@re Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Dneska jsme byli na okruhu v Brně se podívat, jak vypadají pořádné auta... Zde se můžete pokochat Stránka s fotogalerií Videa ze srazu: Video 01 Video 02 Video 03 Video 04 Video 05 Video 06 Video 07 Video 08 Video 09 Citovat
jaudax Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 na tom videu 9. tam bych si asi auto nepostavil!!! Ale jinak luxus. Jen mi tam vadilo, že tam není žádné auto na LPG!!! :D:D Jinak co dělá ta carera GT mimo trat - na fotkách? Nevíš? Citovat
@re Odesláno 17. květen 2008 Autor Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: jaudax na tom videu 9. tam bych si asi auto nepostavil!!! Ale jinak luxus. Jen mi tam vadilo, že tam není žádné auto na LPG!!! :D:D Jinak co dělá ta carera GT mimo trat - na fotkách? Nevíš? LPG loooool... ad. video: jo, nějací týpci v nové M3 blbi... přitom tam chodili lidi... no co dodat... no ta carrera to nezvládla... Jsme to viděli v přímém přenosu... ujela prdel... přidal tam, kde neměl... To víš 612koní a 590Nm není zrovna jednoduché ukočírovat... Citovat
Pata Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 @re: koukam, ze jsi ani nestacil otacet tim fotakem.... :D:D Citovat
Fakir Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Ta červená F430 je krásná. Stejně jako několik detailních fotek jejích dvou elektronicky řízených škrtících klapek Bosch. Citovat
Fusion Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 @re: si myslím žes jel proti mě jaks odjížděl, spz xTx. Moc pěkný auto. Já tam nakonec nebyl jen sem jel kolem Citovat
OK406 Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 @re, nikde jsem tam neviděl Peugeota? Ty si nebyl prohnat (vyvenčit) svého lva?? Citovat
Pegoo Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 @re pěkné.... škoda,že nelze dát do fotek ten pocit jako kdyžs byl přímo tam:D: :super:super Citovat
@re Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Fusion @re: si myslím žes jel proti mě jaks odjížděl, spz xTx. Moc pěkný auto. Já tam nakonec nebyl jen sem jel kolem jo, to jsem byl asi já... OK406: ani nevíš, jak moc mně to rvalo... ale mám teď sjeté kotouče a brzdy rychle vadnou, tak jsem nechtěl pokoušet osud a navíc mezi těmi ferrari apod, bych si připadal hodně blbě Teď v úterý bych rád jel na okruh. Nevím jestli do té doby seženu nové kotouče a desky.... Pegoo: to je opravdu škoda... z té atmosféry jsem byl unešený... vůně spálených brzd a spáleného benzínu všude kolem, rozžhavené brzdy, no prostě paráda... Citovat
John Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Nádherný fotečky aut..... a ty videa jsou taky moc pěkný. :super Citovat
MPavel Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Bylo to výborné. Předčilo to moje očekávání. Takovou koncentraci supersportů jsem nečekal. Hlavně mě těšilo, že většína si to na okruhu celkem dávala a svoje drahé hračky moc nešetřila. Pouze mě trochu mrzelo, že nepřijely takové skvosty jako Veyron, Enzo, Zonda... to @re: Jakou jsi měl náladu, když jsi přijel domů? Už jsi se vrátil zase zpět do reality? Poté co jsem viděl při cestě zpátky domů dva rozmlácený proscháky mimo dálnici tak jsem se vrátil do reality celkem rychle... Citovat
@re Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: MPavel Bylo to výborné. Předčilo to moje očekávání. Takovou koncentraci supersportů jsem nečekal. Hlavně mě těšilo, že většína si to na okruhu celkem dávala a svoje drahé hračky moc nešetřila. Pouze mě trochu mrzelo, že nepřijely takové skvosty jako Veyron, Enzo, Zonda... to @re: Jakou jsi měl náladu, když jsi přijel domů? Už jsi se vrátil zase zpět do reality? Poté co jsem viděl při cestě zpátky domů dva rozmlácený proscháky mimo dálnici tak jsem se vrátil do reality celkem rychle... ale jo, již jsem se aklimatizoval k těm porschákům... snad se jim nic nestalo... aquaplaning je sviňa Citovat
MPavel Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: @re Původně zaslal: MPavel Bylo to výborné. Předčilo to moje očekávání. Takovou koncentraci supersportů jsem nečekal. Hlavně mě těšilo, že většína si to na okruhu celkem dávala a svoje drahé hračky moc nešetřila. Pouze mě trochu mrzelo, že nepřijely takové skvosty jako Veyron, Enzo, Zonda... to @re: Jakou jsi měl náladu, když jsi přijel domů? Už jsi se vrátil zase zpět do reality? Poté co jsem viděl při cestě zpátky domů dva rozmlácený proscháky mimo dálnici tak jsem se vrátil do reality celkem rychle... ale jo, již jsem se aklimatizoval k těm porschákům... snad se jim nic nestalo... aquaplaning je sviňa To bohužel nevím. Ale to jedno porsche otočený na střechu (myslím že to bylo porsche) nevypadalo moc dobře. Zdálo se mi, že mělo střechu hodně spreslou, ale zase tam byla celkem vysoká trává...Těžko říct, ale nebylo to napohled příjemný. Jinak fotky a videa výborné. Dobrá práce. Citovat
jaudax Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: @re OK406: ani nevíš, jak moc mně to rvalo... ale mám teď sjeté kotouče a brzdy rychle vadnou, tak jsem nechtěl pokoušet osud a navíc mezi těmi ferrari apod, bych si připadal hodně blbě Myslím že furt lepší ta tvoje 406 než ten fiat coupé! Jinak třeba ten ten veýron by nebyl marný na LPG. Spotřeba tak 25 na 100... :myslim:myslim :D Citovat
@re Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Vložil jsem novou fotogalerii, protože ta stará se špatně zobrazovala na menších rozlišeních, než je FULL HD, tj. 1920x1200... (24\"LCD)... Citovat
@re Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: jaudax Původně zaslal: @re OK406: ani nevíš, jak moc mně to rvalo... ale mám teď sjeté kotouče a brzdy rychle vadnou, tak jsem nechtěl pokoušet osud a navíc mezi těmi ferrari apod, bych si připadal hodně blbě Myslím že furt lepší ta tvoje 406 než ten fiat coupé! Jinak třeba ten ten veýron by nebyl marný na LPG. Spotřeba tak 25 na 100... :myslim:myslim :D ten fiat má nějakých 350ps... ten klučina má taky peugeota 406 coupé... Ty máš podobnou nemoc jako Přema on HDi, ty LPG Citovat
jaudax Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 :D:D já nikdy! :D:D ale ta Karera GT na plyn... :D:D:D Citovat
Béďa Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 bylo to fajne.. kluci tomu tam davali solidne za usi cestou zpet jsme se stavili jeste v tom dolicku, mrknout na ty zatacky a bylo tam par peknejch driftu ktery obcas skoncily pretocenim ale tak pro divaky super.. a na zaver jsme tam potkali i tmave zelene coupe 406 a jejich majitele, takze snad z klubu to mam kompletni.. Citovat
barenst Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Tady jde videt k cemu se hodi 18x zoom pekne fotky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.