elton Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 No moc mě nechytl ten Stratovarius, starší alba jsou lepší. Citovat
BV406 Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 mi cely tento zanr prijde takovy vymekly ..... Citovat
urdemala Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: BV406 mi cely tento zanr prijde takovy vymekly ..... :-)) přesně, já když necejtim od rozkroku maggi, tak mě to nebaví Citovat
Burisek Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 hergot klucí..... samá dobrá společnost...... taky dost ujíždím na rocku,třeba Van Halen,Motorhead,AC/DC - neskutečná klasika,Iron Maiden,Tři Sestry a taky samo že vousáči ze ZZ Top nebo Alice Cooper ale nevadí mi troška popíku v podobě Madonny,Sandry,ELO nebo Simon a Garfankel a jiní.... ale též mojí velkou láskou je country.....Michal Tučný,Nezmaři,Wabi Ryvola a spousta jiných jj nejde to asi k sobě ale co každej poslouchá co se mu líbí..... z mojí směsky v autě by jste se picli ale prostě to poslouchám,nooo Citovat
ozzy56 Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 pořádný rock jsou jen sabbati s ozzym Citovat
Mishanthrope Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: elton No moc mě nechytl ten Stratovarius, starší alba jsou lepší. Jo, ten je tak pro holky, ale některé starší věci docela ušly. Citovat
rgot Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 A pořádný death metal jsou pouze DEATH - můj názor za cca 20 let poslouchání death a black metalu. Citovat
Mishanthrope Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: rgot A pořádný death metal jsou pouze DEATH - můj názor za cca 20 let poslouchání death a black metalu. To jo, ale co Benediction nebo Bolt thrower? To já úplně žeru. Citovat
rgot Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Může být, Benediction asi skousnu vše, B.T. - Those Once Loyal,The IVth Crusade- paradní cd. Citovat
Mishanthrope Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 2 Ondra123: \"Nálada: Ich lerne mich Deutsch.. uf uf\" Co je to za zvrhlost??? Od kdy je sloveso lernen zvratné??? Musíš se učit pořádně!!! :D:D Citovat
slayer83 Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 a pořádnej trash je Slayer,Sepultura,Debustrol......a pak ještě poslouchám Soufly,Cavalera Conspiracy, Ozzyho, Judas Priest...atd. co vy na to? znáte? Citovat
rgot Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Jo,jo cd - Beneath The Remains ,Arise, Reign In Blood, považuju za jedny z nej. Citovat
vendelinek Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Jak zapnu počítač mám na uchu todleto http://www.vimevic.cz/tvonline/cr-evropa2.php stanice:potlesk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 A co tahle partička, co říkáte na ní? http://www.youtube.com/watch?v=0jWWSVqzLT4&feature=related Citovat
Šalda Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 jooo,tak sex pistlols sem poslouchával taky,i když to není můj šálek kávy:D:super Citovat
BV406 Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: elton Teď mě dostal nový Pestilence. Super covece, tak ten me moc nevzal, hudebne, spis, ze to vubec nahrali .... pro me je jejich absolutni vrchol testimony .... spheres uz byly trochu kostrbate jinak benediction - tha grand leveller a transcend the rubicon u bolt thrower me nejvic bere the IV crusade ... obituary - cause of death death - leprosy, spiritual healing, individual a symbolic ..... vecna skoda chucka vecna skoda quorthona prvni amorphis- the karelian isthmus pak cancer - dead shall rise a massacre - from beyond prvni slupky od cannibal corpse...... ach jo, a tak bych mohl pokracovat, u toho jsem vyrustal a dodnes mam husinu, kdyz tyhle pecky slysim ....:super:super Citovat
rgot Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Tak nový Pestilence mám pár dní doma, ale ještě jsem je neslyšel nechávám to napotom abych nebyl po tolika letech zklamanej.Jinak z poslední doby mě zaujali např. Cynic - Traced In Air Cradle Of Filth - Godspeed On The Devil\'s Thunder Testament - The Formation Of Damnation MARTYR - Feeding The Abscess - starší ale supr Citovat
BV406 Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 novy cynic me hodne nadchl cradly moc nemusim, leda jeste do cruelty.... pak uz moc ne ten testament jsem jeste neslysel martyr mi unikl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.