Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosim poradte ci to mam riešiť hneď alebo to ma chvílu čas.

v sobotu som si robil brzdy (jedno kolo zle nahodené platničky) a zistil som že mam nejaky čudný výfuk.

nejaký debil my na auto 1,8 td dal výfuk z 1,9 d.

je to velkýproblém že posledný tlmič má menšiu dieru?

čo to robí s autom, je to vôbec vada?

dik za rady

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Co to je menší díra?

V posledním tlumiči to bude sotva slyšet, můžeš tam napatlat medvědí ho.vno aby to nerezlo.

hovno tam bude smrdet , zavař to napevno a nazdar

Odesláno

menšou dierou som myslel priemer vyfukoveho potrubia.

dieru ako dieru by som si zavaril.

ak mu po ceste pridám tak strašne sičí výfuk ako keby tam bol moc velký pretlak

Odesláno

s tym medvedim hovnem by som pribrzdil, lebo pride predseda :D :D :D

Co ja viem, kolko s tym uz jazdis ? Vadit by to mohlo len po vykonovej stranke, tj by si mohol mat mensi vykon. Ale to je vse myslim...

Ked sa davali dakedy na skutre obmedzovace, tak sa daval jeden do prevodovky mislym, na trisky sa davali a nakoniec do vyfukoveho potrubia sa dal taky kuzel ktory znizil prietok spalin.

Odesláno

Motor se při normální jízdě nepřehřívá ?

Zjisti přesně,kde to syčí,může to být spoj před zad.tlumičem,nebo zad,tlumič K.O. :myslim

Jinak by měl být orig. tlumič. Samovolné snižování průměru

potrubí,nebo tlumičů je na ho.no !

[upravil dne 3/6/08 ozzy1956]

Odesláno

ozzy1956: to auto je strach a hrôza.predtým som s peugeotom take problemy nemal.

ak ho pustim naplno aj s turbom tak sa prehrieva ale to môže byť aj chladičom ktory je z 1,9d a je tenší.(Eddy napsal že jsem šílenec)vtedy nebola iná možnosť.

na ten tlmič sa pýtam kôli tomu že mam čiernu rezervu od plynov takže tam musí byť velký tlak pred tým tlmičom ked to nezoberie ani prud vzduchu čo je pod autom za jazdy.Nemeral som to ale ten priemer potrubia je evidentne menší na vstupe do tlmiča ako samotne potrubie a keď mu pridám tak sičím jak keby som mal v zadku trisku.

a oto sa mi jedná či to mam riešiť hneď aby sa nepoškodil motor alebo či to este vydrži.

dik

Odesláno

Durko

Těžko ti radit,když máš auto poskládané z více typů pežotů :D

Určitě bys měl mít předepsaný chladič vody a taky očouzená re-

zerva--asi díra nééé?Dal bych auto do kupy.:papa

Odesláno

Tiez si myslim ze musis mat na tlmici dieru ked mas ciernu rezervu...

Odesláno

Jo, přehřívá se ... bodejť by ne, když chladič na 1.9 D chladí 47 kW a u TD rovnou 66 :) Chudák malej tenkej.

Rozdíl v průměru D/DT na rouře je asi 5-10 mm. Bych neřekl, že to bude tím. A diesely dokáží obstojně jezdit i bez výfuku :)

Odesláno

dokopy sa pomaly dáva len peneži je málo. chladič by mal byť v piatok funglovka za 5400 čo tiež nieje sranda aj ked je to super cena. mne išlo len o zistenie či sa nemoze poškodiť motor ked to ide zneho ťažšie von.

musím porobiť dôležitejšie veci ako sa trápiť netesnosťami na poslednom tlmiči výfuku.

včera som to musel štartovať skrutkovačom lebo to nešlo ako má.(teraz to zas štartuje normálne)

stále nejaké perličky z ktorých ma raz porazí

Odesláno

Slušný postarší chladič se dá sehnat snad za 1000-1500,- Pak by ti 4000 zbyly.

Mno a za ně pořídíš spoustu věcí ... brzdy, žhavičky, baterku...

A kdyby ti i potom něco zbylo, tak bys mohl přijet i na sraz :papa

Ale to je každého věc ;)

Díru ve výfuku řeším - sice mi děravý výfuk spousta tunerů závidí, já ale vím, že se s ním nedá moc dlouho jezdit (teda, po zakoupení špuntů do uší to bylo lepší, ale zase nestíhalo rádio)

Odesláno

vix ,kasli na vyfuk :D Kup lepsi audio :D :D :D

Presne tak, funglovku by som nekupoval... Kupis aj slusny ojety. A za zvysok si mozes kupit funglovku koncovku vyfuku.

Odesláno

takze nový chladič zhánam pretože na jednom vrakovisku ho nemajú na druhom tiež (okrem toho ma presviečali nech si

zoberiem za 2500 tenši lebo stačí) takže zohnať ho lacnejšie no nevim

pýtali sa mi aj v čechách tam za 3000

z toho mi vyšlo že ked kúpim chladič ktorý stojí cca 9000 tis za 5 urobím najlepšie a mam to so zárukou

ps:netesnosť je na prírube takže to neriešim bez nových vecí

[upravil dne 5/6/08 Durko]

Odesláno

Mno, na 205 D se cena nového pohybuje od 2000 - 3800 :D

Jako prodat ti ten co nepotřebuješ, mno síla ...

Jasně, novej u Peugeota může stát 9000, a když ho koupíš za 5000 docela ušetříš. A kdybys ses podíval dál, tak zjištíš, že jinde za 3000 koupíš novej nebo za 1500 starej jetej.

Záruka - když náhodou chladič teče, tak mi ho bazarista vymění (přece si to se mnou, kvůli chladiči - který nakrásně téct mohl - nerozhází) ;)

Jako prodat mi něco, co by mě mohlo ohrozit nebo nechat někde viset by si nedovolil.

Lubk0: Audio jsem pořídil výměnou za hever. Zatím hraje dobře ;)

Odesláno

Durko, tak nepozeraj vrakace, najdes na inzeratoch dost rozbitych 306 tek, aj tu sa nejake rozpredavaju...

Odesláno

Lubko: ja mam 405 Kombi 1,8 TD a nie 306 (boh vie či to pasuje)

okrem iného ak by som zohnal originál tak by som musel zohnať aj origoš hadice kôli rýchlospojkám.(cca 7000).

zachvilu to auto začnem volať HYBRID

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...