aaischa Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 nevim jestli uz to je nekde na netu, ale hned sem to videl v ranich zpravach a teda nic moc oba mrtvy Citovat
voštík Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 docela nic-moc http://chrudimsky.denik.cz/nehody/aktualne-v-chrasti-zemrela-matka-i-dite-20080522.html Citovat
Guest servisman Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 už jsem o tom slyšel včera večer nic příjemného Citovat
Maverick Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Podle toho, jak to auto vypadá, musel ten dobytek jet nejmíň 90km/h:grr Mám teď na zahradě 205, která ve 40km/h narazila zezadu do oktávky a vypadá daleko líp i když je to v podstatě takový \"papírový\" auto. Citovat
Kejticka Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 JJ uz jsem o tom taky slysela...Dement...Zabit malo...Jen at si pekne zije s tim co udelal:bacha Citovat
aaischa Odesláno 23. květen 2008 Autor Odesláno 23. květen 2008 NOVÉ SNÍMKY: Viník nehody v Chrasti neměl řidičák! Chrast - (ZNOVU AKTUALIZOVÁNO) Viník tragické srážky, při které ve čtvrtek v Chrasti zemřeli matka s malým dítětem, nejspíš neměl za voůlant vůbec usednout! \"Řidič je podezřelý ze spáchání trestného činu řízení motorového vozidla bez příslušného řidičského oprávnění,\" uvedla tisková mluvčí chrudimské policie Věra Hamáčková. ------------------------------------------------ no mazec Citovat
Kurt Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Předběžně bylo zjištěno, že odebraná moč je pozitivní na amfetamin. Přesnou výši určí až laboratorní vyšetření moči,\" uvedla tisková mluvčí chrudimské policie Věra Hamáčková. Citovat
Ticcino Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Bez řidičáku, na drogách, rychle jako prase a zabije bábu s dítětem. Kolik dostane? 4 roky? Nebo jako se stalo kolegovi, jehož smetla řidička pod vlivem alkoholu a se zabavenými papíry? Kolega měl jen naražený koleno, jeho spolujezdkyně rozmlácenej obličej a její dcera (asi 10let) zlomenou páteř. A ta řidička? No, má bohatý rodiče, tak se to asi nějak udělá... Ono se mi lehce moralizuje, ale sekání prstů zlodějům a pálení cejchů mělo něco do sebe. Citovat
dýzl Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Se mi líbí jak řeknou :\" je podezřelý ze spáchání trestného činu...\"Toto nechápu,jel v autě,nemá řidičák,udělal nehodu ale jej jen podezřelý vždyť je to jasné jak facka. Asi by bylo nej vodit jej ke každé nehodě ať uklízý ty rozsekaný lidi a navíc pozůstalejm oznamovat že jejich blízcí jsou KO Citovat
aaischa Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 hmm jenže ted bude shchvaleno v novele trestniho zakonika ze jizda bez Řidičáku bude jen přestupek a zakon funguje tak ze pro obvinenyho platí to co mu ublíží míň takže si z toho tak trošku pomůže Citovat
corsair.cz Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: aaischa hmm jenže ted bude shchvaleno v novele trestniho zakonika ze jizda bez Řidičáku bude jen přestupek a zakon funguje tak ze pro obvinenyho platí to co mu ublíží míň takže si z toho tak trošku pomůže jo přesně tak, proč zpřísňovat zákony? Vždyť jezdíme stejně jako prase dál, tak je zmírníme a řidiče se automaticky ukáznějí, dokonce i ti co jezdí bez řidičáku si sáhnou na svědomí a řeknou si, že je to špatné a přestanou. To je dobrá filozofie, nebudeme vrahům nakonec rozdávat bonbóny? pohladíme je hezky po vláskách a řekneme: tytytyty, to se nedělá, příště ať už se to nestane. Tak jo, to společnost asi chce, v tom případě si jdu hned koupit neprůstřelnou vestu, navařím radlici z bagru na přední nárazník, přes rameno si hodím ákáčko a můžu vyjet na naše silnice.:bacha:bacha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.