Maverick Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Zdar, Chci se zeptat, jestli se někomu z vás podařilo rozchodit tu páčku na ovládání rádia na jiném než origo rádiu. Popřípadě jak a na jakym rádiu. EDIT: Vim že se to tu už párkrát řešilo, ale nikdo nenapsal, jestli to nakonec rozchodil. [upravil dne 19.5.08 Mefisto86] Citovat
pysta1 Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Ja som to spojazdnil. Rádio mám SONY. Typ prestne neviem, ale vačšina Sonyčok ma vzadu vstup na ovládanie (jack 3,5mm), Tak som vyrobil medzikus (cca 20 Sk) a chodí to na moje pomery super... Citovat
Dave_k Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: pysta1 Ja som to spojazdnil. Rádio mám SONY. Typ prestne neviem, ale vačšina Sonyčok ma vzadu vstup na ovládanie (jack 3,5mm), Tak som vyrobil medzikus (cca 20 Sk) a chodí to na moje pomery super... A co takhle nějaký šémátko by nebylo? Citovat
pysta1 Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 No šémátko ani nebolo, v podstate ide o mrňavý plošák, na ktorý som naletoval rezistory. No a z toho plošáčiku ide káblik a na konci je jack 3,5mm. Ak máš Sony rádio a zo zadu zdierku na jack, tak sa to dá riešiť. Ak budeš chcieť rád poradím a skúsim zohnať neaký náčrt... Citovat
SaBoTeR Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: pysta1 No šémátko ani nebolo, v podstate ide o mrňavý plošák, na ktorý som naletoval rezistory. No a z toho plošáčiku ide káblik a na konci je jack 3,5mm. Ak máš Sony rádio a zo zadu zdierku na jack, tak sa to dá riešiť. Ak budeš chcieť rád poradím a skúsim zohnať neaký náčrt... Vedel by si dat nejaku schemicku elektricnu? Bo mam pioneera co ma tiez ovladanie cez 3,5 jack a pasuje tam aj ovladac co je ku sony radiam... Takze cisto teoreticne by to mohlo chodit aj mne Citovat
pysta1 Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 SaBoTeR - poslal som Ti neaké veci na mail, pretože toho bolo viac, dúfam že TI to pomože. Daj vedieť ako si pochodil... Citovat
jozovicaa Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 zdravim, neposlal by si aj mne tie nakresy, ja mam radio clarion a tiez vyvod 3.5 jack na ovladanie. Dik jozovica@atlas.sk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.