Radek Hurvajz Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Hoši se u nás rozhodli měřit třicítku na frekventované uzké silnici v centru. Ale to že stojí v zákazu stání a ještě blokují výjezd ze dvora jim asi nějak uniklo:D Citovat
macik.83 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Jelitka:D On na tebe tak koukal, nedal ti pak za neco pokutku? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: macik.83 Jelitka:D On na tebe tak koukal, nedal ti pak za neco pokutku? Nedal, musel by se pustit toho radaru a ten by mu spadnul:D:D:D Citovat
macik.83 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 By ho nenapadlo ho polozit:D Jinak slusny krakonose tam mate, hlavne jit prikladem:roll Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: macik.83 By ho nenapadlo ho polozit:D Jinak slusny krakonose tam mate, hlavne jit prikladem:roll To neni krakonoš, to je jen stín:D:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Kurt Voni přece při zásahu můžou. no to by mě taky mohli ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Kurt Voni přece při zásahu můžou. No to sice mužou, ale vybrali si neužší místo, o 30m dál by bylo místa víc a nebrzdili by při odstavování aut provoz, i když teda stavěli skoro každýho protože 30tam jezdim asi jen já:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Kurt ....protože 30tam jezdim asi jen já:D:D Koupím ti klobouček :D:D [upravil dne 3/6/08 Pe.Tr] Citovat
macik.83 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: macik.83 By ho nenapadlo ho polozit:D Jinak slusny krakonose tam mate, hlavne jit prikladem:roll To neni krakonoš, to je jen stín:D:D:D:D No jo:D Si roztrhnu hubu:D. A to jsem byl presvedcenej, ze je zarostlej, jak 100 let starej smrk. Tak se tedy timto omlouvam, ale myslim, ze nejsem jedinej, kdo na to skocil:D Cumim, ze na to byli ve trech. U nas zasadne jezdi MPíci ve dvou Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: macik.83 By ho nenapadlo ho polozit:D Jinak slusny krakonose tam mate, hlavne jit prikladem:roll To neni krakonoš, to je jen stín:D:D:D:D No jo:D Si roztrhnu hubu:D. A to jsem byl presvedcenej, ze je zarostlej, jak 100 let starej smrk. Tak se tedy timto omlouvam, ale myslim, ze nejsem jedinej, kdo na to skocil:D Cumim, ze na to byli ve trech. U nas zasadne jezdi MPíci ve dvou U nás i ve třech, asi by jen dva nestihali psát a číst:D:D Citovat
Fusion Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Jak sou nenápadně schovaní a jeden vykukuje druhýmu přes rameno Šmarjá to je komedie. Citovat
macik.83 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Fusion Jak sou nenápadně schovaní a jeden vykukuje druhýmu přes rameno Šmarjá to je komedie. Dyk to Hurvjaz napsal vystizne:D Kluci v akci:D Citovat
jozefsv Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 ten co drzi radar to ma zjavne nacvicene od transparentov za komancov.a tak je to spravne Citovat
Kurt Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Kurt Voni přece při zásahu můžou. no to by mě taky mohli ... Taky tak. Jsou to blbové, co na to říct? Citovat
secouver Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: jozefsv ten co drzi radar to ma zjavne nacvicene od transparentov za komancov.a tak je to spravne záchvat :D Citovat
jozefsv Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 meranie rychlosti mestskou policiou je normalny zlocin. Citovat
Pata Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: secouver Původně zaslal: jozefsv ten co drzi radar to ma zjavne nacvicene od transparentov za komancov.a tak je to spravne záchvat :D souhlasim :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.