Pegoo Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Stará dobrá Kanada co se dalo čekat jiného Citovat
tomyka Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 a nas este nie a nie sa vzdat funkcie Citovat
jozefsv Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: tomyka a nas este nie a nie sa vzdat funkcie trener je ok,len tie hviezdy co tam hrali.v nasom hokeji je teraz problem inde... Citovat
Pegoo Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Druhým semifinalistou mistrovství světa v Kanadě se podle očekávání stala domácí reprezentace, která po počátečních potížích v pohodě přestřílela Norsko. Hattrickem se blýsk Derek Roy. Výsledek - čtvrtfinále MS: Norsko - Kanada 2:8 (1:2, 1:3, 0:3). Branky: 8. Ask, 26. Olimb - 35., 37. a 52. Roy, 45. a 51. Nash, 1. Heatley, 12. Getzlaf (Heatley, St. Louis), 30. Toews. Citovat
Pegoo Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 A tedkon budem fandit komu co.:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Pegoo Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Kurt McLarenu? Nejsi malinko v jiném vláknu ? Citovat
vix Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Kurt není nikdy. Já třeba fandím České filharmonii. Ta hraje dost dobře. Citovat
John Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 škoda toho konce zápasu.... hold je to sport.. co se dá už teď dělat... nic... Ale jinak hráli hezky... :papa Citovat
Bohouš Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Hnilda je holt brácha ementál........ Citovat
Rebik Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Tak jsem si včera říkal, že bych ten hokej mohl začít sledovat a už jsem zase skončil:D Citovat
Medvěd Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Sektor Nikdy jsem nebyl a nebudu vlastenec a mám na to své důvody ... ovšem hokej a fotbal je jediné, kdy čechům fandím a tleskám. Bohužel, vždy dotleskám předčasně. Nic osobního, ale i ve sportu začínám hledat favority jinde. Tak nevím, jak by se mi s tímhle Tvým životním názorem chodilo po světě. Sice fotbal ani hokej nebaštím (a je mi tudíž úplně jedno, kdo koho porazí), ale jinak jsem rád a jsem hrdej na to, odkud pocházím. Citovat
Medvěd Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Kurt McLarenu? :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Dóóóóóst dobrý !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
vendelinek Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Golman měl prostě smulu,ten byl docela blbej ,myslim ten poslední gol [upravil dne 15.5.2008 vendi.stejskal] Citovat
Trundik Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Golman měl prostě smulu,ten byl docela blbej ,myslim ten poslední gol [upravil dne 15.5.2008 vendi.stejskal] On byl blbej i ten předposlední, ale za ten si mohl Hnilda sám - neměl vyjíždět z brankoviště. Citovat
vendelinek Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Trundik Původně zaslal: vendi.stejskal Golman měl prostě smulu,ten byl docela blbej ,myslim ten poslední gol [upravil dne 15.5.2008 vendi.stejskal] On byl blbej i ten předposlední, ale za ten si mohl Hnilda sám - neměl vyjíždět z brankoviště. já sem ten zápas neviděl,mám odpolední,ale ten poslední sem viděl ráno ve snídani s novou Citovat
Supersonic Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Sektor Nikdy jsem nebyl a nebudu vlastenec a mám na to své důvody ... ovšem hokej a fotbal je jediné, kdy čechům fandím a tleskám. Bohužel, vždy dotleskám předčasně. Nic osobního, ale i ve sportu začínám hledat favority jinde. Jinak v hlavince všechno v pořádku??? Nějak Tě nechápu, nevynechal jsi nějaké léky nebo tak něco:myslim??? Nic ve zlém, ale pokud se tu necítíš doma, tak proč netáhneš jinam:bacha:bacha:bacha??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.