Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

www.youtube.com/watch?v=UCbluuu2UMs , odporucam nekupovat male auta, nehrat sa na frajerov, odkedy som ho zrusil tak jazdim na spotrebu a predbehol som jeden kamion (odbocoval), sestre som vzdy vravel tu cestu poznam naspamet, z jedneho konca zakruty vidno az na druhy a ona mi prezmenu vravela: Vsak ti raz tie kricky zarastu a uvidis prd ... A ked trava podrastla, vikukol spozanej saab93 :)

Odesláno

na zaciatku predbiehania som mal 60kmh, limit je tam 80, ked som zbadal saab siel som jemne pod 110 a moc casu na brzdenie nebolo :) tyzden predtym som v tej zakrute zacal obiehat nejaky golf3 ktoreho zjavne soferoval poliak, vytisol ma a ked som predbiehal jeho, tak s radostou este pridal. Skuste hadat co som siel predbehnut vtedy ked som ho rozbil? bingoooo, bol to on :bacha (ved ja si ho este najdem) Teraz mi klesa sebavedomie v punte kde pri prejazde zakrutami blika posilovac, pri brzdeni imobilizer a ak trafim jamu tak aj airbag :myslim (talian) S autom v anglicku sa mozem koli cenam poistiek rozlucit a to som planoval na leto crx targa, hadam to este uhram len na nebezpecne riadenie a podobne, ved som v anglicku, videl som prazdnu cestu a trava sa ma predsa kosit :)

Odesláno

S puntami mam svoje odziteeeeeeeee :D Choroba talianov - elektrika.

Ja ked som na dieslovam prejel nejaku mlaku, tam mi asi na 5 sekund zacalo svietit dobijanie a prestalo ist servo :P

Odesláno

hlavne ze zijes, plechy sa daju dat dokopy skoro vzdy ale zdravie to nie :bojim ked budes zdravi kupis lepsie auto. A toho poliaka si najdes, ze ?:P

Odesláno

V dobrom:

Poliaka ani nehľadaj. Na našej ulici býva chalan, ktorý sa z Írska vrátil s \"pracovným úrazom\" - asi mu niekto rozbil ciferník. (Pracoval v skupine s Poliakmi - podrobnosti neprezradil). Buď už teraz múdrejší a vys.. sa na to. Už si prišiel o auto, nerob si ďaľšie problémy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...