poldy Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 www.youtube.com/watch?v=UCbluuu2UMs , odporucam nekupovat male auta, nehrat sa na frajerov, odkedy som ho zrusil tak jazdim na spotrebu a predbehol som jeden kamion (odbocoval), sestre som vzdy vravel tu cestu poznam naspamet, z jedneho konca zakruty vidno az na druhy a ona mi prezmenu vravela: Vsak ti raz tie kricky zarastu a uvidis prd ... A ked trava podrastla, vikukol spozanej saab93 Citovat
Netopýrka Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 No, tos dopadnul ještě překvapivě dobře.... Saaby zrovna nejsou z papundeklu .... navíc na bezpečnost si potrpí ..... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 No hlavně že jsi celej, to musela bejt pěkná pecka Citovat
Lentilka Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 skoda no, pěkně sis s ním hrál jinak jak si vymyslel ten popelník tak o tom taky přemýšlím:) Citovat
Pata Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 hlavne, ze s Tebou nic neni... btw proc tu mas 2x? Citovat
Jirkap Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Pata hlavne, ze s Tebou nic neni... btw proc tu mas 2x? Opraveno. Citovat
agresssor Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Ty krávo to musela bejt pěkná drba.. Hlavnmě že si to přežil.... Citovat
poldy Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 na zaciatku predbiehania som mal 60kmh, limit je tam 80, ked som zbadal saab siel som jemne pod 110 a moc casu na brzdenie nebolo tyzden predtym som v tej zakrute zacal obiehat nejaky golf3 ktoreho zjavne soferoval poliak, vytisol ma a ked som predbiehal jeho, tak s radostou este pridal. Skuste hadat co som siel predbehnut vtedy ked som ho rozbil? bingoooo, bol to on (ved ja si ho este najdem) Teraz mi klesa sebavedomie v punte kde pri prejazde zakrutami blika posilovac, pri brzdeni imobilizer a ak trafim jamu tak aj airbag (talian) S autom v anglicku sa mozem koli cenam poistiek rozlucit a to som planoval na leto crx targa, hadam to este uhram len na nebezpecne riadenie a podobne, ved som v anglicku, videl som prazdnu cestu a trava sa ma predsa kosit Citovat
Béďa Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 video pekny ikdyz se smutnym koncem.. nejdulezitejsi je ze ses v pohode! Citovat
wena99 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 se to sem asi nehodí ale kde seženu tu písničku z toho videa? Citovat
poldy Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: wena99 se to sem asi nehodí ale kde seženu tu písničku z toho videa? no jedine ak by som ti ju poslal na mail ...... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 S puntami mam svoje odziteeeeeeeee Choroba talianov - elektrika. Ja ked som na dieslovam prejel nejaku mlaku, tam mi asi na 5 sekund zacalo svietit dobijanie a prestalo ist servo Citovat
ajven Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 hlavne ze zijes, plechy sa daju dat dokopy skoro vzdy ale zdravie to nie ked budes zdravi kupis lepsie auto. A toho poliaka si najdes, ze ? Citovat
P607Olda Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 V dobrom: Poliaka ani nehľadaj. Na našej ulici býva chalan, ktorý sa z Írska vrátil s \"pracovným úrazom\" - asi mu niekto rozbil ciferník. (Pracoval v skupine s Poliakmi - podrobnosti neprezradil). Buď už teraz múdrejší a vys.. sa na to. Už si prišiel o auto, nerob si ďaľšie problémy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.