Zila Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 čo použit ako material alebo čim to podepit ???? jeto jak najednej tak na druhej strane latka je nepoškodena iba ten papier [upravil dne 25/5/08 Zila] Citovat
AnotherOne Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Neviem koľko tam je miesta, ale snáď dlhšia tenká laťka širku prispôsobiť a prilepiť napr chemoprénom Citovat
Ticcino Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Já bych na to koupil skelnou pásku (prodává se v Baumaxu a používá se při tmelení spár např.sádrokartonových desek) a nějaké vhodné lepidlo. Chemopren je dobrej jak psal AnotherOne, ale s touhle mojí metodou by to asi nefungovalo. Navíc smrdí. Citovat
P607Olda Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Já bych přistříhl destičky ze sklolaminátu - cuprextitu (elektronik se nezapře), a lepit chemoprenem. Citovat
P607Olda Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Anebo, a to by bylo nejlepší, přímo tak, jak se dělají lodě ze skelného laminátu: skelnou tkaninu a epoxidem přelakovat pod tkaninu a nad tkaninu, případně dát dvě vrstvy tkaniny. Citovat
Ticcino Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: P607Olda Anebo, a to by bylo nejlepší, přímo tak, jak se dělají lodě ze skelného laminátu: skelnou tkaninu a epoxidem přelakovat pod tkaninu a nad tkaninu, případně dát dvě vrstvy tkaniny. No, něco takovýho jsem myslel Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 bezbarvý lak , nedavno jsem to tak dělal . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.