Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

termin je tentokrat pevne dany protoze jinak nam to nevyhovuje, ale kdyz se chce tak to de ze Kejticko;)

staci slovicko ZOO od berkoffa a prijemny pokec s vama dvema a kdo by odolala..hrozny..nemam pevnou vuli:)

Odesláno

janca205: nerikam se na to vyprdnout, ptal sem se jestli to nejde prohodit/posunout nebo tak, pac vlastne ani nevim cim se zivis ... nic ve zlym :)

[upravil dne 10/5/08 Berkoff]

Odesláno
Původně zaslal: Pepito

Zdarec všichni :papa

Tady se to rozjelo ve velkým :super V sobotu sice něco mám,ale hned jak to půjde,tak dorazím a moc rád se s vámi po delší době uvidím :papa

A nebo vubec poprve:)

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

Kejticka: pepito je pravidelny srazovac....

Jeee asi jsem to napsala nesrozumitelne..myslela jsem to jako ze treba se mnou se uvidi poprve...:myslim:)))

Odesláno

Pro kejticku urcite, aspon uvidim jak se projevi, a jestli to bude ostuda hned, nebo pak az u brna :D ja sem byl uz na seci, tak sem treba par lidicek uz videl :)

tesime se ...:super

PPS: DOPNENO: kejticka mi tady rika jestli nekdy dela ostudu, tak rovnou odpovidam, ne, ale nechlastej vole :D

Odesláno

Uz jsem byla informovana o sraze...tak doufam, ze me prace nedonuti zustat doma...v kalendari to mam bloknute, nocleh zajisten...takze v Olmiku hojky...

:papa:papa:papa

Odesláno

No to je teda umění dostat se na konec a nepřeskočit podstatné myšlenky. :xvul

Hlásím se také. :super

Můžou také manželky a batolata? To ZOO dopoledne bych bral. Ráno by tam s dopravou a parkováním neměl být problém a parkovacích míst směrem na Radíkov je hodně. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: KIRRA

Uz jsem byla informovana o sraze...tak doufam, ze me prace nedonuti zustat doma...v kalendari to mam bloknute, nocleh zajisten...takze v Olmiku hojky...

:papa:papa:papa

tak to jsem zvedava, jestli dojedes:roker

...samozrejme te radi uvidime:)

Odesláno
Původně zaslal: Leo

Můžou také manželky a batolata? To ZOO dopoledne bych bral. Ráno by tam s dopravou a parkováním neměl být problém a parkovacích míst směrem na Radíkov je hodně. :myslim

Dojet muze samozrejme kazdy, akorat nevim, jestli na tom bowlingu nebude na male deti prilis zakoureno... Chodim tam ve vsedni dny a da se to, v sobotu jsem tam jeste nebyla, takze netusim, kolik tam bude lidi.

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

Původně zaslal: Leo

Dojet muze samozrejme kazdy, akorat nevim, jestli na tom bowlingu nebude na male deti prilis zakoureno... Chodim tam ve vsedni dny a da se to, v sobotu jsem tam jeste nebyla, takze netusim, kolik tam bude lidi.

Na bowling asi bez dcerky. Zkusíme ten den nějak naplánovat a dáme ji někomu hlídat. Až teď jsem si uvědomil, že to bude v Atlantu a ne v Sajmu (zrovna když jsme se odstěhovali z centra).

Odesláno
:xvul Leo: V Sajmu je tragicka obsluha, tam se clovek neopije ani kdyz chce ( obrazne receno, kdyz jsme vsichni autem ):D Ten Atlant bude lepsi volba. Mam s nima dobry zkusenosti, perfektni drahy a vytecna kuchyne:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...