Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den,potreboval bych radu mam 206ku a chystam se odpojit baterku z duvodu oxidace kontaktu-ocisteni,ale mam strach kuli radiu k autu mam vse-servisku i prirucku uzivatele tam nejaky kod je,ale nevim jestli to neni jen priklad-vse je v Nemcine...kolik je pokusu nez se to zablokuje popr.je moznost to nejak obejit?Nebo kde ten kod hledat?Dekuji

Odesláno

pokusy jsou myslim tri, po kazdem chybnem zadani se prodluzuje doba mezi pozadavky na zadni kodu, po prvnim chybnem zadani je to asi pet minut kdy nejde zadat znovu kod, atd. Kod by se dal pripadne zjistit podle VIN auta u autorizovaneho dealera Peugeot, nekde zdarma , nekde za poplatek, zalezi od pobocky k pobocce

Odesláno

jojo,pokusy jsou 3,někdy ani kód nechce,pozná že byl jen odpojenej od baterky.no a pokud to nevýjde,dej ho na 48 hodin do mražáku a kód už chtít nebude,myslím to vážně,vlastní zkušenost,funguje to na více věcí

Odesláno
Původně zaslal: duskot

ja som napísal mail do autorizovaného servisu, predajne, do Ružomberka, s číslom na karosérii (mal som to dovezené), behom jedného dňa mi poslali kód

Jde o to kdy si to posilal. Nevím to přesně ale asi před tříčtvrtě rokem to bylo ještě zdarma.

Guest servisman
Odesláno

kolega v práci koupil 306, kod neměl ,ale za 220 kč na počkání s velkým TP,mu jej sdělili a pomohli i jak zadat

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: NO3IA

jojo,pokusy jsou 3,někdy ani kód nechce,pozná že byl jen odpojenej od baterky.no a pokud to nevýjde,dej ho na 48 hodin do mražáku a kód už chtít nebude,myslím to vážně,vlastní zkušenost,funguje to na více věcí

No to mi je rada...slaboprud maš iste v maličku...a ešte dve rany sekerkou a nebude ani prud odoberat z baterky...nie;)

Odesláno
Původně zaslal: Atrick

Původně zaslal: NO3IA

No to mi je rada...slaboprud maš iste v maličku...a ešte dve rany sekerkou a nebude ani prud odoberat z baterky...nie;)

rada je to dobrá,ve své době měla dost vysokou cenu...:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Panove, potreboval bych poradit....

Pritelkyne ma 206 rv 2003 (dotah). Dokoupil jsem tam od nekoho original radio na CD (displej PP, ovl. pod volantem). Radio hraje, ale zhruba kazdych 5 sekund neprijemne pipne. Bude asi treba nejake sparovani s autem, nebo odkodovani,co? Radio zatim ale zadani kodu nechtelo, mozna presvihnuty limit.

Puvodni majitel mi k tomu dal i nejaky myslim dvanactimistny kod. Je to k necemu? Diky za radu!

Odesláno
Původně zaslal: alternativ

Panove, potreboval bych poradit....

Pritelkyne ma 206 rv 2003 (dotah). Dokoupil jsem tam od nekoho original radio na CD (displej PP, ovl. pod volantem). Radio hraje, ale zhruba kazdych 5 sekund neprijemne pipne. Bude asi treba nejake sparovani s autem, nebo odkodovani,co? Radio zatim ale zadani kodu nechtelo, mozna presvihnuty limit.

Puvodni majitel mi k tomu dal i nejaky myslim dvanactimistny kod. Je to k necemu? Diky za radu!

Stačí do rádia nakonfigurovať VIN číslo auta...Zrejme tam bude iné a nesedí s VIN, ktoré je v BSI, preto to pípanie :papa

Guest servisman
Odesláno

píše že má 12ti místné číslo ale vinko je 17 ti místné

[upravil dne 5/7/08 honza406]

Odesláno

Ale veď má r.v. 2003...to znamená, že tam je už multiplex a autorádio komunikuje po zbernici s BSI...a ak zistí, že autorádio má iné VIN ako BSI tak to znamená, že nie je \"spárované\" a preto vydáva toto pípanie. Žiadne odkódovanie netreba, žiaden 12miestny kód...len to VIN aby bolo v rádiu rovnaké ako v BSI...

Odesláno

Diky kluci za rady, zkusim to teda nekde sparovat. Nevite o nekom v okoli Opavy, kdo to je schopny udelat? Do autor. servisu se mi moc nechce, tam by to bylo tak za 2000kc.

EDIT: Tak ptal jsem se na muj problem v Peugeotu v Novem Jicine a tam mi servisak rekl, ze by musel prehrat znovu celou ridici jednotku a ze by to stalo 1800kc. Tak jsem se s dekuju sebral a odesel.:myslim

[upravil dne 2/8/08 alternativ]

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Ahojte chlapi. Ajkeď je to už staršia diskusia, nechcel som založiť new topic. Doviezol som si z Rakúska 206SW 2.0 HDI z roku 2004. Tiež sa podobne bojím, že ak odpojím baterku, nebudem mať kód k origo pežoťáckemu CD rádiu... Zablokuje sa mi vôbec? Viete mi poradiť ako postupovať?

A ešte niečo... trošku k inej téme: K autu mám len jeden kľúč (našťasie ten s ovládaním ;)) Chcel by som si dať spraviť aj náhradný, len neviem ako, kde?

Ďakujem za pomoc.

Odesláno

u novych aut s BSI uz se kod zadavat nemusi, radio je na diagnostice sparovano s konkretnim autem a ani odpojeni akumulatoru to nevymaze

novy klic, pokud bys chtel jen kopii planzety s cipem imobilizeru bez tlacitek dalkoveho ovladani ti udelaji v zamecnictvi, kde delaji autoklice, cip imobilizeru zkopiruji a nahraji do noveho klice

• O 1 měsíc později...
Odesláno

kdyz zapojim origo radio do mej 206ky,tak to napise \"radio locked\".

co s tim?na radiu je napsanej fixou 4místnej kod,ale jak ho zadat?diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...