tom406 Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Hezké-jen koncovky bych volil jen s tenkou slupkou .Tyto vypadají jeko nějaký ten tuning a k tomu právě nejde to tažné!!. Z duplexu musí jít taky trochu respekt z pohledu řidiče za tebou.A tyto koncovky na mě působí trošku levně. Jinak duplex se hodí na takový vůz:super Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. květen 2008 Autor Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: tom406 Hezké-jen koncovky bych volil jen s tenkou slupkou .Tyto vypadají jeko nějaký ten tuning a k tomu právě nejde to tažné!!. Z duplexu musí jít taky trochu respekt z pohledu řidiče za tebou.A tyto koncovky na mě působí trošku levně. Jinak duplex se hodí na takový vůz:super ale má stylovou krytku s lvíčkem:(fňuk :D:D Citovat
tom406 Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: tom406 Hezké-jen koncovky bych volil jen s tenkou slupkou .Tyto vypadají jeko nějaký ten tuning a k tomu právě nejde to tažné!!. Z duplexu musí jít taky trochu respekt z pohledu řidiče za tebou.A tyto koncovky na mě působí trošku levně. Jinak duplex se hodí na takový vůz:super ale má stylovou krytku s lvíčkem :D:D jasně jen můj pohled na tvou práci.Ale je to pěkná práce:) [upravil dne 17.5.2008 tom406] [upravil dne 17.5.2008 tom406] Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. květen 2008 Autor Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: tom406 Hezké-jen koncovky bych volil jen s tenkou slupkou .Tyto vypadají jeko nějaký ten tuning a k tomu právě nejde to tažné!!. Z duplexu musí jít taky trochu respekt z pohledu řidiče za tebou.A tyto koncovky na mě působí trošku levně. Jinak duplex se hodí na takový vůz:super ale má stylovou krytku s lvíčkem :D:D jasně jen můj pohled na tvou práci.Ale je to pěkná práce:) [upravil dne 17.5.2008 tom406] [upravil dne 17.5.2008 tom406] počkat ja neřekl že je to ma prace , to je díky www.spei.cz kde maji i ostani členove klubu 10% slevu na praci i material. ja jim dal svoji představu a oni to splnily , ja jsem spokojen , jinak ten lauf v levo mi dělali loni a ted jsem nechal dodělat i ten pravej:super , tažný mě je lito sundat . Ber to tak že to neni tuning kára ale rodinné kombi v menší upravě . Citovat
Dundee Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Nóóó, tak to jsem zvědavej, co dál plánuješ Ten duplex je dobrej, na tom kombíku sedí jak pr*el na hrnec:super;) Taky mě to láká, ale u mě je docela problém s místem pod autem (náprava, tažný a koš s rezervou):( Citovat
Pata Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Ber to tak že to neni tuning kára ale rodinné kombi v menší upravě . Jsi si jisty? :D:D Citovat
MirasCC Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Mno vidíš to Péťo, paráda! Už se těším na minisraz, až to omrknu naživo. Drž mi fleka vedle tebe, ať můžeme provést srovnávací testy Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. květen 2008 Autor Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC Mno vidíš to Péťo, paráda! Už se těším na minisraz, až to omrknu naživo. Drž mi fleka vedle tebe, ať můžeme provést srovnávací testy jj taky jsem zvedav ale ty mas na rozdil ode mne v aute motor:D:D:D Citovat
Dundee Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr ale ty mas na rozdil ode mne v aute motor:D:D:D No jo, ale tvůj výfuk ten dojem motoru umí bez problémů vyvolat:D:D:D Citovat
MirasCC Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr jj taky jsem zvedav ale ty mas na rozdil ode mne v aute motor:D:D:D No zas taková hitparáda to taky není Citovat
Přema Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Krasavec:super......ale něco mi to připomíná.....že by moji bývalku......??????:D:D:D:D:D:D:papa Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. květen 2008 Autor Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: Přema Krasavec:super......ale něco mi to připomíná.....že by moji bývalku......??????:D:D:D:D:D:D:papa do té mam ještě hodně daleko Přemku , ale díky za pochvalu . jinak bixenon nebude neboj , jsou jen klasicke xenony Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Jen takovej dotaz. Kolik celkem levelů bude na tuning upravách rodinného vozu??? :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. květen 2008 Autor Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Jen takovej dotaz. Kolik celkem levelů bude na tuning upravách rodinného vozu??? :D:D no zatim jsou ve stadiu připrav jen tři Citovat
Marcel505 Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: jaudax Ta tvoje manželka tě má hooodně ráda,co? :D:D na funkci to nemá vliv Na funkci živočicháře? :D Pe.Tr: Pěkný, ale teda přijde mi to jak kulomety! Citovat
MJSytic Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Po dohodě s Pe.trem se zdržuju komentáře (máš čas do srazu, nezapomeň) Jen doplním, že jsem to již viděl LIVE:cool: Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Marlin mno a k cemu to jako je? hele , stačí když se takhle ptá manželka. :D Citovat
Guest servisman Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 k čemu pokud dojde palivo vrazíš 2 trubky a auto odvezeš jako kolečko:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.