holomraz Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Ahoj vsem.Mam dotaz a jsem s toho na prasky.Mam P 406 2.0 kombi a najednou z niceho nic zacne cukat nejdriv pri 2000 ot tak s nim chvilku jedu pod tyhle otacky najednou mu jebne a jede normalne az do 3000ot/m tam zase skube.Je uplne jedno jestli jedu dokopce nebo z kopce.Dela to i kdyz nedrzim plyn s kopce.Jakmile se rucicka otackomeru dotkne 2 nebo 3 dela to divy.Malem uz jsem prekous volant.Dekuju za nejakou radu. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Pořád má cukatůru ??? I s tím překouslým volantem ?? Citovat
VIP3R Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 A je to nafta nebo benzín? A rok? Já měl podobný problém a bylo to způsobeno zapalovací rampou (černý dekl na hlavě motoru nasunutý na svíčkách), pokud máš možnost vyměnit si to s někým se stejným motorem, tak to vyzkoušej. Rampa by měla být stejná i pro 1.8 16V (já teď mám rampu z 2.0). Citovat
Ferry Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 zapalovaci rampa, snimac otacek motoru na predelu prevodovka/motor Citovat
holomraz Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Dekuju moc zkusim se na to podivat a dam vedet Citovat
holomraz Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: VIP3R A je to nafta nebo benzín? A rok? Já měl podobný problém a bylo to způsobeno zapalovací rampou (černý dekl na hlavě motoru nasunutý na svíčkách), pokud máš možnost vyměnit si to s někým se stejným motorem, tak to vyzkoušej. Rampa by měla být stejná i pro 1.8 16V (já teď mám rampu z 2.0). Je to 2.0 benzin rok 97. Citovat
holomraz Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Ferry zapalovaci rampa, snimac otacek motoru na predelu prevodovka/motor Mozna ze mas pravdu koukal jsem na ten snimac otacek a byli u toho volne konektory.Jeste u toho cidla je uschla nejaka cervena nejspis tekutina nebo co nevite co by to mohlo byt?? Citovat
jp Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 nejdřív raději vyměň svíčky, je to levnější Citovat
holomraz Odesláno 6. červen 2008 Autor Odesláno 6. červen 2008 Tak jsem byl na diagnostice a zjistili chybu na cidle otackomeru.A ted takova blbost.Jelikoz ten konektor cidla na otacky je primo pod termostatem.Ten netesnil a tak do toho konektoru tekla voda.To cerveny co jsem zminoval byla chladici kapalina.Vycistil kontakt vyfoukal vzduchem a auto jede jak divy. Citovat
Pazoutak Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Kde prosím najdu ten konektor čidla na otáčky? Taky mi to blbne. Citovat
holomraz Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: Pazoutak Kde prosím najdu ten konektor čidla na otáčky? Taky mi to blbne. Je schovanej pod hadici ktera vede do termostatu.Z vrchu neni videt.Sahni pod hadici a najdes ho.je to takova plastova spojka kabelu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.