Lentilka Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 by mě jen zajímalo jak to tam chodí, jestli s tím máte dobré či špatné zkušenosti atd:) Citovat
Péťa Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Z důvodu dopravy zboží nakupuji jen na německé (www.ebay.de) a naprosto v pohodě. Je to aukce jako každá jiná, jen ceny jsou oproti česku mírnější. Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 kolega v praci nakupuje snad jedine na ebay, at uz amerika nebo cina ci nemecko nebo francie a vzdy v pohode! Citovat
Lentilka Odesláno 7. červen 2008 Autor Odesláno 7. červen 2008 no ja bych potřeboval z belgie nebo anglie svody koncovku a air box... Citovat
Lentilka Odesláno 7. červen 2008 Autor Odesláno 7. červen 2008 a to chodí asi přes PPL nebo tak něco co? Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 z anglie objednaval tom406 koutouce a desky, tak se ho zeptej jak dopadl.. Citovat
Marcel505 Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: Peta Z důvodu dopravy zboží nakupuji jen na německé (www.ebay.de) a naprosto v pohodě. Je to aukce jako každá jiná, jen ceny jsou oproti česku mírnější. Kdyby sem někdo dal přesný návod \"Jak na to\", bylo by tu dost vděčných... Citovat
Péťa Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Kdyby sem někdo dal přesný návod \"Jak na to\", bylo by tu dost vděčných... Já si na ebay.de najdu co potřebuji, pošlu odkaz bráchovi s maximální cenou, kterou jsem ochotný zaplatit a ten už dokončí dílo Citovat
Lentilka Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 no ten návod by nebyl špatný... ještě jsem přemýšlel že bychjel se student agency a jen penezma do belgie nebo anglie tam si nakoupil a dovezl to busem ale to by mi asi nevzali do busu:( Citovat
sekaj Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Peta Z důvodu dopravy zboží nakupuji jen na německé (www.ebay.de) a naprosto v pohodě. Je to aukce jako každá jiná, jen ceny jsou oproti česku mírnější. Kdyby sem někdo dal přesný návod \"Jak na to\", bylo by tu dost vděčných... Nejdřív se musíš zaregistrovat na EBAY.Pokud si to dobře pamatuju, tak poté ti příjde dopis viz. přiložené foto s pětimístným kodem s kterym dokončíš registraci.Pak si zřídíš PAYPAL či podobný platební systém .....http://webnews.terc.cz/ps/article.php?arid=171......a pak už můžeš nakupovat. [upravil dne 8.6.2008 sekaj] [upravil dne 8.6.2008 sekaj] Citovat
Lentilka Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 no ja bych se musel ještě naučit německy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.