Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Abychom se začali bát jezdit auty přes hranice

Recommended Posts

Odesláno

Strašný , stát se to mě trefil by mě trefil šlak a už bych to asi nerozdejchal. Toho co to prožil obdivuju páč já bych to asi nerozdejchal :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

koukam ze o autobusove zajezdy do zahranici bude letos velky zajem..:D jinak pribeh opravdu drsny, ty Slovinci jsou hrozny ku*vy!!:grr

mozes nadavat na tu ich aroganciu, ale faktom zostava, ze slovinci boli jediny, kto na to kradnute auto pri kontrole prisiel. Keby ti niekto ukradol auto, tak by si bol asi vdacny keby ti ho pri nejakej colnej kontrole nasli. Ale ako vidis neni problem behat cez colnice aj s kradnutym, az na slovinske hranice. To ze sa spravali tak ako sa spravali berem, to bolo svinstvo, ale zrova k...y by som ich nenazval, len koli tomu, ze ta nenechaju jazdit v kradnutom aute, koniec koncu je to ich praca.

zazit by som to ale samozrejme nechcel. jeden z dovodou, preco som siahol po funglaci. dnes uz clovek fakt nemoze byt si isty nicim

Odesláno

Raydowe, mluvíš mi z duše (byť nemám funglovku) - když tu někomu šlohnou auto, hned jsou všichni rozhodnutí dotyčného zloděje umlátit. Když ale někde dělají svou práci (byť zde tedy opravdu ne zrovna s ideálním přístupem), tak jsou zase gauneři oni??? Co kdyby se jednalo o Váš bourák, do kterého jste investovali víc než málo peněz a Vy jste se dozvěděli, že právě díky laxnosti celníka XY na celnici AB už Váš mazlík projel několikrát do Prahy s kyjevsou RZ???

[upravil dne 2/6/2008 Medvěd]

Odesláno

raydowe & Medvěd: moje prirovnani ke ku*vam bylo za jejich arogantni chovani, ne za to ze nasli kradeny vuz!! Stat se to muze komukoli z nas a uz jen fakt ze prijdu o auto mi samo o sobe staci.. nemusi mi jeste pridavat nejakej obejda na hranicich!!

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

raydowe & Medvěd: moje prirovnani ke ku*vam bylo za jejich arogantni chovani, ne za to ze nasli kradeny vuz!! Stat se to muze komukoli z nas a uz jen fakt ze prijdu o auto mi samo o sobe staci.. nemusi mi jeste pridavat nejakej obejda na hranicich!!

berem. sam neviem ako by som sa v tedy zachoval. Je mi hodne spatne ked si to len tak predstavim. Ten chalan ma moj obdiv ze sa tak drzal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...