Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem našel v pošt. schránce leták na prodej a montáž přestavbové sady H.I.D. Doporučují odstín teploty 6000K,ale můžeme si vybrat od 5000K do 12000K.Píšou tady bla-bla-bla,jak to super svítí,záruka 2 roky,montáž zdarma. O STK ani slovo.

Co vy na to--reagovat???

Guest minimaxa
Odesláno

ty woé, píšu to sem snad už po 106tý (nebo 306:myslim) na českém trhu se běžně seženou za 1990,- a ze zahraničí (Ebay) kolem 1500-1600,- :P (kvalitu neřešte, VŠE je to z číny)

Odesláno

mno já je koupil za 2500 kč,a pokud můžu doporučit,tak do 6000 K je to v pohodě,mám 8000 K ale je to už zabarvené trošku do modra ale i tak oproti halogenům super..... ,škoda že na kdejakou plečku dělají Angel Eyes světla s čočkou a kroužkama a na 406 old model nic :bojim ,ale i tak ty xenony jsou super...... nejlepší je ale zabarvení 4300 K !!! Zbytek je už trošku do tuning světa.......

[upravil dne 10/5/08 Burisek]

Odesláno

koupil jsem to tady

http://cgi.ebay.co.uk/HID-Xenon-Conversion-Kit-H1-H3-H4-H7-H11-9004-9006-9007_W0QQitemZ150245664060QQcmdZViewItem?hash=item150245664060&_trkparms=39%3A1%7C65%3A2&_trksid=p3286.c0.m14#ShippingPayment

jak uz tu bylo receno ebay je super. Jedna firma u ktere si vyberete typ i barvu a pokud chcete nahradni tak neni problem si je k tomu nechat pribalit a to vse za super ceny. Nevyhoda je ze pokud s tim neco bude musite to poslat zpet na vase naklady.

Odesláno

Kolik Tě to vyšlo na koruny?? Protože když sečtu za sadu 10liber + poštovné 27,5liber mi vychází na české kačky zhruba 1200 kaček což je parádní cena a objednal bych si to z tama asi taky. A za jak dlouho to došlo, píšou něco o 4-7 dnech. Bylo to tak??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...