jp Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Nedalo mi to a musel jsem je nafotit, nejmenují se tedy evo tuning ale evo tech-serries ale to je jedno. A taky nebyly tak levný, ale zas ne drahý, asi kolem dvou stovek. Citovat
jp Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Jsou focený už bez gumičky, někde jsem je vyhrabal, ale když by člověk nějakou koupil možná by zase fungovali... Citovat
jp Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 a tak vypadá krabička, ted by mě zajímalo kdo tedy máte aerotwin jestli ho v nich poznáváte. Citovat
Burisek Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Scratch zalezi kde koupis, ja mam z pocernic od vietnamcu z pevneho kramku bezraminkace za 250 Kc/sadu na 406, a behaji naprosto v pohode, mel jsem bosche 2x, ale musel bych je sundavat snad i na parkovisti pred kramem. Ani jednou nevydrzely na aute dele nez 14 dni......... hm tak to nasere,lidi jsou nenechavci,ku*vy jedny !! Naštěstí takový problém zatím nemám,ale kdybych někoho viděl jak mi je sundává z auta,bylo by to jeho poslední co by s těma nenechavejma rukama udělal Citovat
OK406 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Podobné téma už se tu řešilo. Co člen to jiný názor:) Citovat
MJSytic Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: jp a tak vypadá krabička, ted by mě zajímalo kdo tedy máte aerotwin jestli ho v nich poznáváte. Tak tahle firma sídlí kousek od nás v Třeboradicích. Mimo jiné dodává výrobky i do Globusu (P-9 Čakovice). Např. tyhle stěrače tam mají a chtějí za ně něco kolem 170Kč Citovat
Přema Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: jp Přemo chápu že se směješ steračum z globusu za 150 kč, ale oni stírali dobře, ten u spolujezdce výborně, ten u řidiče taky ale já zvolil delku asi 660 a možná to bylo tim, setření v prostřed stěrače nebylo tak uplně stopro, ale nic co by obtěžovalo. Mě spíš vadilo že jsou na nic co se týče nečistot a nedovedu si je představit v zimě v kombinaci se sněhem, vodu stíraji do sucha.. Ono totiž záleží jak se povede ten stěrač udělat, přítelkyně měla originál aerotwin a jeden ze stěračů taky nestíral stoprocentně, ale darovanýmu koni na zuby nekoukej. A jestli se směješ tomu, že stěrače z globusu nemohou být stejné jak za tisíc od bosche, měl bys tam být semnou, vybalil jsem jak bosch tak evo tuning dal je vedle sebe a jsou na chlup stejný, i stopy po lisování na tom přiklápěcim zajišťovátku, tvrdost a tvar gumičky, zkoušel jsem i tuhost a tvar předpružení celé lišty. Těžko tvrdit, že jedno a to samý neni jedno a to samý... Fakt bych si ty od bosche nevzal tyhle se vyplatěj víc, můžes jich za tu cenu mít deset a klidně tvrdit že tam máš aerotwin protože skutečně máš. Ale já se tomu nesměji......jen jsem psal že jsem měl taky levný a hned nestíraly.....ted mám Bosche v délce 70 cm a stírají na 100% tak to asi tou délkou nebude......nic nemám proti levným věcem ale musí fungovat aspon ze začatku aby se je vyplatilo vůbec kupovat....... Citovat
jp Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Jo to jo, řekl bych že při stírání vody byly stoprocentní, ten před řidičem malinko v jednom místě horší, ale kdybych si koupil ty o osm stovek držší možná by někde taky storocentně nestíral. Jak jsem už psal každej kus je jinej, origo bosch mojí přítelkyně jeden stíral stoprocentně druhej taky nechával nepatrně stopy vody uprostřed, to už vyřešili za nás, taky je ukradli. Jinak kdo má ty origo bosch nebo i to evo je tam možnost je proti ukradení malilinko pojistit, pod tu odklápěcí krytku se vejde stahovací páska. Musí se ovšem provrtat to zacvakávací účko co se zasouvá do háku. Nic pak pod krytkou neni vidět... Citovat
MatrixChose Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 A pak ti ty hovada servou celý táhla Citovat
Medvěd Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Měl jsem je na 406ce asi 3 měsíce, až jsem cestou za Helčou do porodnice zjistil, že už se na autě líbí někomu jinému. Jinak se stěrači jsem byl vcelku spokojenej, ale po téhle zkušenosti jsem se vrátil k obyčejným stěračům, které mi na autě přežijí až do času jejich výměny Citovat
jp Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 To jo z toho jsem měl taky strach, nevim jak u ostatních aut ale u 406 nejdou zaparkovaný stěrače zvednout, když to někoho naštve, že se mu to blbé krade ohne ramena je a ještě tim může potunit kapotu. Citovat
MatrixChose Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 No právě a o to je to snad ještě horší. Stejně by mě zajímalo čeho chtěli Frantíci u 406 dosáhnout tímhle zapuštěním, že by aerodynamiku? ALe to je už tak trochu Citovat
NicolasB Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 No nevím jestli se jim to blbě krade ale jak chytnu toho kdo mi je včera ukradl tak se asi neudržím a něco mu udělám. Citovat
NicolasB Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Ale stejně když si to tak vezmeš kolik že za to dostane nějakých 300Kč za oba ale tebe nový stojí 600Kč Citovat
švejk Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 pravdepodobne ale neodpustim si... podle me na 406 sedan, ani combi tyhle bezraminkovy nesedej a u coupe je to diskutabilni me se proste nelibi. A kdyz navic vidim jak se tohle krade, tak je mi z toho zle -> proto asi radeji koupim Valeo Silencio (v rozmerech 600 a 550mm - s raminky). Sice jsou drahy jako pes, ale pokud budou fungovat adekvatne k cene, nebudu litovat jedine koruny do nich investovane. Citovat
jp Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Nekupuj drahý valea, je to zbytečný, zkus nějaký sterače, který vypadaji stejně jak valea, tzn celokovový, a prodávaji se v marketech za 50kč. Používal jsem ty valea a vydrží rok a půl pak jim uletí gumička, stíraj dobře ale nevyplatí se to, ty levný s grafitem vydrží stejně a stojí desetinu. Citovat
dire Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 pouzival jsem levny cca za 180 a jsou pekne na 2 veci vrzou a delaj smouhy .. nikdy uz vice to si radeji priplatim vic penez za znackovy a vim ze budou fungovat 100 %.. mozna jsem mel spatny kus ale pochybuju o tom Citovat
jp Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 spíš spatnou značku levnejch stěračů, ty moje za pade jsou jak valea. Jsou z globusu. Ale taky tam měli dva druhy. Citovat
dire Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 JP Az pojedu do globusu tak se na ne podivam jak vypadaji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.