Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

nějak veliký :D

To se upraví... :D

Jinak je to z generátoru southparkových avatarů. :) Umí hodně věcí, viz. pár příkladů:

post-0-14109600738037_thumb.jpg

Odesláno

:D

P.S.: Tyhle tři lidi jsem dělal tak, aby byly pěkný (hlavně na těch ženskejch jsem se vyřádil :D:D), nicméně dají se tam pochopitelně vyrobit i solidní příšery. :D

[upravil dne 23/5/08 Fakir]

post-0-14109600738587_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

:D

P.S.: Tyhle tři lidi jsem dělal tak, aby byly pěkný (hlavně na těch ženskejch jsem se vyřádil :D:D), nicméně dají se tam pochopitelně vyrobit i solidní příšery. :D

[upravil dne 23/5/08 Fakir]

a nějaká příšerka by byla ? :)

Odesláno

mam jeden obrazok \".gif\" ale by som ho chcel trosku upravit viete niekto ako sa upravuju obrazky tohoto formatu? jedna sa je na nom smajlik ktory ma v ruke tabulku a mava nou hore a dole a chcel by som tu tabulku zmenit /obsah tabulky/ viete mi niekto pomoct?

Odesláno
Původně zaslal: robozv

mam jeden obrazok \".gif\" ale by som ho chcel trosku upravit viete niekto ako sa upravuju obrazky tohoto formatu? jedna sa je na nom smajlik ktory ma v ruke tabulku a mava nou hore a dole a chcel by som tu tabulku zmenit /obsah tabulky/ viete mi niekto pomoct?

No, jestli je animovanej, tak to bude zajímavější, ale programy na to jsou; dej si v Googlu vyhledávat \"gif animator\". Ale nebude to úplně snadný.

Lentilka: ten se zelenou čepicí je Kyle. :)

[upravil dne 24/5/08 Fakir]

Odesláno

zoner gif animator , celkem jednoduchej... tam bys to moh udělat

http://www.zoner.cz/gif-animator/

pripadne tam je i zkusebni 30ti deni verze legalne zdarma

[upravil dne 24.5.2008 aaischa]

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

zoner gif animator , celkem jednoduchej... tam bys to moh udělat

http://www.zoner.cz/gif-animator/

pripadne tam je i zkusebni 30ti deni verze legalne zdarma

[upravil dne 24.5.2008 aaischa]

vyskusam a potom to sem dam dakujem za radu

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Nezlob se,připadá mi to,jako změnit logo známé firmy.Pod nickem Fakir vidím něco jiného....

Na jednu stranu se dá říct, že změna je život. :) Kocoura už mám všude možně po internetu asi pět let a trošičku už se mi okoukal. Teď si nechám chvíli tohle, ať si odpočinu od kocoura, ale je možné, že se k němu zase vrátím. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...