Pe.Tr Odesláno 23. květen 2008 Autor Odesláno 23. květen 2008 Původně zaslal: honza406 to má Pe.Tr tolik změn na oko pohledné ?? že to změní imič auta ?? no ta změna co přijde ted je natolik Velká že opětovné předělání podpisu by už Hurvajz nezkousl , tak přestavba podpisu bude až pak Citovat
Guest servisman Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 že by předělávka na 407 to by bylo Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: honza406 to má Pe.Tr tolik změn na oko pohledné ?? že to změní imič auta ?? no ta změna co přijde ted je natolik Velká že opětovné předělání podpisu by už Hurvajz nezkousl , tak přestavba podpisu bude až pak Pro tebe skousnu všechno, jenom je to tak trochu zbytečný dělat ti podpis každej tejden:D:D:D Ještě že se některý věci dají dodělat na fotce:D [upravil dne 23/5/08 Radek Hurvajz] Citovat
Guest servisman Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Pe.Tr já pokud bych chtěl duplex bych chtěl asi něco takové,protože je jednoduchá montáž na jeden;) Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. květen 2008 Autor Odesláno 23. květen 2008 hezké ale nezapomen na vanu na kolo od rezervy , navic kvuli tažnemu mam tlumiče převařene na vysku a je to tak tak co se tyka volneho mista na dalsi trubku uz by nebylo misto. Citovat
Guest servisman Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 je mi to jasné vím jak to vypadá,mám také tažné,duplex mne láká,ale chtěl bych to právě tak že by se dal použít i zpětně původní konec.Ale nakonec to budu řešit jiným způsobem změnou,ale není to 100% Citovat
paul jane Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 to honza 406 : tak neco podobneho co mas na tom obrazku mam ja na svem aute a ta rezerva co pise petr dela menci problem ale vsechno jde. Citovat
Bejk13 Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Pěkně \'\' VOSTREJ \'\' Kombajn!Jen chvála. Citovat
Fakir Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr no ta změna co přijde ted je natolik Velká že opětovné předělání podpisu by už Hurvajz nezkousl , tak přestavba podpisu bude až pak Hele, že ty plánuješ Lambo doors? Všechny čtyři dveře otvírat nahoru a zadní stylově do strany... :D Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: Pe.Tr no ta změna co přijde ted je natolik Velká že opětovné předělání podpisu by už Hurvajz nezkousl , tak přestavba podpisu bude až pak Hele, že ty plánuješ Lambo doors? Všechny čtyři dveře otvírat nahoru a zadní stylově do strany... :D hm a překvapení je v háji ... :D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 pekny pekny, asi opet zajedu do spei, ale fakt nevim. Folie nebo duplex nebo snizit??? Potrebuji sponzora nebo tiskarnu na penize Citovat
Pata Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Scratch pekny pekny, asi opet zajedu do spei, ale fakt nevim. Folie nebo duplex nebo snizit??? Potrebuji sponzora nebo tiskarnu na penize Nejdriv bych dal folie Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 tak další věc hotová , sice vím že to spousta lidí odsoudí ale je to veřejné forum takže nazorujte dle libosti Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 trubice nejsou vidět ani když se zaklekne Citovat
Fakir Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Měls dát spíš modrý, aby to ladilo s barvou auta, ne? Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Tak,tak modrá by slušela víc,za neony nikoho neodsuzuju:super Citovat
čakom Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Modrou má každej. Ale je to pěkný Taky jsem to míval ale jezdit se staženou prdelí a čekat kdy mě chytnou mě už nebavilo;) Pár pokut jsem za to dostal:nevim Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Pe.Tře, mě se to náhodou líbí. Taky možná někdy pořídím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.