vendelinek Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 http://img225.imageshack.us/img225/1390/30052008160rm5.jpg Tak v tomdle sem dneska makal, Teď už sem doma a chladim se Citovat
vix Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Ještě, že v autě nemám teploměr... jsem v klidu Citovat
jozefsv Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 to je nic,ale ked mas k tomu este aj alergiu na pel tak to je uplne super Citovat
P607Olda Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Loni na veletrhu v Bydgoszczy, 29.5., jsme si vesele povídali se zákazníky. Tyłko zepsuła się klimatyzacja. [upravil dne 31.5.2008 P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Foto2 [upravil dne 31.5.2008 P607Olda] Citovat
Aluška Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 My teď máme v práci peklo, majitel firmy vymyslel, že nesmíme mít otevření okna a rozhrnuté žaluzie, prej porušujeme sterilitu, takže si dovedete představit, jak to v takové laboratoři vypadá, když tam jede pár kahanů a vařičů a do toho smrady z chemikálií. Klimatizaci prej slibuje už druhým rokem, tak snad se letos dočkáme . Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 To u nás je průvan , akorát ten smrat s polí , řepka je svině -hepčíííííííííí VIVA ZODAK:super:D [upravil dne 31/5/08 Pe.Tr] Citovat
vix Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 pokud teplota dosáhne jisté úrovně, měla by být práce přerušena, nebo by zaměstnavatel měl zařídit takové podmínky, aby zaměstnanci \"nepošli horkem\" Zákoník práce nastudovaný nemám, ale když tam nebude stať o zkrácené pracovní době, tak alespoň o zaměstnavatelem poskytovaných sodovkách (sifonu) ano. Jinak bych se bouřil a šel domů (ať si najde někoho jiného, fundovaného... horku odolného...třeba nějakou cvičenou vopici). Nehledě na to, že pro uskladňovaní chemikálií platí také nějaké předpisy - a nedej bože, aby se něco nesmíchalo a pak nevznikl požár! Ad slévárna: tam už asi taky na pivo \"vosmičku\" nenarazíte, že ? Tak : Na zdraví ! Citovat
peugeotkovic Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Původně zaslal: vix pokud teplota dosáhne jisté úrovně, měla by být práce přerušena, nebo by zaměstnavatel měl zařídit takové podmínky, aby zaměstnanci \"nepošli horkem\" Zákoník práce nastudovaný nemám, ale když tam nebude stať o zkrácené pracovní době, tak alespoň o zaměstnavatelem poskytovaných sodovkách (sifonu) ano. Jinak bych se bouřil a šel domů (ať si najde někoho jiného, fundovaného... horku odolného...třeba nějakou cvičenou vopici). Nehledě na to, že pro uskladňovaní chemikálií platí také nějaké předpisy - a nedej bože, aby se něco nesmíchalo a pak nevznikl požár! Ad slévárna: tam už asi taky na pivo \"vosmičku\" nenarazíte, že ? Tak : Na zdraví ! my máme v práci 30° denně a v létě až 38 někdy..je to dost únavné Ony existují sice zákoníky práce,ale pak ještě vnitřní směrnice podniku.Na jejichž základě nám sice přiklepli fasování vody..ale jakmile zjistili,že i ta nejlevnější,obyčejná voda je pro nás drahá-zase nám ji zarazili:roll Krom toho v tom má prsty jeden kolega,co má pracoviště v chládku a asi nám tu vodu prostě záviděl:roll No tak zaměstnavatel ale stejně neušetří,protože pijeme vodu z vodovodu, a v tom horkem nasáklém prostředí musí člověk odpustit minimálně litr a půl,dva,než teče studená O zkrácené pracovní době si můžu nechat zdát:DJak nejsou lidi,dělám v tom i 15tky.Je fakt,že dobrovolně-protože každá korunka dobrá.. V autě bylo dneska taky jak v pecku.Přistavila jsem k večerce a koupila si nanuka:super mn\'am:aut Citovat
jarajarda Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Původně zaslal: jozefsv to je nic,ale ked mas k tomu este aj alergiu na pel tak to je uplne super Znám.....na ho_no, doslova...........:grr:grr:grr:grr Citovat
Marcel505 Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic ...V autě bylo dneska taky jak v pecku.... V čem že? V péčku? Citovat
wena99 Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 největší peklo je když děláš v kuchyni!! dělal jsem kuchaře v pizzerii a stát 13 hodin u pece co má 300stupnů a venku je vedro jak svina to je mazec Citovat
Aluška Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Vix: bohužel ne každý si může v práci vyskakovat, když jsi ve zkušebce a chceš, aby si tě tam nechali, tak raději držíš hubu a krok, protože kdybych se ozvala, tak letím hned a to si nemůžu dovolit, 3 měsíce mi na pracáku s pár stovkama opravdu stačili. Teď nás čeká několikaleté splácení půjčky na bydlení, takže bez práce být fakt nemůžu, z jednoho platu by se to těžko utáhlo. Jinak k té vodě, žádnou nám tam nedávají a z kohoutku to nikdo raději nepije, neb je to voda ze studny, sice prý pitná, ale už i ten zápach odrazuje . Takže denně během dopoledne ve mě 1,5litru vody, kterou si donesu, zmizí. Citovat
vix Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Aluška, peugeotkovic : hmm, tohle je smutný Já to chápu, ale rozhodně s tím nesouhlasím. Modelový případ. Kamarád, úplný tragéd jako já, taky v zaměstnání před 2 lety byl nespokojen, šéf si taky myslel, že nemluví pravdu, apod. Říkal, že za dva rozhodně nepracuje, peníze mu nepřidá a kdesi cosi. Tož mu odešel. Výsledek: Kamarád si našel během měsíce nové zaměstnání, zkrátila se mu pracovní doba z původních nějakých 70-80 hodin (Po-Ne) týdně na 45-50 hodin za týden a to má prosím navíc víkendy volné. Finančně bere víc. Jeho nadřízený nenahradil jeho odchod jedním, ani dvěma, ale rovnou třemi novými zaměstnanci. Tím mu vzrostla krátkodobě moc. Jenže, nové zaměstnance je třeba zaškolit a to mu chvíli trvalo. Jo, a taky přišel o bonus za úsporu personálu. Majiteli firmy se nakonec z dlouhodobého hlediska politika kamarádova bývalého nadřízeného nelíbila a po roce a půl od kamarádova odchodu se s ním rozloučil Ono při vítězství záleží taky na úhlu pohledu. De fakto, vyhráli všichni A kamarád se chlubí, že je generátorem pracovních míst v ČR (ale dyť říkám, že je to tragéd) Aluška : zkušební doba je výhodná pro obě strany - pro zaměstnance, že když mu nový zaměstnavatel přijde jako despota nebo ho práce během 3 měsíců nebude bavit a zjistí, že to není ono, může klidně odejít. - zaměstnavatel má zase tu možnost vyhodit flinka a netáhlo během prvních tří měsíců. (a co ti brání si ve zkušebce hledat místo dál? ) ... ano, být na úřadu práce je nemilé, otázkou je, jestli být dlouhodobě někde, kde si tvé práce neváží, kde tě stresují, je lepší. Zvláště při dnešní míře nezaměstnanosti. Začíná se tříbit kvalita od kvantity Je to prostě ekonomický zákon. Taky nemůžu mít S-Klasse v kůži, ale pokud chci auto a mám auto, tak je to jen dobře. A to samé platí i o zaměstnání Pokud jsi tedy ochotná držet v následujících letech ústa a krok... (je to jen na tobě) Citovat
Aluška Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Mně jen vadí poněkud zvláštní pracovní podmínky, ale jinak mně ta práce baví a dělám ji ráda, je tam fajn kolektiv, nikdo mě nenutí dělat přesčasy, víkendy mám volné a snad do budoucna budou i nějaké ty prémie. Takže o jiné práci neuvažuji, protože bych ji třeba našla, ale mohlo by to trvat rok i víc. Těžko si při zaměstnání hledat nové místo, z práce se dostanu nejdříve kolem 15:30 a o už na mě nikde čekat nebudou. Zajímalo by mě, jak je to s návštěvou lékaře? Kolik hodin je mi povinný zaměstnavatel umožnit? Nás pustí jen na 2hodiny, což je pro mě nemožné se z Hradce Králové do Brna dostat, takže jsem si nucena brát dovolenou a nebo si to napracovat . [upravil dne 1/6/08 Aluška] Citovat
ozzy56 Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Musí Tě pustit na dobu nezbytně nutnou.... Takže vlastně,jak chce on. Citovat
vix Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Co si najít lékaře v HK ? Já to neřeším, mám +/- volnou pracovní dobu, takže jen oznámím, že v daný den přijdu déle, nebo vypadnu dříve a zbytek si nadělám v rámci svého volna. Stejně ta práce musí být hotová tak jako tak ... a navíc, nesnáším papírování. Citovat
Aluška Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Nemám tu trvalé bydliště, tak je to nemožné sehnat. Budu ráda, že tu budu mít aspoň zubaře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.