Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

to má Pe.Tr tolik změn na oko pohledné ?? že to změní imič auta ??

no ta změna co přijde ted je natolik Velká že opětovné předělání podpisu by už Hurvajz nezkousl , tak přestavba podpisu bude až pak :D:o:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: honza406

to má Pe.Tr tolik změn na oko pohledné ?? že to změní imič auta ??

no ta změna co přijde ted je natolik Velká že opětovné předělání podpisu by už Hurvajz nezkousl , tak přestavba podpisu bude až pak :D:o:D

Pro tebe skousnu všechno, jenom je to tak trochu zbytečný dělat ti podpis každej tejden:D:D:D Ještě že se některý věci dají dodělat na fotce:D

[upravil dne 23/5/08 Radek Hurvajz]

Guest servisman
Odesláno

Pe.Tr já pokud bych chtěl duplex bych chtěl asi něco takové,protože je jednoduchá montáž na jeden;)

post-0-14109600738807_thumb.jpg

Odesláno

hezké ale nezapomen na vanu na kolo od rezervy , navic kvuli tažnemu mam tlumiče převařene na vysku a je to tak tak co se tyka volneho mista na dalsi trubku uz by nebylo misto.

Guest servisman
Odesláno

je mi to jasné vím jak to vypadá,mám také tažné,duplex mne láká,ale chtěl bych to právě tak že by se dal použít i zpětně původní konec.Ale nakonec to budu řešit jiným způsobem změnou,ale není to 100%

Odesláno

Hele, že ty plánuješ Lambo doors? :D Všechny čtyři dveře otvírat nahoru a zadní stylově do strany... :D:D

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Hele, že ty plánuješ Lambo doors? :D Všechny čtyři dveře otvírat nahoru a zadní stylově do strany... :D:D

hm a překvapení je v háji ...

:D:D:D

Odesláno

pekny pekny, asi opet zajedu do spei, ale fakt nevim. Folie nebo duplex nebo snizit??? Potrebuji sponzora nebo tiskarnu na penize

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

pekny pekny, asi opet zajedu do spei, ale fakt nevim. Folie nebo duplex nebo snizit??? Potrebuji sponzora nebo tiskarnu na penize

Nejdriv bych dal folie :super

• O 2 týdny později...
Odesláno

Modrou má každej. Ale je to pěkný :super

Taky jsem to míval ale jezdit se staženou prdelí a čekat kdy mě chytnou mě už nebavilo;) Pár pokut jsem za to dostal:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...