Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Z důvodu dopravy zboží nakupuji jen na německé (www.ebay.de) a naprosto v pohodě. Je to aukce jako každá jiná, jen ceny jsou oproti česku mírnější.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Z důvodu dopravy zboží nakupuji jen na německé (www.ebay.de) a naprosto v pohodě. Je to aukce jako každá jiná, jen ceny jsou oproti česku mírnější.

Kdyby sem někdo dal přesný návod \"Jak na to\", bylo by tu dost vděčných...

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Já si na ebay.de najdu co potřebuji, pošlu odkaz bráchovi s maximální cenou, kterou jsem ochotný zaplatit a ten už dokončí dílo ;)

Odesláno

no ten návod by nebyl špatný... ještě jsem přemýšlel že bychjel se student agency a jen penezma do belgie nebo anglie tam si nakoupil a dovezl to busem ale to by mi asi nevzali do busu:(

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Peta

Nejdřív se musíš zaregistrovat na EBAY.Pokud si to dobře pamatuju, tak poté ti příjde dopis viz. přiložené foto s pětimístným kodem s kterym dokončíš registraci.Pak si zřídíš PAYPAL či podobný platební systém .....http://webnews.terc.cz/ps/article.php?arid=171......a pak už můžeš nakupovat.

[upravil dne 8.6.2008 sekaj]

[upravil dne 8.6.2008 sekaj]

post-0-14109600943307_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...