Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chlapi....delam sefa a programatora na Laseru a uz sem to nejak vychytal tak me napadlo ze bych mohl nekomu neco udelat..Staci kdyz mi poslete na mail obrazek nebo vykres v DXF a nebo bitmapu(JPG,GIF,..)(tam je problem protoze to budu prekreslovat do vektorovky takze to dyl trva) ale necha se to.Jediny muj pozadavek je aby ste to nakreslili jak rikam-jako male dite-jednou carou a bez stinu a zbytecnych slozitosti..material je mi celkem jedno mam ho tu dost ale doporucuji od 1 do 2 mm lesteny nerez 1.4301 ktery nechavam po opracovani lestit..jinak nezivim se tim ale bavi me to takze to delam ve svem volnu..Muzu bud gravirovat nebo propalovat,dulcikovat atd...tak to promyslete a zkuste pisnout co chcete...:papa

Jen doplnuji neni to zadna ziskova vyroba!!!Delam to jen za postovny..Je to spis pro cleny kteri neco shaneji at uz privesek nebo nejaky kryt ci dil a nemohou to sehnat nebo chteji byt originalni a nebo meji napad jak neco zlepsit...dale by nemel byt problem nechat dily obybat(eventuelne zinkovat a lakovat-ale to uz bude zalezet na velikosti a mnozstvi...

[upravil dne 16.5.2008 hnjupis]

Odesláno

No super. Taky neco vytvorim a poslu. Potreboval bych na traktor a na moji 309

Odesláno
Původně zaslal: Kasi

Slo by to vypalit i z tlustsiho plechu tak 4-5mm, ze bych si nakreslil nejaky zajimavy brzdovy kotouc na motorku?

Jasne...Delal jsem i Rozety na Ymahu YZ250 a Kawasaki...Na masinu jsem delal i brzdovy kotouc ale ten kluk to pak nechaval nekde kalit atd..Jinak je to pekny kdyz mas v rozete napis napr.jmeno a masina...nebo krevni skupinu atd...:papa

Odesláno

Pekne gesto klobúk dolu:super:super:super:super.Uf toho by som mal čo trba povyrabat a podokončovat.Nerez je totižto moja sestra uchylka:)Pracujem v stolarskom nabytkarskom obore a tých prkotín čo zhanam je neurekom samozrejme pre vlastu potrebu.

Odesláno

jakou mas maximalni velikost tabule? A jaky materialy pouzivas? A na jakem Laseru jedes?

A nejvice me serou kluci od laseru, kdyz mi v praci volaji, ze jim nesedi dxf-ko abych se podival, kde to neni spojene :D :D :D

[upravil dne 16/5/08 Marlin]

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

jakou mas maximalni velikost tabule? A jaky materialy pouzivas? A na jakem Laseru jedes?

A nejvice me serou kluci od laseru, kdyz mi v praci volaji, ze jim nesedi dxf-ko abych se podival, kde to neni spojene :D :D :D

[upravil dne 16/5/08 Marlin]

mam Trumpf TruLaser 3030.tak jsou to paka...Tops ti sam ukaze nedokoncene obrysy..janak max velikost je 3000x1500x20..To jsem zapomel dat sily materialu:cerny plech do 20mm,nerez do 12mm a hlinik do 8 mm.Jinak ted mame delat s klukama pokusy na drevu a sklu..Dlazbu uz mame taky vyzkousenou..:papa

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

mel bych taky o neco zajem..:) nemas nahodou ICQ, ze by jsme to probrali tam??..

Mam ale moc casto na nem nejsem...Ale je 445-782-732...Kdyz tam sem tak neni problem...:papa
Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Krásná nabídka. :super

To vidím tak podruhý v životě, že by někdo něco udělal pro někoho a nic za to nechtěl. :o:potlesk

No tak me to prijde normalni nekomu pomoct kdyz to me nijak neposkozuje...Jasne ze v tomhle pripade jde o velikost..Nemuzu z prace odnest tabuli plechu jako krava ale je tu spousta zbytku z nerezu tak kolem pul metru a z toho uz se ledacos necha udelat..Navic kdyby vsichni znali vyrobni naklady...Ta rychlost a presnost cca 2 desetiny mm...:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pegoo

A co takhle Peugeot Lvíčka

Toho uz jsem jednou i delal ale moc se neujal...Je docela ostrej a ty hrany na klicich atd..Ale ted muzu ykusit novou prijemnejsi verzi..:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...