Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Druhým semifinalistou mistrovství světa v Kanadě se podle očekávání stala domácí reprezentace, která po počátečních potížích v pohodě přestřílela Norsko. Hattrickem se blýsk Derek Roy. Výsledek - čtvrtfinále MS: Norsko - Kanada 2:8 (1:2, 1:3, 0:3). Branky: 8. Ask, 26. Olimb - 35., 37. a 52. Roy, 45. a 51. Nash, 1. Heatley, 12. Getzlaf (Heatley, St. Louis), 30. Toews.

Odesláno
Původně zaslal: Sektor

Nikdy jsem nebyl a nebudu vlastenec a mám na to své důvody ... ovšem hokej a fotbal je jediné, kdy čechům fandím a tleskám. Bohužel, vždy dotleskám předčasně. Nic osobního, ale i ve sportu začínám hledat favority jinde.

Tak nevím, jak by se mi s tímhle Tvým životním názorem chodilo po světě. Sice fotbal ani hokej nebaštím (a je mi tudíž úplně jedno, kdo koho porazí), ale jinak jsem rád a jsem hrdej na to, odkud pocházím.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

McLarenu? :)

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Dóóóóóst dobrý !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Golman měl prostě smulu,ten byl docela blbej ,myslim ten poslední gol

[upravil dne 15.5.2008 vendi.stejskal]

On byl blbej i ten předposlední, ale za ten si mohl Hnilda sám - neměl vyjíždět z brankoviště.

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Původně zaslal: vendi.stejskal

Golman měl prostě smulu,ten byl docela blbej ,myslim ten poslední gol

[upravil dne 15.5.2008 vendi.stejskal]

On byl blbej i ten předposlední, ale za ten si mohl Hnilda sám - neměl vyjíždět z brankoviště.

já sem ten zápas neviděl,mám odpolední,ale ten poslední sem viděl ráno ve snídani s novou

Odesláno
Původně zaslal: Sektor

Nikdy jsem nebyl a nebudu vlastenec a mám na to své důvody ... ovšem hokej a fotbal je jediné, kdy čechům fandím a tleskám. Bohužel, vždy dotleskám předčasně. Nic osobního, ale i ve sportu začínám hledat favority jinde.

Jinak v hlavince všechno v pořádku??? Nějak Tě nechápu, nevynechal jsi nějaké léky nebo tak něco:myslim??? Nic ve zlém, ale pokud se tu necítíš doma, tak proč netáhneš jinam:bacha:bacha:bacha???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...