Medvěd Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Teďkonc už sou na cestě: 300kč Prosím, prosím - zatím NIC neposílejte!!!!! Vedení momentálně o způsobu podpory klubu jedná, jakmile bude jasno, budete zde o všem informováni. Bez schválení postupu a evidence příspěvků na ZOO vznikne v platbách pouze chaos !!!! [upravil dne 28/5/2008 Medvěd] Citovat
Vvitty Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 Ucet zde neni uveden zamerne, protoze cilem je zjistit kolik lidi je opravdu ochotno se na teto akci financne podilet i ze sve kapsy, a odhadnout o jakou cilovou castku se jedna. Tyto udaje maji slouzit pro rozhodovani vedeni o dalsim postupu. Vzhledem k tomu, ze ZOO svolila umistit plnou verzi loga vcetne webove adresy, povazuji to za vhodnou formu propagace klubu, s tim ze by se mel podilet na teto veci i financne. Jakoukoliv dalsi diskusi ci odpovedi jineho typu nez o vysi pripadneho prispevku prosim smerujte do puvodniho vlakna, jinak se toto vlakno stane neprehlednym. Dekuji. Citovat
mk405 Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 200,- v případě potřeby i něco navíc... Citovat
mk405 Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 a nepůjčili by nám ho pak někdy na sraz:myslim Citovat
susta Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Tak za me 200 a ma draha polovicka taky 200 = 400 chvalim super napad Citovat
Popcorn Player Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Na nějakým srazu by byl super. , já taky 200,-- Citovat
Pinďa Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Jsem pro menší sponzorovani našeho symbolu \"LVÍČKA\". Citovat
Marlin Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 500, ale potrebuju znat variabilni symbol, bo to pak nema smysl Citovat
Medvěd Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Děkujeme všem za přísliby penežních příspěvků na podporu zvířete ze znaku naší automobilky a vlastně propagaci klubu. Vedení klubu se dohodlo, že ke každé koruně zaslané na podporu lva přidá 50%, tedy např. k zaslaným 200 Kč, po odečtení poplatků na účtu přidá 97,- Kč, maximálně však 10.000,- Kč. Samozřejmě pokud bude pár korun chybět na dosažení třeba 30tKč hranice, klub to mimořádně doplatí. Podíl klubu byl zvolen s ohledem na regionalitu takové propagace, nutnost zachovat taky něco na účtě pro nové vedení a obecně pro to, že s automobilismem to není úplně jednoznačně spojeno a ačkoliv Vaše reakce jsou pozitivní, bezpochyby s tím nemusí všichni souhlasit. Možná Vám to přijde trochu opatrné, ale klub zatím nikdy neplatil za svoji vlastní propagaci a berme to jako pilotní projekt. Vaše příspěvky očekáváme tedy na účtě č. 106206306/2400 variabilní symbol 3333 do 30.6. [upravil dne 30/5/2008 Medvěd] Citovat
Garfield Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Upozorňuji na to, že ačkoli Medvěd píše, že vedení klubu se dohodlo na sponzorované sumě neboli 2/3 individ členové a 1/3 klub (s omezením na 10.000), NENÍ TO PRAVDA. Tuto variantu odsouhlasili 4 lidi z 8, ostatní se zatím od včerejška kdy tento návrh padl nestihli vyjádřit. Předsedo, tak se mi zdá, že začínáme mít na férovost jednání odlišný názor. Vrrr. [upravil dne 30/5/08 Garfield] Citovat
Medvěd Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 To, co tu píše Garfield NENÍ pravda, očekávám stejně veřejnou omluvu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [upravil dne 30/5/2008 Medvěd] Citovat
Kurt Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Předsedo, tak se mi zdá, že začínáme mít na férovost jednání odlišný názor. A mně se zase zdá, že zatahujete členy do svých žabomyších válek, což neprospívá ani jedné straně. Citovat
Medvěd Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Je mi líto, že tu musíme vystupovat jako báby na rynku, ale je to Garfieldova volba, já se jen bráním z křivého nařčení (od tohoto pána bohuižel v poslední době nikoli prvnímu). Příspěvek na ZOO vznikl ve Vvittyho hlavě před celkem nedávnou dobou a vedení klubu se snažilo co nejrychleji zaujmout k celé akci stanovisko. Pravdou je, že právě Garfieldovi se podařilo s pražskou ZOO dohodnout, že bychom u sponzorovaného zvířete mohli mít klubové logo. Tento týden jsme v klubu jednali o možnostech podpory Vašich příspěvků, kde se sešly dva modely 1) Medvědův - podpořit Vaše snažení 50% z Vámi vybrané částky, avšak limitně ohraničeným 10 000,- Kč 2) Garfieldův - podstatně odvážnější, Garfield by navrhoval vložit jako klub dvojnásobek Vámi vložených peněz Musím tu přiznat, že krom Garfielda se během týdne nenašel nikdo, kdo by jeho návrh byť jen slovem podpořil - spíš se řešilo, zda podporu nepřesunout na nové vedení a tomu dát pouze naše doporučení, že bychom investovali třeba xxx peněz. V žádném případě totiž nechceme předávat klubový účet výrazně ponížený. Dnes jsme ale v počtu 5ti hlasujících + včera se jasně vyjádřujícího Oddieho (Radek V. bohužel nebyl u mailu) rozhodli o podpoře tak, jak si můžete přečíst o několik řádků výše. To, že mě Garfield, kterého jsem až doposud považoval za kamaráda s podobnými názory, bude takhle veřejně urážet, si prostě nemohu nechat líbit a MUSÍM se stejně veřejně bránit !!! Sami si udělejte obrázek o tom, na čí straně může asi být pravda a kdo se tu snaží jen zalíbit před volbami [upravil dne 30/5/2008 Medvěd] Citovat
Garfield Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Původně zaslal: Kurt Předsedo, tak se mi zdá, že začínáme mít na férovost jednání odlišný názor. A mně se zase zdá, že zatahujete členy do svých žabomyších válek, což neprospívá ani jedné straně. Podvod není žabomyší válka. Citovat
Kurt Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Což pořád neomlouvá to, že se veřejně shazujete. Rozhodnutí vedení by mělo být jednoznačné a jednohlasné. U soudu taky po vynesení rozsudku nevstane přísedící a neprohlásí \"Ale já byl proti!\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.