Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

peugeota 306 červená metalíza poradte mi nejaý dobrý vosk děkuji

měl jsem leštěnku Rox a nic moc

zkoušim vosk Turtle Wax tak uvidim

[upravil dne 2/6/08 misa+]

Odesláno

Ja pouzivam klasicke tempo, je to pasta, stoji asi 100 SK, a je to drsneee. Na nove laky to neni, ale starsim autam to spravi zazraky.

Odporucili mi ho typci co striekaju auta, a je to fakt super ...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Ja pouzivam klasicke tempo, je to pasta, stoji asi 100 SK, a je to drsneee. Na nove laky to neni, ale starsim autam to spravi zazraky.

Tempo je na stry vysisovany laky, a ne na metalizu....

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: Lubk0

Tempo je na stry vysisovany laky, a ne na metalizu....

Prodává se tuba na staré laky a tuba na nové laky.

Odesláno

To Tempo je spíš brusná pasta takže je dobrý ho použít jen jednou za čas. Když to budeš Tempem leštit každý týden tak jsi za chvilku proleštíš kastli až na plech :D

Odesláno
Původně zaslal: Driver

To Tempo je spíš brusná pasta takže je dobrý ho použít jen jednou za čas. Když to budeš Tempem leštit každý týden tak jsi za chvilku proleštíš kastli až na plech :D

Dyk to tu Marcel píše že tempa jsou dva druhy, jeden je bez brusiva, pouze leštěnka. Jinak vosky jsou dobré od zn. Ma-fra, nebo Turtle, ale zase jsou za podstatně jiný peníze;)
Odesláno
Původně zaslal: misa+

peugeota 306 červená metalíza poradte mi nejaý dobrý vosk děkuji

měl jsem leštěnku Rox a nic moc

zkoušim vosk Turtle Wax tak uvidim

[upravil dne 2/6/08 misa+]

Vítám tě na P-C. Jinak co se týká kosmetiky, tak stačí zadat v hledání slovo leštit a objeví se spousta příspěvků. Například tady.;)

Odesláno

Ano , ako povedal marcel. Tempo su dva druhy, jeden brusy, jeden je iba na lestenie.

Raz za cas neni na skodu pretret to aj s tym brusnym, odstrani skrkance od klucova a mensie vady na laku.... A auto sa leskne jak zrkadlo...

Inac normalne pouzivam ten bez toho brusneho ucinku, auto je nalestene jak zrcadlo za pomerne malo penez...

Odesláno
Původně zaslal: Driver

A hlavne si oddelas ruce:D Kdo to kdy delal, tak vim, o cem mluvim
Odesláno

ja pouzivam vosk lestidlo od amwaye a sem maximalne spokojenej:)

Představ si,já taky:mrk Teda,leštila jsem s ním jenom jednou,ale krásně šla ze škrábanců špína,autko bylo po dlouhé době celé nějak čistější a bělejší,krásně odpuzuje vodu..jako,spokojená:super Ještě to vyzkouším na autě maminky,jestli se mi to třeba jen nezdá:aut

post-0-14109600915455_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

ja pouzivam vosk lestidlo od amwaye a sem maximalne spokojenej:)

Představ si,já taky:mrk Teda,leštila jsem s ním jenom jednou,ale krásně šla ze škrábanců špína,autko bylo po dlouhé době celé nějak čistější a bělejší,krásně odpuzuje vodu..jako,spokojená:super Ještě to vyzkouším na autě maminky,jestli se mi to třeba jen nezdá:aut

:potlesk:potlesk:potlesk to je presne ono:) je to dobry lestidlo:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...