Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hergot klucí..... samá dobrá společnost...... taky dost ujíždím na rocku,třeba Van Halen,Motorhead,AC/DC - neskutečná klasika,Iron Maiden,Tři Sestry a taky samo že vousáči ze ZZ Top nebo Alice Cooper ale nevadí mi troška popíku v podobě Madonny,Sandry,ELO nebo Simon a Garfankel a jiní.... ale též mojí velkou láskou je country.....Michal Tučný,Nezmaři,Wabi Ryvola a spousta jiných jj nejde to asi k sobě ale co každej poslouchá co se mu líbí..... z mojí směsky v autě by jste se picli ale prostě to poslouchám,nooo

Odesláno

A pořádný death metal jsou pouze DEATH - můj názor za cca 20 let poslouchání death a black metalu.

Odesláno

Může být, Benediction asi skousnu vše, B.T. - Those Once Loyal,The IVth Crusade- paradní cd.

Odesláno
Původně zaslal: elton

Teď mě dostal nový Pestilence. Super

covece, tak ten me moc nevzal, hudebne, spis, ze to vubec nahrali :).... pro me je jejich absolutni vrchol testimony ....

spheres uz byly trochu kostrbate

jinak benediction - tha grand leveller a transcend the rubicon

u bolt thrower me nejvic bere the IV crusade ...

obituary - cause of death

death - leprosy, spiritual healing, individual a symbolic ..... vecna skoda chucka :(

vecna skoda quorthona :(

prvni amorphis- the karelian isthmus

pak cancer - dead shall rise a massacre - from beyond

prvni slupky od cannibal corpse......

ach jo, a tak bych mohl pokracovat, u toho jsem vyrustal a dodnes mam husinu, kdyz tyhle pecky slysim ....:super:super:super

Odesláno

Tak nový Pestilence mám pár dní doma, ale ještě jsem je neslyšel nechávám to napotom abych nebyl po tolika letech zklamanej.Jinak z poslední doby mě zaujali např.

Cynic - Traced In Air

Cradle Of Filth - Godspeed On The Devil\'s Thunder

Testament - The Formation Of Damnation

MARTYR - Feeding The Abscess - starší ale supr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...