Marianos Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Zdravím všechny, otec si koupil P-206 1,4Hdi. Dali mu tam rádio co tam původně nebylo a sice hraje ale pořád to pípá, doma se to asi vyřešit nedá ? Co jsem zjistil rádio komunikuje s řídící jednotkou auta podle VIN. Díky za každou radu. Je to Clarion PU-2471 A. Citovat
Dave_k Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Na diagnostiku a nahrát do rádia VIN auta a mělo by být po problému. Citovat
Marianos Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Jo, díky, z toho jsem měl strach u nás mi řekli v Peugeotu cenu 2.000-2.500,-kč, asi se museli zbláznit. Ale asi to jinak nepůjde, jedině to nechat někde odkódovat. Citovat
Fusion Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Zkus zavolat do jinýho servisu, to je fakt nesmyslná cena... Nevím jestli to dělají běžní dekodéři ale tam by ta cena měla být kolem pár stovek. Citovat
Marianos Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Zkusím pohledat a zjistit co s tím, jinak tam raději dám jiné rádio ale takové, aby fungoval displej a ovládání pod volantem. Citovat
MatrixChose Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Marianos Zkusím pohledat a zjistit co s tím, jinak tam raději dám jiné rádio ale takové, aby fungoval displej a ovládání pod volantem. Záleží odkud jsi, ale dělají to v Rachotu v Nové Pace... Citovat
Marianos Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 Díky všem, už to mám odkódované nebo spíše zrušené to pípání. Stálo to 500,-kč, to ještě jde. Citovat
alternativ Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Kde si to nechaval zrusit to pipani, popr. jak? Pritelkyne ma stejny problem. Je z Opavy. Diky! Citovat
vendelinek Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Původně zaslal: alternativ Kde si to nechaval zrusit to pipani, popr. jak? Pritelkyne ma stejny problem. Je z Opavy. Diky! Taky to dělaj TADY,koukni ,třeba to pomůže:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.