misa+ Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 peugeota 306 červená metalíza poradte mi nejaý dobrý vosk děkuji měl jsem leštěnku Rox a nic moc zkoušim vosk Turtle Wax tak uvidim [upravil dne 2/6/08 misa+] Citovat
agresssor Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 ja pouzivam vosk lestidlo od amwaye a sem maximalne spokojenej:) Citovat
misa+ Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: agresssor ja pouzivam vosk lestidlo od amwaye a sem maximalne spokojenej:) tak to neznam kde se to dá sehnat Citovat
agresssor Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 kdyz se podivas na aktual fota nasich milacku tady ve 306 kach tak je to na osedni stranece.... Nevim kde se to da sehnat me to kupuje mama pac zna nejakou dealerku..... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Ja pouzivam klasicke tempo, je to pasta, stoji asi 100 SK, a je to drsneee. Na nove laky to neni, ale starsim autam to spravi zazraky. Odporucili mi ho typci co striekaju auta, a je to fakt super ... Citovat
agresssor Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Ja pouzivam klasicke tempo, je to pasta, stoji asi 100 SK, a je to drsneee. Na nove laky to neni, ale starsim autam to spravi zazraky. Odporucili mi ho typci co striekaju auta, a je to fakt super ... Tempo je na stry vysisovany laky, a ne na metalizu.... Citovat
Marcel505 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Lubk0 Ja pouzivam klasicke tempo, je to pasta, stoji asi 100 SK, a je to drsneee. Na nove laky to neni, ale starsim autam to spravi zazraky. Odporucili mi ho typci co striekaju auta, a je to fakt super ... Tempo je na stry vysisovany laky, a ne na metalizu.... Prodává se tuba na staré laky a tuba na nové laky. Citovat
Driver Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 To Tempo je spíš brusná pasta takže je dobrý ho použít jen jednou za čas. Když to budeš Tempem leštit každý týden tak jsi za chvilku proleštíš kastli až na plech Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Driver To Tempo je spíš brusná pasta takže je dobrý ho použít jen jednou za čas. Když to budeš Tempem leštit každý týden tak jsi za chvilku proleštíš kastli až na plech Dyk to tu Marcel píše že tempa jsou dva druhy, jeden je bez brusiva, pouze leštěnka. Jinak vosky jsou dobré od zn. Ma-fra, nebo Turtle, ale zase jsou za podstatně jiný peníze;) Citovat
OK406 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: misa+ peugeota 306 červená metalíza poradte mi nejaý dobrý vosk děkuji měl jsem leštěnku Rox a nic moc zkoušim vosk Turtle Wax tak uvidim [upravil dne 2/6/08 misa+] Vítám tě na P-C. Jinak co se týká kosmetiky, tak stačí zadat v hledání slovo leštit a objeví se spousta příspěvků. Například tady. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Ano , ako povedal marcel. Tempo su dva druhy, jeden brusy, jeden je iba na lestenie. Raz za cas neni na skodu pretret to aj s tym brusnym, odstrani skrkance od klucova a mensie vady na laku.... A auto sa leskne jak zrkadlo... Inac normalne pouzivam ten bez toho brusneho ucinku, auto je nalestene jak zrcadlo za pomerne malo penez... Citovat
Davidf Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Já používám tenhle http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/turtle-wax/turtle-wax-teflon-vosk-teflon-tekuty-500ml-s254739 a je :super:super Citovat
macik.83 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Driver To Tempo je spíš brusná pasta takže je dobrý ho použít jen jednou za čas. Když to budeš Tempem leštit každý týden tak jsi za chvilku proleštíš kastli až na plech A hlavne si oddelas ruce:D Kdo to kdy delal, tak vim, o cem mluvim Citovat
vendelinek Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Tak tě taky vítám mezi náma ,koukni se SEM,už sme to tady kdysi probírali,je tam i muj příspěvek :potlesk:super:potlesk Citovat
peugeotkovic Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: agresssor ja pouzivam vosk lestidlo od amwaye a sem maximalne spokojenej:) Představ si,já taky:mrk Teda,leštila jsem s ním jenom jednou,ale krásně šla ze škrábanců špína,autko bylo po dlouhé době celé nějak čistější a bělejší,krásně odpuzuje vodu..jako,spokojená Ještě to vyzkouším na autě maminky,jestli se mi to třeba jen nezdá Citovat
agresssor Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: agresssor ja pouzivam vosk lestidlo od amwaye a sem maximalne spokojenej:) Představ si,já taky:mrk Teda,leštila jsem s ním jenom jednou,ale krásně šla ze škrábanců špína,autko bylo po dlouhé době celé nějak čistější a bělejší,krásně odpuzuje vodu..jako,spokojená Ještě to vyzkouším na autě maminky,jestli se mi to třeba jen nezdá :potlesk:potlesk to je presne ono:) je to dobry lestidlo:) Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 peugeotkovic Kdyby maminka nemohla přistavit autko,tak bych teda,jaksi....:D Citovat
Béďa Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 pouzivam vosk od Sonaxu a jsem spokojenej.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.