Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar, Chci se zeptat, jestli se někomu z vás podařilo rozchodit tu páčku na ovládání rádia na jiném než origo rádiu. Popřípadě jak a na jakym rádiu.

EDIT: Vim že se to tu už párkrát řešilo, ale nikdo nenapsal, jestli to nakonec rozchodil.

[upravil dne 19.5.08 Mefisto86]

Odesláno

Ja som to spojazdnil. Rádio mám SONY. Typ prestne neviem, ale vačšina Sonyčok ma vzadu vstup na ovládanie (jack 3,5mm), Tak som vyrobil medzikus (cca 20 Sk) a chodí to na moje pomery super... :super

Odesláno
Původně zaslal: pysta1

Ja som to spojazdnil. Rádio mám SONY. Typ prestne neviem, ale vačšina Sonyčok ma vzadu vstup na ovládanie (jack 3,5mm), Tak som vyrobil medzikus (cca 20 Sk) a chodí to na moje pomery super... :super

A co takhle nějaký šémátko by nebylo? :myslim

Odesláno

No šémátko ani nebolo, :) v podstate ide o mrňavý plošák, na ktorý som naletoval rezistory. No a z toho plošáčiku ide káblik a na konci je jack 3,5mm. Ak máš Sony rádio a zo zadu zdierku na jack, tak sa to dá riešiť. Ak budeš chcieť rád poradím a skúsim zohnať neaký náčrt... :mrk

• O 7 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: pysta1

No šémátko ani nebolo, :) v podstate ide o mrňavý plošák, na ktorý som naletoval rezistory. No a z toho plošáčiku ide káblik a na konci je jack 3,5mm. Ak máš Sony rádio a zo zadu zdierku na jack, tak sa to dá riešiť. Ak budeš chcieť rád poradím a skúsim zohnať neaký náčrt... :mrk

Vedel by si dat nejaku schemicku elektricnu? Bo mam pioneera co ma tiez ovladanie cez 3,5 jack a pasuje tam aj ovladac co je ku sony radiam... Takze cisto teoreticne by to mohlo chodit aj mne :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...