jaykay Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 co je cnc pajecka??????????????????????? Citovat
74dave Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Mě to dělá ten pásek.Provizorně jsem ho vypodložil, je to taková nouzovka,ale zatím drží. Citovat
Ramik Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 Kamarad ma 2004 a v lete na tom displeji opravdu neni nic videt ovsem ja mam 2007 a mam opacny problem v lete pohoda ale v zime kdyz je vice jak -5 tak citelnost displeje jde hodne dolu... Citovat
koblih69 Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 Ono ty tekutý krystaly v zimě moc netečou to je přece notrmální ne? Citovat
jojosavi Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 Zdar. Chcem sa spytat ci sa ten novy display musi nastavit cez PP2000 alebo treba nejaky iny software? Ide to aj cez cinsky kabel? Som nasiel na jednom fore, ze to robi ten spoj, a ze sa to da opravit tak, ze sa odlepi ten spoj, ocisti sa od toho lepidla na spoje, nanese sa nove lepidlo a treba presne trafit ten spoj ako bol a potom, ze to uz funguje. Tak to chcem vyskusat ale nie na mojom ale na inom pokazenom displayi. Citovat
tybyt Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 nastavit treba cez diagnostiku ale ze cez jaku tak to ani sajnu nemam... potom daj vediet jak si dopadol ale neverim ze by spoj bol problemom... Citovat
koblih69 Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 Zdar. Chcem sa spytat ci sa ten novy display musi nastavit cez PP2000 alebo treba nejaky iny software? Ide to aj cez cinsky kabel? Som nasiel na jednom fore, ze to robi ten spoj, a ze sa to da opravit tak, ze sa odlepi ten spoj, ocisti sa od toho lepidla na spoje, nanese sa nove lepidlo a treba presne trafit ten spoj ako bol a potom, ze to uz funguje. Tak to chcem vyskusat ale nie na mojom ale na inom pokazenom displayi. Jako ručně? Tak to si kup pořádnej mikroskop a následující půlrok vynech alkohol a stres Nastavit se musí, stačí Čína. Citovat
bart.lbc Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 co je cnc pajecka?? Neznáš počítačm řízené stroje? Prostě si to zaletuje samo zvolí správnou teplotou a správným časem a taky to postupně ten letovaný spoj ochladí. Citovat
jaykay Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 co je cnc pajecka?? Neznáš počítačm řízené stroje? Prostě si to zaletuje samo zvolí správnou teplotou a správným časem a taky to postupně ten letovaný spoj ochladí. to znam, ale to neni cnc pajecka, ale infra BGA pajeci stanice s teplotnimi profily;) treba http://www.jovy-systems.com/en/products/bga-rework-stations/bga-rework-re-8500.html Citovat
bart.lbc Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 co je cnc pajecka?? Neznáš počítačm řízené stroje? Prostě si to zaletuje samo zvolí správnou teplotou a správným časem a taky to postupně ten letovaný spoj ochladí. to znam, ale to neni cnc pajecka, ale infra BGA pajeci stanice s teplotnimi profily;) treba http://www.jovy-systems.com/en/products/bga-rework-stations/bga-rework-re-8500.html Tohle co si poslal je taková hračka proti tomu co má ten kamarád ale je to většinou infra to jo. [upravil dne 21/3/13 21:22 od bart.lbc] Citovat
pengo Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 display vymeneny, uz ho dat len nakonfigurovat - ukazuje len cas a datum :) za display som dal 100 eur - uplne novy Citovat
P607Olda Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Takže jsem obdržel vadný displej od člena tumas a začal zkoušet. Identifikoval jsem + a -, ale displej nesvítí. Nemáte někdo schema zapojení konektoru? Je tam 12 pinů. Anebo - odkud stahujete ta schemata? Je to placená služba? [upravil dne 30.3.2013 19:14 od P607Olda] Citovat
tumas Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Čau Oldo , vin k displeji jsem ti poslal , tak hura na hodinarskou praci!!!!!!Mnoho uspechu ti preji.Tomas Citovat
tomik1987 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 pokročili ste nejako s tou opravou? dnes som volal do peugeotu cena displaya 256,- EUR nový za 180,- EUR je so zľavou keď je auto robené u nich čo je cca + 20,- EUR to je riadna vyrábka Citovat
merlin99 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 na toto auto neni nic lacne! toto je zial auto pre bohatych. Citovat
tomik1987 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 tak ono sa to musí dať nejako opraviť keď to aj opravujú. len treba prísť na to ako?a potom to pôjde =) a tak potom keď mám auto pre bohatých tak som boháč nie?? Citovat
pipistrel Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 napis clenovi lovecosob alebo biliboy ci nemaju displeje Citovat
tomik1987 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 už sa stalo jeden z členov sám napísal =) Citovat
Majo0777 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 ja som mal ten isty problem, teraz mam novy display a mam uz pokoj, tiez som mal rd4, a aj som si zohlal taky isty , mne taky staci. Citovat
Micky Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Ten displej, i když špatně vyobrazuje po zahřátí je funční pořád, jde o to, že se odchlípnou (odlepují) ty kontakty. Jeden autoelektrikář mi řekl, že někdy pomůže to přežehlit žehličkou ten panel zezadu. :-) Nechcete to někdo vyzkoušet? Já bych to zkusil, ale nemám náhradní. :-) M. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.