Escaper Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 termin je tentokrat pevne dany protoze jinak nam to nevyhovuje, ale kdyz se chce tak to de ze Kejticko;) Citovat
Berkoff Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 janca205: a nejak prehodit nebo prijet dele by neslo? Citovat
Kejticka Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Escaper termin je tentokrat pevne dany protoze jinak nam to nevyhovuje, ale kdyz se chce tak to de ze Kejticko;) staci slovicko ZOO od berkoffa a prijemny pokec s vama dvema a kdo by odolala..hrozny..nemam pevnou vuli:) Citovat
Berkoff Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 janca205: nerikam se na to vyprdnout, ptal sem se jestli to nejde prohodit/posunout nebo tak, pac vlastne ani nevim cim se zivis ... nic ve zlym [upravil dne 10/5/08 Berkoff] Citovat
Pepito Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Zdarec všichni Tady se to rozjelo ve velkým V sobotu sice něco mám,ale hned jak to půjde,tak dorazím a moc rád se s vámi po delší době uvidím Citovat
Kejticka Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Pepito Zdarec všichni Tady se to rozjelo ve velkým V sobotu sice něco mám,ale hned jak to půjde,tak dorazím a moc rád se s vámi po delší době uvidím A nebo vubec poprve:) Citovat
Escaper Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 Super pepito uz se moc tesime. Rozjelo se to trosku tot pravda no.... Citovat
Escaper Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 Kejticka: pepito je pravidelny srazovac.... Citovat
Kejticka Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Escaper Kejticka: pepito je pravidelny srazovac.... Jeee asi jsem to napsala nesrozumitelne..myslela jsem to jako ze treba se mnou se uvidi poprve...)) Citovat
Escaper Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 tak to pak jo, pro tebe to bude uplna premiera na sraze ne??? Citovat
Kejticka Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Escaper tak to pak jo, pro tebe to bude uplna premiera na sraze ne??? jj ouplne:) Citovat
Berkoff Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Pro kejticku urcite, aspon uvidim jak se projevi, a jestli to bude ostuda hned, nebo pak az u brna ja sem byl uz na seci, tak sem treba par lidicek uz videl tesime se ... PPS: DOPNENO: kejticka mi tady rika jestli nekdy dela ostudu, tak rovnou odpovidam, ne, ale nechlastej vole Citovat
KIRRA Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Uz jsem byla informovana o sraze...tak doufam, ze me prace nedonuti zustat doma...v kalendari to mam bloknute, nocleh zajisten...takze v Olmiku hojky... :papa:papa Citovat
Leo Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 No to je teda umění dostat se na konec a nepřeskočit podstatné myšlenky. Hlásím se také. Můžou také manželky a batolata? To ZOO dopoledne bych bral. Ráno by tam s dopravou a parkováním neměl být problém a parkovacích míst směrem na Radíkov je hodně. Citovat
permonik7 Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: KIRRA Uz jsem byla informovana o sraze...tak doufam, ze me prace nedonuti zustat doma...v kalendari to mam bloknute, nocleh zajisten...takze v Olmiku hojky... :papa:papa tak to jsem zvedava, jestli dojedes:roker ...samozrejme te radi uvidime:) Citovat
permonik7 Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: Leo No to je teda umění dostat se na konec a nepřeskočit podstatné myšlenky. Hlásím se také. Můžou také manželky a batolata? To ZOO dopoledne bych bral. Ráno by tam s dopravou a parkováním neměl být problém a parkovacích míst směrem na Radíkov je hodně. Dojet muze samozrejme kazdy, akorat nevim, jestli na tom bowlingu nebude na male deti prilis zakoureno... Chodim tam ve vsedni dny a da se to, v sobotu jsem tam jeste nebyla, takze netusim, kolik tam bude lidi. Citovat
Leo Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: permonik7 Původně zaslal: Leo No to je teda umění dostat se na konec a nepřeskočit podstatné myšlenky. Hlásím se také. Můžou také manželky a batolata? To ZOO dopoledne bych bral. Ráno by tam s dopravou a parkováním neměl být problém a parkovacích míst směrem na Radíkov je hodně. Dojet muze samozrejme kazdy, akorat nevim, jestli na tom bowlingu nebude na male deti prilis zakoureno... Chodim tam ve vsedni dny a da se to, v sobotu jsem tam jeste nebyla, takze netusim, kolik tam bude lidi. Na bowling asi bez dcerky. Zkusíme ten den nějak naplánovat a dáme ji někomu hlídat. Až teď jsem si uvědomil, že to bude v Atlantu a ne v Sajmu (zrovna když jsme se odstěhovali z centra). Citovat
permonik7 Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Leo: V Sajmu je tragicka obsluha, tam se clovek neopije ani kdyz chce ( obrazne receno, kdyz jsme vsichni autem ) Ten Atlant bude lepsi volba. Mam s nima dobry zkusenosti, perfektni drahy a vytecna kuchyne:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.