Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já bych to asi neprodal...třebas AC-DC...zvuk z desky sice dle dnešních dětí stojí za hovno..ale ten chrastící se zvuk z vinylu nic nenahradí to dnešní CD nedokážou

Odesláno

No jo jenže.. Flac.. je sice hezký co do kvality , ale LP nenahradí...já mám převážně na vinylu rock a metal 80 let ...hlavně skupiny z Madarska a Polska

Odesláno

No jasně, jenže co ted když už Vinyly nemám, navic třeba AC/DC jsem neměl ani jednu, IRON MAIDEN jeden kousek atd prostě co se kde sehnalo, takže jsem rád za ty FLACy který jsou některý z vinylu a některý z Digital remastered desek. holt doba pokročila, jinak maďarů jsem měl mraky, Omega, Karthago, Edda muvek, P.Box atd atd. Hodně složitá muzika, ale dobrá

Odesláno

Je zajímavý,vždy když to s kýmkoli probíráme...tak se vždy bavíme a to fakt nevím proč o skupinách z madarska..přitom ty z Polska byli taky supr...

Odesláno

jj..a jedna pecka z NDR..

I Tuto děs věcičku mám na LP...

[upravil dne 10.1.2013 21:44 od rgot]

Odesláno
:D Tak... Karat.... jsem neznal...no když to ted poslouchám.. tak východní němci v tý době nic moc neměli ...
Odesláno

tak dnes už naposledy at nejsem za Honimira....od rána nám to tu hraje....

www.youtube.com/watch?v=btJcHD1kC8M

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dnes jsem dostal Originál CD týto věcičky...hodně divný,jetý, ale naprosto super

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...