Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Fotografie a videa ze srazu sportovních aut v Brně 17. 5. 2008

Recommended Posts

Odesláno

na tom videu 9. tam bych si asi auto nepostavil!!! :D Ale jinak luxus. Jen mi tam vadilo, že tam není žádné auto na LPG!!! :D:D:D

Jinak co dělá ta carera GT mimo trat - na fotkách? Nevíš?

Odesláno
Původně zaslal: jaudax

na tom videu 9. tam bych si asi auto nepostavil!!! :D Ale jinak luxus. Jen mi tam vadilo, že tam není žádné auto na LPG!!! :D:D:D

Jinak co dělá ta carera GT mimo trat - na fotkách? Nevíš?

LPG loooool...

ad. video: jo, nějací týpci v nové M3 blbi... přitom tam chodili lidi... no co dodat...

no ta carrera to nezvládla... Jsme to viděli v přímém přenosu... ujela prdel... přidal tam, kde neměl... To víš 612koní a 590Nm není zrovna jednoduché ukočírovat...

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

@re: si myslím žes jel proti mě jaks odjížděl, spz xTx. Moc pěkný auto.

Já tam nakonec nebyl jen sem jel kolem :(

jo, to jsem byl asi já...

OK406: ani nevíš, jak moc mně to rvalo... ale mám teď sjeté kotouče a brzdy rychle vadnou, tak jsem nechtěl pokoušet osud a navíc mezi těmi ferrari apod, bych si připadal hodně blbě :D

Teď v úterý bych rád jel na okruh. Nevím jestli do té doby seženu nové kotouče a desky....

Pegoo: to je opravdu škoda... z té atmosféry jsem byl unešený... vůně spálených brzd a spáleného benzínu všude kolem, rozžhavené brzdy, no prostě paráda...

Odesláno

Bylo to výborné. Předčilo to moje očekávání. Takovou koncentraci supersportů jsem nečekal. Hlavně mě těšilo, že většína si to na okruhu celkem dávala a svoje drahé hračky moc nešetřila. Pouze mě trochu mrzelo, že nepřijely takové skvosty jako Veyron, Enzo, Zonda...

to @re: Jakou jsi měl náladu, když jsi přijel domů? :D Už jsi se vrátil zase zpět do reality? :mrk Poté co jsem viděl při cestě zpátky domů dva rozmlácený proscháky mimo dálnici tak jsem se vrátil do reality celkem rychle...

Odesláno
Původně zaslal: MPavel

Bylo to výborné. Předčilo to moje očekávání. Takovou koncentraci supersportů jsem nečekal. Hlavně mě těšilo, že většína si to na okruhu celkem dávala a svoje drahé hračky moc nešetřila. Pouze mě trochu mrzelo, že nepřijely takové skvosty jako Veyron, Enzo, Zonda...

to @re: Jakou jsi měl náladu, když jsi přijel domů? :D Už jsi se vrátil zase zpět do reality? :mrk Poté co jsem viděl při cestě zpátky domů dva rozmlácený proscháky mimo dálnici tak jsem se vrátil do reality celkem rychle...

ale jo, již jsem se aklimatizoval :D

k těm porschákům... snad se jim nic nestalo... aquaplaning je sviňa

Odesláno
Původně zaslal: @re

Původně zaslal: MPavel

ale jo, již jsem se aklimatizoval :D

k těm porschákům... snad se jim nic nestalo... aquaplaning je sviňa

To bohužel nevím. Ale to jedno porsche otočený na střechu (myslím že to bylo porsche) nevypadalo moc dobře. Zdálo se mi, že mělo střechu hodně spreslou, ale zase tam byla celkem vysoká trává...Těžko říct, ale nebylo to napohled příjemný.

Jinak fotky a videa výborné. Dobrá práce. :super

Odesláno

OK406: ani nevíš, jak moc mně to rvalo... ale mám teď sjeté kotouče a brzdy rychle vadnou, tak jsem nechtěl pokoušet osud a navíc mezi těmi ferrari apod, bych si připadal hodně blbě :D

Myslím že furt lepší ta tvoje 406 než ten fiat coupé! :D

Jinak třeba ten ten veýron by nebyl marný na LPG. Spotřeba tak 25 na 100... :myslim:myslim:myslim :D:D

Odesláno

Vložil jsem novou fotogalerii, protože ta stará se špatně zobrazovala na menších rozlišeních, než je FULL HD, tj. 1920x1200... (24\"LCD)... :roker

Odesláno
Původně zaslal: jaudax

Myslím že furt lepší ta tvoje 406 než ten fiat coupé! :D

Jinak třeba ten ten veýron by nebyl marný na LPG. Spotřeba tak 25 na 100... :myslim:myslim:myslim :D:D

ten fiat má nějakých 350ps... ten klučina má taky peugeota 406 coupé...

Ty máš podobnou nemoc jako Přema :D on HDi, ty LPG :D

Odesláno

bylo to fajne.. kluci tomu tam davali solidne za usi :D cestou zpet jsme se stavili jeste v tom dolicku, mrknout na ty zatacky a bylo tam par peknejch driftu ktery obcas skoncily pretocenim ale tak pro divaky super..:super

a na zaver jsme tam potkali i tmave zelene coupe 406 a jejich majitele, takze snad z klubu to mam kompletni..:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...