií klimy v režime auto.

[upravil dne 24.6.2008 AnotherOne]

post-0-14109601134173_thumb.jpg

Odesláno

O žiadnom čerstvom vzduchu sa v manuáli nehovorí. Naopak režim auto (komfort) zabezpečuje aj odmlženie okien. Až keď je tento režim neúčinný je možno použiť tebou spomínané tlačidlo, ktoré zapne priame fúkanie na predné sklo a tým ho rýchlejšie osuší.

No řekl bych, že je to takto zřejmé, když se jedná o AUTOmatický režim klimatizace. V manuálu to mám stejně jako ty, jen česky ;):papa

Odesláno

Tak jsem ten koberec nad tím plynem odkryl a já tám nemám nic. Je tam vůbec filtr, prostě ho nemohu najít, takže ho nemohu vyčistit. Nemáte někde foto, bud jsem slepej nebo ho zapoměli ke mě dát :)

Odesláno
Původně zaslal: KoNG

Původně zaslal: petertn1

.

Odkial mas taketo pekne nakresy?:D

ze serviceboxu placená část ;)

Tak, tak. Ak by ste niečo potrebovali stačí povedať.

Odesláno

Původně zaslal: KoNG

Původně zaslal: petertn1

.

Odkial mas taketo pekne nakresy?:D

ze serviceboxu placená část ;)

Tak, tak. Ak by ste niečo potrebovali stačí povedať.

Plz, ja by som potreboval obrazok ako sa demontuje tapacirung stropu (komplet aj s lampickami), strasne mi tam uz roky nieco vrzga :( a v servise na mna ...

thx moc a sry za :xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...