mmmb Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 už se ti podařily nejaké prahové lišty, foto? Citovat
Stifler Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: mmmb už se ti podařily nejaké prahové lišty, foto? Netlač na pilu. Nevidíš, co tady má zakázek??? Citovat
chuck11 Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: mmmb už se ti podařily nejaké prahové lišty, foto? Netlač na pilu. Nevidíš, co tady má zakázek??? Přesně tak Stiflere i já sem jeden stěch co mu dává dosti zabrat,má semnou hodně práce. Citovat
hnjupis Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 No delam na tom vic nez na svoji praci...jeste ze ma majitel dovolenou...:D:D Bohuzel se mi pokazil jeden programek a ja ted musim preinstalovavat vsechny programi vcetne Topse ve kterem programuji..Jinka to delam od ran od pul seste do pul devate takze rychleji to nejde...Hned jak budu mit nejake novinky tak jsou tu!! Citovat
Bratr Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Prahové lišty bych taky bral na 306 3dv.. Tak sem zvědav.. GoodLuck Citovat
Guest servisman Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 vidím že dotyčný bude muset pracovat dalších 12 hodin denně aby stíhal:D Citovat
Stifler Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Původně zaslal: hnjupis Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: hnjupis Zdravim chlapi....delam sefa a programatora na Laseru a uz sem to nejak vychytal tak me napadlo ze bych mohl nekomu neco udelat..Staci kdyz mi poslete na mail obrazek nebo vykres v DXF a nebo bitmapu(JPG,GIF,..)(tam je problem protoze to budu prekreslovat do vektorovky takze to dyl trva) ale necha se to.Jediny muj pozadavek je aby ste to nakreslili jak rikam-jako male dite-jednou carou a bez stinu a zbytecnych slozitosti..material je mi celkem jedno mam ho tu dost ale doporucuji od 1 do 2 mm lesteny nerez 1.4301 ktery nechavam po opracovani lestit..jinak nezivim se tim ale bavi me to takze to delam ve svem volnu..Muzu bud gravirovat nebo propalovat,dulcikovat atd...tak to promyslete a zkuste pisnout co chcete... Jen doplnuji neni to zadna ziskova vyroba!!!Delam to jen za postovny..Je to spis pro cleny kteri neco shaneji at uz privesek nebo nejaky kryt ci dil a nemohou to sehnat nebo chteji byt originalni a nebo meji napad jak neco zlepsit...dale by nemel byt problem nechat dily obybat(eventuelne zinkovat a lakovat-ale to uz bude zalezet na velikosti a mnozstvi... Už jsem ti psal U2U (jak jsme se bavili o těch prahových lištách), ale klidně tu zprávu zkopíruju sem, třeba se ke mně někdo přidá a mohl bys udělat mé nápady i ostatním členům. Moje U2U: \"No, lišty by měly bejt o rozměrech 80 x 30 mm a tloušťka asi ty 2 mm (budou 2 - na mýho třídveřáka), písmo od kraje asi podle obrázku na odkazu, co přidávám úplně dole (takže pár milimetrů), uchytim to asi 3M páskou, takže bez děr na nýty a vzhledově tak nějak dle toho obrázku na odkazu (nerozumim těm metodám, co popisuješ, jak to potom vypadá)... Tady máš nějaký vzory nápisů, abys měl aspoň představu stylu písma: A dokázal bys udělat i něco takovýdleho??? Jen né v mílích za hodinu, ale v km/h... a třeba i tohle: - barevný by to samozřejmě nemuselo bejt, to bych už zvládnul sám. Kdyby jsi uměl i tohle, tak to bysme se dohodli, do toho bych byl ochotnej investovat! Jinak tady je odkaz na to moje vlákno, kde je i obrázek těch dveřních lišt, jak by to mělo zhruba vypadat: ODKAZ\" Takze napisy uz mam skopirovane a od pondelka na tom zacnu delat...Co se tyka tech budiku tak by to nemuselo byt tak tezke...jen nevim jak je to silny materiat ale ja tu mam nejmensi jednicku nerez...Tenhle je bud kartacovany nebo brouseny a ten delam taky takze zapracuji i na tom...Az to udelam tak sem hodim fotky...Jen se mi ne:papazdaji ty rozmery..3 cm na 8??Docela male..Ale udelam to tak.. Našel jsem na netu ještě obrázek, jak by asi měly vypadat ty budíky v km/h: [upravil dne 23/5/08 Stifler] Citovat
Skácik Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Tak mám udělanej ten nákres s rozmery tech plechů. Ale nevím jestli to bude dobře ty radiusy jsou dělané jako polomery takže je to vše udávané v cm je to vše zakótované tak snad se v tom vyznáte. Jeden ten plech musí být dvakrát ale musí být zrcadlově. jestli je to leštěné z obou stran tak je o práci míň. Tak jestli byste byl tak hodnej a vytvořil mi to tak mi napište já vám to pošlu. Děkuji Citovat
Hasis Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 jak jsou pak podsvicene ty budiky? je to nadhera Citovat
Stifler Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Hasis jak jsou pak podsvicene ty budiky? je to nadhera Asi jak si to každej udělá...za podmínky, že teda nebudou hodnoty na tachometru jen namalovaný, ale prořízlý skrz. Nevim, jak je to udělaný, ale vypadá to fakt moc krásně. Citovat
Hasis Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 aha, takze tam ze zadu stai dat neco pruhledneho. neco na peugeot 205gti nemas? Citovat
Stifler Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Hasis aha, takze tam ze zadu stai dat neco pruhledneho. neco na peugeot 205gti nemas? Nemam, tohle je ze stránek Peugeot 306 GTi-6 Clubu (www.306gti6.com)... Edit: Jinak to podsvícení je asi něco na způsob toho, jaký má honza406...třeba nám poradí, jak to provedl. [upravil dne 26/5/08 Stifler] Citovat
Hasis Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 a ty rozmery, odstupnovani atd tam je taky? Citovat
Stifler Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Hasis a ty rozmery, odstupnovani atd tam je taky? Neni, ale jelikož má hnjupis taky 306ku, tak předpokládám, že by to mohl odhadnout nebo nějak změřit... Citovat
chuck11 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Viděli jste tu někdo v poslední době hnjupise:myslim Že by mněl toho tolik,že už tady nestihne ani zajít:myslim Citovat
Stifler Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: chuck11 Viděli jste tu někdo v poslední době hnjupise:myslim Že by mněl toho tolik,že už tady nestihne ani zajít:myslim To se klidně může stát... nebo mu odřízli připojení na net... Citovat
Lentilka Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 zdravím, šly by čtyři kolečka průměr 55 mm tloušťka 3mm? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.