Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Trička - s nickem nebo bez ???  

1. 1. Trička - s nickem nebo bez ???

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jak vyplynulo z druhého vlákna ohledně triček, jsou dvě možnosti:

buď kvalitní tričko s výběrem pánské/dámské/dětské ale bez nicku za cenu cca 200,- Kč

nebo obyčejné tričko jednoho střihu s nickem za cenu cca 350,- Kč

Žádám tedy všechny, kteří mají o trika zájem, aby zvolili příslušnou odpověď a podle výsledků se zachováme.

Hlasujte co nejdříve, abychom mohli vše a včas zajistit.

[upravil dne 6/6/2008 Trundik]

Odesláno

Triko s nickem má pro mě nevýhodu v poměrně úzkém využití. Jinde než na srazu si využití trika s nickem neumím představit, zatímco nevidím důvod, proč nenosit triko s logem klubu a Šebetovem na zádech veřejně.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Triko s nickem má pro mě nevýhodu v poměrně úzkém využití. Jinde než na srazu si využití trika s nickem neumím představit, zatímco nevidím důvod, proč nenosit triko s logem klubu a Šebetovem na zádech veřejně.

já to vidím naprosto stejně

Odesláno

Nevim teda jak to chodi nicmene mi prijde divne ze by pro firmu byl problem udelat na kvalitni tricka jeste navic nick. Protoze nekvalitni drazsi tricko s nickem problem neni ale na kvalitni tricko by to problem byl? Sice divny ale na druhou stranu tricko bez nicku ale hlavne kvalitni :c)

Odesláno

Takže pokud tomu dobře rozumím,tak ty kvalitní trika bez nicku za 200,-Kč budou mít ve předu Šebetov 2008 a na zádech logo clubu.

Pokud ano,tak objednávám 1ks XL tmavě modré a 1ks na syna(10let) oranžové

Moc,moc děkuji :super:papa

Odesláno
Původně zaslal: mitch.mb

Nevim teda jak to chodi nicmene mi prijde divne ze by pro firmu byl problem udelat na kvalitni tricka jeste navic nick. Protoze nekvalitni drazsi tricko s nickem problem neni ale na kvalitni tricko by to problem byl? Sice divny ale na druhou stranu tricko bez nicku ale hlavne kvalitni :c)

kvalitní trika bez nicku - jedna firma

obyčejná trika s nickem - jiná firma - ta samozřejmě umí i kvalitní trika, ale ta cena by byla o dost vyšší.

Odesláno

jinak není problém koupit nažehlovací papír, notebook a tiskárnu tam budeme mít, kdyby někdo vzal žehličku a prkno, tak si každý kdo chce může nick napsat, vytisknout a nažehlit sám. Ale upozorňuji, že na vlastní riziko - to riziko je ztráta záruky na tričko a jeho zničení, protože prý je to dost náchylné).

Odesláno

Jde hlavně o to, že firma se kterou jsme jednali nám nabídla kvalitní trička zn. ADLER;), přes 200g, mix barev, velikostí, tudíž stejně kvalitní i dětská trička a s cenou bysme se vlezli do 200, což mi přijde velice příjemná cena.:roker Bohužel nenažehlují, takže by to třeba šlo udělat nějakou výšivkou ale vyšlo by to na moc peněž, protože by se muselo vyšívat pokaždé něco jiného a matrice by vyšla na každý nick draho. Takže pokud bysme měli zájem brát od nich, bylo by to za 200Kč, dětské 150Kč za kvalitní tričko- na zádech logo klubu a ve předu logo Šebetova.

Jiná firma dělá i nicky ale vyšlo by to kolem 300 Kč, s tím že jsou to obyč jednobarevná trička, unisex(takže dámy by měli zase na sobě pytel):grr

Odesláno

500,- Kč za tričko Ti nikdo nezaplat:autí a pokud by jsi nechal nažehlovat logo někde jinde, ztrácíš záruku na tričko i potisk, a v té druhé firmě ti řeknou, že ten materiál neznají, neručí za to, musíš počítat s kazovými kusy...atd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...