Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takových temat už tu bylo hodně...použij hledání. Zas ale většinou byly bez rozlišení typu...

Tak co se týče mé 605, jet hodně rychle jsem zkoušel jen jednou - ručička lehce ťukala cifru 240km/h...pak už dálnice zatáčela:)

• O 4 týdny později...
Odesláno

podla tacho 240 a to dost casto.od 220 to islo velmi obtiazne.najlepsie bolo ako som raz v miernej zakrute na dialnici v pomalsom pruhu obehol calibru,nechcela uhnut-240.asi to potom predal chlapec.

spotreba pri cca 200 vychadzala podla prepoctu na nejakych 15-16 litrov.

3,0 v6 rok 92

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

a jela by i vic??? :mrk

Řekl bych že jo, bylo to na rovince a ještě by se vyšplhla. Spotřebu fakt nevím, nepočítá mi to a neřeším to

Odesláno

2.0 SVti uhání taky 240:D jj,je to prdel nahánět bez problémů na dálnici nová auta se 14 let starým autem a hlavně nejvíc si dovolujou s TDi.těm se jen směju.když mě probliká tak neuhnu ale ujedu:Doptimisti

Odesláno

To je presny... treba kdyz sem jel ted z milovic kde sem te tez videl tak tam zavodil ,,tipek\" se stribrnou Octavii TDI... : (teda snazik se...) :D

Odesláno

trefne, tiez som sa zrovna dnes \"nahanal\" s TDI Oktavkou

...respektive nenahanal, on sa chcel asi nahanat, ked sa snazil ma zobrat naraz s kamionom, za ktorym sme sa vliekli v serpentinach dlhsiu dobu

...sa asi nestacil divit, ked sa mu uz po asi dvesto metroch uplne stratili moje koncove svetla a on chudacisko skoncil zrejme s presliapnutou podlahou pod plynom:D

inak, 240 je bezproblemovych asi u kazdej 605-ky khara.gif

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

To je presny... treba kdyz sem jel ted z milovic kde sem te tez videl tak tam zavodil ,,tipek\" se stribrnou Octavii TDI... : (teda snazik se...) :D

jj,nedodělaná kapota to jsem já:D,sem tam zahlídl jen jednu 605-ku.stála kousek od driftů byla stříbrná.jinou jsem tam neviděl.my jsme ta byly celej tuning klub

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...