Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zimní klouzání poněkud jinak???  

1. 1. Zimní klouzání poněkud jinak???

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem se dozvěděl, že bychom Zimní klouzání 2009 mohli pojmout v trošku jiném hávu a jde mi o to, zda by o takové pojetí byl vůbec zájem.

Jedná se o to, že jsem byl Řebíkem upozorněn na tuto atrakci:

http://motokary-hronov.ic.cz/index.htm

Sice mnozí z Vás (a už to slyším) mohou namítat, že jsme v okolí pořádali donedávna podzimní sraz a že doufají, že letošní podzimní už konečně bude jinde (viz.Podzimní sraz ), já si ale myslím, že k Zimnímu klouzání je okolí Hronova velice vhodnou lokalitou a pokud by se sraz oživil i sobotním večerním přeborem P-clubu v jízdě na motokárách, tak by to mohla být velice povedená akce.

Než začnu zjišťovat podrobnosti, rád bych znal Váš názor, zda by vůbec byl o něco podobného zájem. Cena srazu by zřejmě byla poněkud vyšší než je běžný standart (momentálně je ubytování zdarma po projetí 700 Kč v motokárách, tzn. po hodině jízdy má jezdec bydlení grátis, jinak vychází ubytování na 190,- Kč/os), ale pokud by byl zájem, věřím, že by se nám povedlo i nějakou kačku srazit.

Děkuji za reakce, i když vím, že do února je ještě hóóóódně daleko

[upravil dne 19/5/2008 Medvěd]

Odesláno

Já jsem pro... Dle mého názoru je to dobrý nápad a taky kdy se mi naskytne možnost vytlačit Neona bez újmy na plechách z dráhy aby nebyl furt první..:myslim:):D

Pač tu a tam brněnský sraz se koná na motokárách a vždycky se to všem líbilo a zvláště když někdo někoho vytlačil z dráhy nebo někdo do někoho zezadu nasolil z kopca v zatáčce v plné rychlosti... :super

Ono se to z prvu zdá takový nějaký ale jak pak člověka pohltí ta dravost a ten adrenalin tak je to úplně o něčem jiném a těch utracených peněz člověk vůbec nelituje.. Protože zařádit si na motokárách s členama PC kdy může jeden do druhýho narážet a štouchat se za život naskytne opravdu málo...

Když si vzpomenu na svoji první jízdu na motokárách tak jsem si říkal,že to bude o ničem a náhle se z jedné jízdy vyklubalo 10 jízd...:D:D

Tak čus bando...;)

Odesláno

Také napíši svůj názor :roker

Okolí Hronova je opravdu pro zimní klouzání vhodné, ani by možná nemusela být dlouhá trasa a přesto si užijeme klouzání až až. Jasně, takových míst je v republice hodně, ale tady se nabízí ta možnost motokár...

Já mám zmiňovanou motokárovou dráhu ve vesnici, kde bydlím, ale ještě nikdy jsem tam nebyl. Jak jsem říkal Méďovi do telefonu, v druhé polovině června se tam zastavím a zjistím, jestli tam náhodou nemám nějakého známého. Teď to po mě nechtějte, nemám ani malilinko času navíc, což je vidět i zde na fóru, kde jsem už tři týdny nebyl.

Co vím, tak zdejší dráha je hojně využívána nejen různými nadšenci, kteří si jdou jen tak zajezdit, ale ve velké míře také víkendovými akcemi firem, které chtějí stmelit kolektiv (a nejen pánský). Ubytování je prý na slušné úrovni (žádný přepych, ale na kvalitní přespání dostatečně dobré) a bar je víc než chválen ;)

Odesláno

Tak já jsem taky pro.

Na motokárách jsem byla jen párkrát,ale je to sranda a fakt mě to baví!

Že to bude o něco dražší tak s tím se musí počítat a rozhodně mě to neodradí:D

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

vic jak 100km na sraz nejedu... uz me to zacina malinko stvat, ta diskriminace severocechu

Co mám říkat Já a kolegové odsud.....Já jezdím běžně na sraz min.200 km až 500 km třeba na zimní kloukaní 2008......

Odesláno
Původně zaslal: Přema

vic jak 100km na sraz nejedu... uz me to zacina malinko stvat, ta diskriminace severocechu

Co mám říkat Já a kolegové odsud.....Já jezdím běžně na sraz min.200 km až 500 km třeba na zimní kloukaní 2008......

mno, ja tom bud Morava, Vychodni cechy, zapadni cechy a tady porad nic. V posledni dobe to ma nejmin 200km na sraz....

BTW, Na Sebetov a podzim, stejne tak i zimni klouzani jedu...

Odesláno

mno, ja tom bud Morava, Vychodni cechy, zapadni cechy a tady porad nic. V posledni dobe to ma nejmin 200km na sraz....

Marline, tak neco usporadejte. Vzdyt severni cechy jsou moc hezke a urcite by mnoho peugeotaku poznalo, ze to navzdory povesti je krasny kus zeme. Stejne, jako ostravsko...

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Marline, tak neco usporadejte. Vzdyt severni cechy jsou moc hezke a urcite by mnoho peugeotaku poznalo, ze to navzdory povesti je krasny kus zeme. Stejne, jako ostravsko...

uz neco s JArdou vymyslime...

Odesláno
Původně zaslal: voštík

Nadelas prdlajs anebo zorganizujes....

Uz vidim ten nazev: S fotakem cestou necestou:D

Ja bych to nazval jinak

S fotakem pres brody a hory, anebo neznama zakouti Liberecka :D

Odesláno

no tak nekam doraz :) a ani nemusis dojet autem :D Ja to tak delam uz rok... skoro presne...

Sleduj 4um a hlavne tuto sekci, pak se prihlas a doraz

proste :roker

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...