Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

fuuu, tak ja som ratal s tym, ze tych 240 daju aj oba nafta engine

...síce mozno po chvilke \"trapenia\", ale daju (alebo teda aspon silnejsi dvaapolliter)

by ma naozaj \"prekvapilo\", ak by to zvladali len a len benziny :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Nojmi

tak já ho prohnal po dálnici je to sice 1.8 16V ale max byl až na konec což je 220-230 co to dalo z prahy do jihlavy sem byl pod dvacet minut

e884.gif

Praha - Jihlava 100km za 20min = 300km/h

[upravil dne 2/7/08 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Nojmi

tak já ho prohnal po dálnici je to sice 1.8 16V ale max byl až na konec což je 220-230 co to dalo z prahy do jihlavy sem byl pod dvacet minut

e884.gif

Praha - Jihlava 100km za 20min = 300km/h

:D Nevěříte, věřte. :D

Odesláno

Stifler:asi tak,nechci tu nikoho prudit ale i to co napsal je trošku divný.já tu trasu jezdím často a docela rád bych to viděl:myslim ale dost 406 do 406.tady jsou jen vládní vozidla:D

SV 24:tak to mě mrzí že jsem vás neviděl,tak snad někde jinde.ale moc mě tam zaujala 405ka která stála naproti nám.byla červená prostě origo stav žádný přehnaný tuning.prostě kára:super

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

jo jo videl sem ji... MI16 krasna! A nevykej mi...! :mrk Jsme tak nejak stejne stary! :D

já myslel vás jako dohromady s kamarádem,to bych si nedovolil ti vykat:D.no schválně práskni kolik ti je.mě je 22 prostě ucho no:D

jinak se příště přihlaš a zakalíme.stačí říct SV 24 a automaticky otvírám pivko:D

[upravil dne 3.7.08 Lukash605]

Odesláno

milovice pojedu na 100% pokud se nestane něco neočekávanýho,ale mimoň nevím.nějak se ke mě dostalo že prý má být vjezd 500kč auto:o takže se ještě s tuning klubem rozhodujem jestli pojedem.mimoň je u mě zatím 50:50

ale jinak jestli chceš někdy pokecat,tak jsme s kámošema z klubu každý večer v garážích tesco stodůlky.to je naše gheto:D:rokervždycky večerní cíčko po práci tak od 18:00 až nevím:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...